ГРОБ си замина!

преди 13 години 6 месеца #45406
Знаете, че не си е заминал, знаете, че и това е сценарий........на кого ги пробутвате???

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 6 месеца #45410
Ето нещо от мрежата:

Arturo Braga
0884800445 - ей този телефон, уважаеми приятели е оставен като връзка с организаторите на протеста в защита на ББ! Телефон, на който да "се запишеш" за участие в протеста. Звъннах от любопитство, господин отсреща започна ентусиазирано да ми обяснява как ще организира транспорт от всяка една точна на страната и ще ни заведат до мястото на "събитието". Попитах "младежа", кой плаща, той ми отговори - Разбира се, че политическа партия ГЕРБ! Жалка картинка, много жалка...........До там ли стигна така обичаният ни министър председател?

преди 13 години 6 месеца #45411
Това също:

Кой искаше да опорочи протестите ?

Милан Генадиев, участник и пострадал на протеста във вторник/19.02./, разказа пред "Нова телевизия", че минавайки покрай задния вход на парламента на път за Орлов мост, видял група момчета "като онези от мачовете", към които приближил полицейски офицер и им казал "Минаваме на втори вариант", което дало основание на Генадиев да смята, че полицията е действала в комбинация с агресивните агитки. Във всяка държава, където има сянка от държавност и работеща прокуратура, такова опасно твърдение щеше да бъде разследвано, още повече че Генадиев каза, заставайки с името си, че може да разпознае офицера и част от момчетата. Нито Цветанов, нито шефът на СДВР Валери Йорданов показаха и сянка от намерение да установят истината.

преди 13 години 6 месеца #45412

stonetales писа: Знаете, че не си е заминал, знаете, че и това е сценарий........на кого ги пробутвате???

Да, знаем че не си е заминал. Милионите му са там, затворените селища в Банкя и Правец са непокътнати. И не, не знаем че това е сценарий. Така имаше при събитията на Катуница една(едни) iss, която припяваше същата песен. Видиш ли, момчетата подпалили къщите на "цар" Киро работели с полицията и това била някаква супер, хипер сложна полицейска комбинация. Факт е, че цар Киро го детронираха и в панделата, къщите му ги няма и Катуница си отдъхна свободна.

Ясно е, че при 100 000 българи на улицата против ГРОБ ще има процент провокатори и милиционери под прикритие. Но идете и го обяснете на младите момчета, дето се биеха с жандармерията, че са такива. Каква е гаранцията, че самият този цитиран Милан Генадиев не е от МВР и не е дезинформация? А?
Аз пък смятам, че протестиращите даже бяха твърде меки. С тези изроди трябва да се действа с всички налични средства. И ако бяха използвали огнестрелно оръжие, щеше да им припари под краката.

преди 13 години 6 месеца #45413
И още нещо. Един ден, като се възстанови Саракта, пак ще се появят умници да ни казват, че това е масонска комбинация, че аз знам че не е така, ама не знам как е иначе и т.н. и т.н
Хубавото тогава ще бъде, че с демокрацията в този му вид ще е приключено и някой няма да ги слуша. Просто ще се прави.

Сега обърнете особено внимание, как изпълзяха като по команда информации, дезинформации и контрадезинформации че протестите са дирижирани, че видиш ли зад тях стои Русия, БСП, Асан Юмеров (Трактора) или самото МВР. Как няма смисъл от това, щото не е това начина.

А какъв е начина, да попитам аз? Другият вариант, Откровението не се случи...засега. Ситото беше най-бързия и ефективен начин да дойде безвремието. Да, ама не стана. Кво правим тогава?
Всъщност, ние бяхме замесени в тези събития с един арест още в началото. По принцип Движението не се намесва в протести за пълнене на търбуха, но в този случай стана различно. Явно така е отредило Небето.
И както виждате, заради сметките на ЧЕЗ се срина ГРОБ. Което е лош ден за българската демокрация :tooth: и хубав ден за България. Един ден без да гледаме противната мутра на Буда.

преди 13 години 6 месеца #45414
На снимката - сценаристи под прикритие, работещи за МВР на заплата към БСП :hammer:

преди 13 години 6 месеца #45415

stonetales писа: Знаете, че не си е заминал, знаете, че и това е сценарий........на кого ги пробутвате???

Не ги пробутваме, просто гледаме да бутнем республиката. Ако нямаш друга работа, изчукай някой друг надгробен камък. Избери си политически лидер, чието име да надпишеш на него.

преди 13 години 6 месеца #45416

anti666 писа: И още нещо. Един ден, като се възстанови Саракта, пак ще се появят умници да ни казват, че това е масонска комбинация, че аз знам че не е така, ама не знам как е иначе и т.н. и т.н
Хубавото тогава ще бъде, че с демокрацията в този му вид ще е приключено и някой няма да ги слуша. Просто ще се прави.

