Съратник на Движението задържан във Варна
"Прочетен: 1240 Коментари: 10 Гласове: 5 "
Ще ми се Недоволството да изригне като вулкан. Аз не съм небезучастен, аз не съм безразличен! Което мога го правя. Съжалявам, че поне сега не мога повече. Но няма да отстъпя докрай и ще се боря, доколкото ми е по силите за свободата на Росен. В това мога да се закълна.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Онова, което знам от твърде надежден източник е, че Росен е арестуван по искане на някаква еврейска организация. Имали били специални съображения, гадовете! Да, те са гадове, защото само при тях името Гад е собствено име.
Ей, чифути гадни Не можете да ни арестувате всичките. Но ние на вас верицата ще ви разкатаем! Сега трябва да искаме обяснения за ареста на Росен и признание под чий натиск е осъществен той. Пък после ще видим. Според зависи. Но първото и задължително условие, е Росен да бъде освободен незабавно. А пък на евреите тоя път им е бана мамицата чифутска! Те ще ми арестуват приятелите заради справедливи протести, гадовете гадни! Да дойдат и да ме арестуват и мен! Аз съм солидарен с Росен и съм съпричастен към неговата съдба. Брат брата в беда не оставя, така да знаят мръсниците!
eltimir.blog.bg/politika/2013/02/10/rose...1051914#last_comment
Техната верица чифутска, тоя път хванаха лъва за опашката. Сега Лъвът ще им изяде главите.
Никого не ангажирам с моето мнение, то си е мое лично мнение, да дойдат и да ме арестуват, ако им стиска на боклуците. В такова положение съм, че вече от нищо не ми пука. Най-малкото от смрадливи противни евреи!
Довечера има простест, пред общината на Варна!
Тези са изперкали тотално. Щом няма назначен следовател, значи няма заведено следствие. А щом няма следствие, не би трябвало да има и арест. Те нарушават собствените си закони. С какво основание ще искат от нас ние да ги спазваме?Йордан_13 писа: Все още няма раздвижване откъм ушевците. Не бил назначен следовател е казала Дари. Когато това стане той ще се й се обади, а тя на адвокатката. Явно това им е тактика - изнервяне!
Довечера има простест, пред общината на Варна!
Ей, боклуци боклучави! Вие, които не спазвате никакви закони, вие за мен сте само боклуци, една долна измет и нищо повече. Аз желая единствено вашата смърт. Аз, Елтимир го желая и така ще бъде.
Последното го пуснах и като коментар в блога си:
eltimir.blog.bg/
Темата за Росен досега има 1452 прочитания. Нека всички да протестираме! В името на България! И на българския народ! Росен ни уми очите на всички, нека не го изоставяме сега.
Всъщност никаква вина не може да има един Българин - патриот в собствения си Български дом. И ако някой го съди, то това може да е само един нагъл и неканен чужденец, който се е самозабравил и самонастанил в Българския дом. За такива неканени - само смърт! За слугите им също!
Протестът е от 1700ч пред община Варна! Във фейс-а пише 0500 UTC, което е +2 часа за България, но е подвеждащо.
Дали някой помни как изнудиха Цветомир Йолов да съдейства на ченетата да ме убият? Загина при автомобилна катастрофа. После Димитър Асенов Радев подходи по-професионално. И по-гадно. Рязаха го парче из болниците, докато нямаше вече какво да режат. Аз обещавам на сатрапите, позволили си гаврата над Росен същата участ.
Дано момчето си дойде вкъщи живо и здраво! Само щастие и успех му желая! Росен е един лъчезарен и усмихнат Българин, достоен човек, баща на две прекрасни деца. Той трябва да успее и ще успее, вярвам в него! А пък с враговете ще се справим. Кураж, Дари!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.