Съратник на Движението задържан във Варна
Дай Боже! )))))))))
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Шок! Вижте какво се случи с протестиращ срещу сметките за ток
41-годишния Росен Апостолов от Варна е бил задържан след като е бил един от участниците във вчерашния протест срещу нереално високите сметки за ток.
арест1 300x197 Шок! Вижте какво се случи с протестиращ срещу сметките за ток
Протестите продължиха и днес
Оперативно издирвателните мероприятия на органите на реда установили, че именно той е счупил стъклото на вратата на фирма „Енерго про”, намираща се на улица “Девня” в морската столица.
Материалите по случая са били докладвани на прокурор и е образувано досъдебно производство.
От варненската полиция съобщават, че извършителят е задържан за срок от 24 часа, пише Блиц.
Служители на полицейското управление подчертават, че мъжът има и други криминални прояви зад гърба си.
Според непотвърдена официално информация, Апостолов е бил задържан в дома му след края на протеста.
Действието на органите на реда не остана незабелязано от протестиращите и те се уговориха изрично преди излизането им на протест днес да направят демонстрация пред Първо районно в подкрепа на задържания.
До тази акция обаче така и не се стигна, тъй като Апостолов бе освободен.
Е, това е картинката от милата ни държава – докато едните крадат до засиняване, другите плащат и техните грехове като са нагърбени с непосилни сметки.
www.razkritia.com/216170/shok-vijte-kakv...stu-smetkite-za-tok/
Това вече е шедьовър! Значи да протестираш срещу грабежа е криминална проява? А другите "криминални прояви"? Несъгласие срещу политиката на геноцид над Българите. Поредната отвратителна клеветническа кампания. Познато ми е до болка.
Не им вярвайте на ГРОБ-арите и на цялата комунистическо-демократическа измет. Не вярвайте на нищо официално. Те винаги са против нас, против българския народ. И винаги лъжат! Вярвайте в себе си, в своите близки и приятели, вярвайте и в своя народ. А изметта накрая ще я изметем.
Доколкото ми е възможно/защото с този компютър от който пиша, непрекъснато се случват аномални неща, които започнаха на 10.02 вечерта/ ще разпространявам навсякъде ИСТИНАТА, че Росен НЕ Е ПРЕСТЪПНИК и айде нека,да кажат любезните еничари, какво престъпление е извършил та го водят на отчет и то като криминално проявен. Преди колко десетилетия е била въпросната проява ? Може би е бил задържан на митингите през 90г, 97г? Нека да кажат има ли присъда някаква? Осъден ли е за нещо и ако да за какво?
РОСЕН НЕ ПРЕСТЪПНИК! НЕ Е ОСЪЖДАН!
Задължително е сега да заявим, че Росен не е престъпник за да не позволим хората да бъдат разколебани да действат по същия обединен начин при следващи подобни репресии срещу Достойни Българи. А сигурна съм, че тези репресии ще продължат с още по-страшна сила, защото нали знаете змията, кога хапе...
"Освен ако не смятат за криминална проява това, че макар и рядко, но пописва срещу евреите. Има магазин, доколкото знам за бои и химикали. Държат го двамата с жена си. От други варналии съм чувал, че даже полицаите го уважавали и идвали при него за разни услуги. Ползва се с авторитет в града и има много приятели. Уравновесен, спокоен и лъчезарен, вечно усмихнат човек. Не, Росен определено не е криминален тип. "
А за компютъра, тревожно е. През 2010 и 2011 година през Интернет ми унищожиха два компютъра. Сега на този, с когото влизам в Мрежата няма нищо, освен програми. А на другия, на който ми е архива, и с който работя няма и няма да има Интернет. Отделно дублирам всичко на преносим хард диск. Имаме си работа с престъпници, не признаващи нито закони, нито правила. За Боклук Бойко мога само да кажа, че е един убиец, един бандит, поставил се в служба на евреите. Навремето някакъв негов счетоводител му замъкнал пари. Боклука го намира и на място застрелва него и напълно невинната му приятелка. И тоя тип днес е министър председател! А Росен бил престъпник и криминално проявен, защото изразил несъгласие с грабежа и геноцида! Помислете само!
Ще ни има ли нас, Българите, ако ги нямаше хора като Росен, които да се осмелят да протестират?