Сега обърнете особено внимание, как изпълзяха като по команда информации, дезинформации и контрадезинформации че протестите са дирижирани, че видиш ли зад тях стои Русия, БСП, Асан Юмеров (Трактора) или самото МВР. Как няма смисъл от това, щото не е това начина.

А какъв е начина, да попитам аз? Другият вариант, Откровението не се случи...засега. Ситото беше най-бързия и ефективен начин да дойде безвремието. Да, ама не стана. Кво правим тогава?
Всъщност, ние бяхме замесени в тези събития с един арест още в началото. По принцип Движението не се намесва в протести за пълнене на търбуха, но в този случай стана различно. Явно така е отредило Небето.
И както виждате, заради сметките на ЧЕЗ се срина ГРОБ. Което е лош ден за българската демокрация :tooth: и хубав ден за България. Един ден без да гледаме противната мутра на Буда.

Небето даде ясно своя знак, в петък вечер, в Родопа планина. Падане на Тиквата и началото на рухването на политическия модел беше известено. Небето не даде Откровение, но даде Знак и написа в снега
www.voininatangra.org/modules/xcgal/albu...t%20na%20Sarakta.jpg
Тук, въобще не може да става дума за заговор на една или друга политическа сила, нито за фалшификация на снимката
:-D :-D :-D :-D :-D Просто там, дето живея е своеобразна "Хиперборея", има сняг и всеки ден ходя за дърва. Всеки ден по една и съща пътечка си вървя. А туй беше написано така, щото да не мога да го подмина и да го видя ясно. Небето даде Знак. Дори и аз не съм го очаквал. А щом То е дало Знак, значи е време да се действа.

преди 13 години 6 месеца #45417
Само не мога да разбера защо никой - нито протестиращите, нито анализаторите на текущите бурни събития и дума не продумват срещу банките. Недоволстват от високите сметки за парно и ток, от безработицата, от цените на стоките от първа необходимост, от цените на горивата, но НИЩО, АБСОЛЮТНО НИЩО за банките. И точно сега, в бурни и нестабилни времена, банките сами си определят лихвите и едностранно променят договорите с кредитополучателите си, а в момента няма кой да им потърси дори формална отговорност. Изпадналите във финансово затруднение кредитополучатели биват посещавани от щурмувите отряди на "колекторите" на задължения, биват заплашвани, съдебни изпълнители блокират социални помощи и целите заплати, което е забранено по закон, започват се процедури по отнемане на жилищата, дори и те да не са ипотекирани или да са единствените жилища на длъжниците.

преди 13 години 6 месеца #45418
Братя Българи, оставката на поредното републиканско правителство е Воля на Небето подкрепила вашия несломим дух на протест и довела в деня на обесването на един от неговите синове, Васил Левски до невъзможността републиканското управление да бъде легитимно и да съществува вечно.
Сега в настъпилия хаос и объркване след случилото се, врагът - републиканската система прегрупира силите си и започва отпор и защита на самата себе си. Отпор идеен, отпор административен, произвол полицейски.
Оставката на сегашното правителство ще се използва като възможност да се съхрани републиканският партийно-олигархичен модел и ще се търси всякакъв начин той да не бъде разрушен. Партиите ще търсят договореност помежду си и нови избори, защото са застрашени да бъдат изпратени в небитието.
Бъдете уверени, че Небето категорично отхвърля този порядък на управление на неговият Образ на Земята - Българската държава! Нека духът ви не унива, силите ви се утрояват, разумът ви, да се просветлява, защото тежки дни и големи предизвикателства идват сред нас. Вие бяхте наречени "Улица", която няма лидери и водачи, която няма свои искания, не знае какво прави. Това не е вярно, защото вие имате своя неотменен и велик Водач - Великото Небе над вас и вътре във вас!
Затова, ясно е, какво трябва да се направи:

1. Разпускане на НС;

2. Разпускане на политическите партии;

3. Велико Народно Събрание за промяна на конституцията и партийния модел. За целта е нужно временно връщане на Търновската конституция и Закона за Защита на Държавата, докато се установия новият порядък без присъствието на еврейски козни в него. Във Великото Народно Събрания не участват лица от днешните политически партии.

4. Рефрендум за промяна държавното устройство, т.е. избор на форма на държавно управление - республика или Саракт (Царство) . Това са първите стъпки.
Следващите ще дойдат след това. Нам не трябват нови парламентарни избори. Служебно правителство, което да извърши горепосочените промени трябва да се състави от нови лица, неучаствали в политически партии, защото, ако са участвали, те са покварени като съзнание и дела.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.