Съратник на Движението задържан във Варна

преди 13 години 6 месеца #45090

anti666 писа: Защо пък Росен да е хвърлял камъни? Може да е бил там просто на протеста, което е право на всеки българин. Все пак не сме в Камобджа при червените кхмери. Нека еничарите да доказват че е точно той. Повече от 24 часа не могат да го държат без прокурорска заповед. Аз смятам, че е арестуван заради участието му в Движение "Воини на Тангра". Просто са го следели на протеста. Нека който трябва да ми пише на лични

Все пак не сме в Камобджа при червените кхмери.
=======================================
Това не е много сигурно.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 6 месеца #45091
Има и още нещо. Докторът, мой стар приятел, който ме прегледа безплатно ми каза, че ми остават около 6 месеца. Абе, 6 месеца или 6 дена има ли значение? Знам как се прави взрив. При това взрив, който не подлежи на обезвреждане. Ей, Павлин Димитров, гадина такава, кажи им кои са ми били учители, бе свиньо! И така, ще си направя шахидски колан и ще се постарая да взема колкото може повече боклуци със себе си. За компания към Оня свят. Да има с кого да си пия по Пътя. Не мога вече да се бия, нямам сили. Но мога да гръмна и ще го направя, защото бездруго ме боли прекалено много. А тези боклуци, които лекуват смрадливите мангали безплатно ми искат непоносими суми. Ей, боклуци, идвам за вас! Аз съм Елтимир и никога не се отмятам от думата си.
Росене, Разплатата с боклуците иде! Дръж се, с теб съм!

преди 13 години 6 месеца #45092

anti666 писа: Защо пък Росен да е хвърлял камъни? Може да е бил там просто на протеста, което е право на всеки българин. Все пак не сме в Камобджа при червените кхмери. Нека еничарите да доказват че е точно той. Повече от 24 часа не могат да го държат без прокурорска заповед. Аз смятам, че е арестуван заради участието му в Движение "Воини на Тангра". Просто са го следели на протеста. Нека който трябва да ми пише на лични

Нищо лошо няма в това, че е хвърлял камъни, дори да не е, няма нищо лошо в камъка. Просто няма друго средство, с което да разбие твърдата като пън милицонерска глава. Нали ги виждаш на клипа кви са пайтаци и олигофрени еничарите. Държанието на протестиращите с тях дори е много меко. Но когато дойде нашият час, ще им покажем какво значи твърдо държане с еничарин.

преди 13 години 6 месеца #45093
Данчо благодаря ти, че се отзова и пусна темата вместо мен. Преди малко се прибрах от районното. Свързах се с друга адвокатка, а не с тази с, която първоначално разговарях. Не ме пуснаха да видя Росен, но нямаше как да откажат и пуснаха адвокатката, която след срещата с него ми разказа, че са го държали на тъмно за да го изнервят и да си играят с психиката му/ченгеджийски тактики/. Адвокатката предполага, че по-късно през ноща ще отидат да го разпитват или да му предложат да направи самопризнания въпреки, че той е заявил, че без адвокат няма да обели и дума,а и няма какво да си признава, но това си е традиционна тактика да го изнервят и да го изморят, колкото могат повече.
30 парцаливи еничари застанали пред районното си разказваха, колко сериозно било положението днес на протеста и как тълпата била озверяла...чак се запитах дали пък на ченгетата не им опростяват сметките за ток, както на мангалите.

преди 13 години 6 месеца #45094
Понеже на ченгелите тактиката е ясна.
Кой е бил във вътрешни войски и е прочел това онова, чул е туй онуй - знае как се действа срешу масови безредици и каква е тактиката на организирани милиционери срешу неорганизирана "тълпа" ( хора отстояващи своите права).

Затова възнамерявам да напиша едно ръководство за борба срещу ченгета. Било то НСБОП или било то НС за Борба с обикновения данъкоплатец.

Има прости и лесни мероприятия с които могат да бъдат разбити всякакви ченгели.

Нивата са няколко, но най важното е да има мобилни групи, които да са координирани помежду си.

Няма милиционерска сила дето да устои на 20 силно мотивирани човека с брадви, сапове , винкели или на брадви и газови пищофи.

Милиционера е пратен командировка за 1000 лева на месец. А Възстаника срещу милиционера е за да си пази родина, дом и семейство и за пари не става дума!
Там е разликата - възстаника прегазва милиционера, цепи му тиквата, реже му същата и всичко това в името на своето бъдеще, както на бъдещето на децата си.

А милиционета нама как да си жертва здравета в името на едни 1000 лева. Още повече, че ако го разпознаят , после ще му бъде скъсан задника , разбита кратуната докато лежи при жена си и никой няма да може да му помогне в рамките на тези 5 минути.

Тактиката е като при хайдушкото движение, понеже условията днес са като при турското робство.

преди 13 години 6 месеца #45095
Не вярвам и не очаквам нищо, но все си мисля, че в толкова голяма Варна все трябва да има поне 100 или 200 смелчаци като Росен, които знаят къде е районното...

преди 13 години 6 месеца #45096
Дари, бих искал да дойда, но няма да мога. Все пак ми се ще да кажа още нещо. Росен не е арестуван заради участието си в протеста. А по искане на някои еврейски организации. На тези шибани еврейски копелета казвам: предизвиквате гняв, от който не знаете какви последици ще настъпят. Росен има много приятели и ние няма да го оставим в беда. А вие, копелета гадни еврейски тепърва ще изпитате нашия, Български гняв. Свобода за Росен или много смърт на боклуци, еврейски и на техни подлоги ще има! Казвам го от свое име, не замесвайте други хора. Аз, Елтимир Тертер го казвам и така ще бъде.
Росен, с теб съм! А на боклуците - да вървят на бунището. Където им е мястото.

преди 13 години 6 месеца #45097
Писах и в Русия, да се знае какво вършат евреите в България. Нека да дойдат до мен, копелдаците еврейски! Да ги видя колко са смели.

преди 13 години 6 месеца #45098
Дано само са имали нужната прокурорска заповед при ареста на Роската.
Щото ако не са имали такава - това означава, че ние също можем да посещаваме всеки един от присъствалите ченгели в дома му и да го измъкваме по бели гащи в неизвестна посока.
Да ги насъберем всите "юнаци" в една гора за 72 часа по бельо и когато решим да ги пуснем да си ходят боси у дома.

Света се променя и да си милиционер е мноооооого опасно.

За прокурор и съдия - нямам думи! Те почти всичките са престъпници за бесене.

преди 13 години 6 месеца #45099
Това написах в блога си:
Мамицата им смрадлива еврейска! Арестували са Росен не заради конкретни действия. А по искане на еврейски организации. Защото е човек с име и авторитет и би могъл да поведе след себе си много хора. Значи те ще ни пращат тройни сметки за ток, да плащаме и заради смрадливите мангали, които не плащат, а ние нямаме право да протестираме! Техната мамичка мръсна еврейска! Те предизвикват гняв, който ще ги погуби.

Откъде го знам си е моя работа, ще разберете, че е вярно. Сега е важен единствено Росен. Или ще го спасим, или ще сме проклети като страхливци. А на чифутите гадни много поздрави от мен, Елтимир! Ще се измитат от земята ми или ще измрат като плъхове, каквито са всъщност.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.