Половин час преди да дойдат полицаите моят телефон звъни поглеждам кой ме търси и
А какво да говоря за компютъра- да го скапват, както си искат. Важно е да не скапят вярата, смелостта, идеите , България,честността, достойнството...важно е тях да си съхраним!
be_free | 12.02.2013 08:53
Как електромерите надписват сметки с над 50%?
След скорошната ни статия за измамата с електромерите чрез спиране на тока, ние получихме следния сигнал от наш читател, който собственоръчно е монтирал контролен електромер, паралелен на този от CEZ. Ето и цитат: "Оказа се че за да поставиш контролен електромер, за да си обезпечиш доказателство пред съда и със разрешението на същия, че така избрания и одобрен от ДКЕВР, електромер отчита неправилно, е невъзможно да поставиш друг електромер различен от одобрения електромер на ЧЕЗ.
Искам да ви кажа, че поставих контролен електронен електромер на друг производител и разликата между одобрения електромер на ЧЕЗ и между контролния електромер на другия производител е 1680 kW. Пуснах молба за проверка и за подмяна на съществуващия електромер на ЧЕЗ, но уви поставиха ми пак техен електромер и от новия електромер неимоверно ми се покачи трикратно консумацията на ел енергия."
Прочетохте ли фрапиращата разлика от 1680KW?? В пари това отговаря на около 300 лв. Една тлъста комисионна за ЕРП-тата като EVN,CEZ и EON.
Как да се защитите ? Не можете. Ако тръгнете по каналния ред трябва да извикате техниците на ЕРП-то, които ще пратят електромера за проверка в БИМ. Електромерите се проверяват от Български институт по метеорология (БИМ), но след като техници от ЕРП-то го вземат за да го пратят там. Нали разбирате, че е въпрос на няколко минути да се оправи часовника на електромера или да му се смени серийния номер , или да се фалшифицира протокола. Цялата така наречена проверка се извършва от техници на ЕРП-то и е един абсолютен фарс.
По фрапиращото е , че нито един електромер преди монтаж не е минал проверка от държавен орган. Това говори за сериозни съмнения в отчетността на електромерите. В закона няма изискване всеки един електромер да мине 48 часова експертиза , с различни симулации като спиране на тока например. Защо нашите умни политици не са се сетили за електромерите, както се сетиха за касовите апарати например. Че то е едно и също електромер и касов апарат. Електронен механизъм, на базата на неговите показания плащаш сметката за ток или сметката за храна. Само , че касовите апарати са свързани с НАП и се проверяват за скрити манипулации, а електромерите не. Защо е това покровителство от страна на политиците към ЕРП-тата?
А ако решите да се обърнете към българския съд ,за да монтирате контролен електромер , с който да засечете измамата ? Съдът ще отхвърли молбата ви за контролен електромер, защото по закон само ЕРП-то има право да поставя електромери.
Не можете. Нямате право да се защитите. Имате задължението да си плащате сметките или ви спират тока.
Те тия "други криминални прояви", трябва да се докажат, г-да фелдфебели. А сте наясно, че при един съдебен процес, ще се явят десетки свидетели, за да свидетелствуват при евентуално дело, срещу Росен и тогава ще станете не само за резил, а ми и за смях, щото не познавате своите демон-кратични закони. не стига, че ви подиграваме така и така, но тогава направо ще се изгаврим с вас.VostroRe писа: "Служители на полицейското управление подчертават, че мъжът има и други криминални прояви зад гърба си."
Това вече е шедьовър! Значи да протестираш срещу грабежа е криминална проява? А другите "криминални прояви"? Несъгласие срещу политиката на геноцид над Българите. Поредната отвратителна клеветническа кампания. Познато ми е до болка.
Не им вярвайте на ГРОБ-арите и на цялата комунистическо-демократическа измет. Не вярвайте на нищо официално. Те винаги са против нас, против българския народ. И винаги лъжат! Вярвайте в себе си, в своите близки и приятели, вярвайте и в своя народ. А изметта накрая ще я изметем.
Няма да се учудя, ако успеем да докажем, че в половината Първо РПУ на Варна всички назначени милиционери са с криминално минало, просто ще имаме много свидетели и можем да си лъжесвидетелствуваме на воля и да вкараме няколко полицаи в дранголата, там да ги чукат циганята. Тъй, че не се зафащайте с игра, в която няма да излезете победители, щото " Ум робува, ум царува и накрая и патки пасе"
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.