Съратник на Движението задържан във Варна
Все пак не сме в Камобджа при червените кхмери.anti666 писа: Защо пък Росен да е хвърлял камъни? Може да е бил там просто на протеста, което е право на всеки българин. Все пак не сме в Камобджа при червените кхмери. Нека еничарите да доказват че е точно той. Повече от 24 часа не могат да го държат без прокурорска заповед. Аз смятам, че е арестуван заради участието му в Движение "Воини на Тангра". Просто са го следели на протеста. Нека който трябва да ми пише на лични
=======================================
Това не е много сигурно.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Росене, Разплатата с боклуците иде! Дръж се, с теб съм!
Нищо лошо няма в това, че е хвърлял камъни, дори да не е, няма нищо лошо в камъка. Просто няма друго средство, с което да разбие твърдата като пън милицонерска глава. Нали ги виждаш на клипа кви са пайтаци и олигофрени еничарите. Държанието на протестиращите с тях дори е много меко. Но когато дойде нашият час, ще им покажем какво значи твърдо държане с еничарин.anti666 писа: Защо пък Росен да е хвърлял камъни? Може да е бил там просто на протеста, което е право на всеки българин. Все пак не сме в Камобджа при червените кхмери. Нека еничарите да доказват че е точно той. Повече от 24 часа не могат да го държат без прокурорска заповед. Аз смятам, че е арестуван заради участието му в Движение "Воини на Тангра". Просто са го следели на протеста. Нека който трябва да ми пише на лични
30 парцаливи еничари застанали пред районното си разказваха, колко сериозно било положението днес на протеста и как тълпата била озверяла...чак се запитах дали пък на ченгетата не им опростяват сметките за ток, както на мангалите.
Кой е бил във вътрешни войски и е прочел това онова, чул е туй онуй - знае как се действа срешу масови безредици и каква е тактиката на организирани милиционери срешу неорганизирана "тълпа" ( хора отстояващи своите права).
Затова възнамерявам да напиша едно ръководство за борба срещу ченгета. Било то НСБОП или било то НС за Борба с обикновения данъкоплатец.
Има прости и лесни мероприятия с които могат да бъдат разбити всякакви ченгели.
Нивата са няколко, но най важното е да има мобилни групи, които да са координирани помежду си.
Няма милиционерска сила дето да устои на 20 силно мотивирани човека с брадви, сапове , винкели или на брадви и газови пищофи.
Милиционера е пратен командировка за 1000 лева на месец. А Възстаника срещу милиционера е за да си пази родина, дом и семейство и за пари не става дума!
Там е разликата - възстаника прегазва милиционера, цепи му тиквата, реже му същата и всичко това в името на своето бъдеще, както на бъдещето на децата си.
А милиционета нама как да си жертва здравета в името на едни 1000 лева. Още повече, че ако го разпознаят , после ще му бъде скъсан задника , разбита кратуната докато лежи при жена си и никой няма да може да му помогне в рамките на тези 5 минути.
Тактиката е като при хайдушкото движение, понеже условията днес са като при турското робство.
Росен, с теб съм! А на боклуците - да вървят на бунището. Където им е мястото.
Щото ако не са имали такава - това означава, че ние също можем да посещаваме всеки един от присъствалите ченгели в дома му и да го измъкваме по бели гащи в неизвестна посока.
Да ги насъберем всите "юнаци" в една гора за 72 часа по бельо и когато решим да ги пуснем да си ходят боси у дома.
Света се променя и да си милиционер е мноооооого опасно.
За прокурор и съдия - нямам думи! Те почти всичките са престъпници за бесене.
Мамицата им смрадлива еврейска! Арестували са Росен не заради конкретни действия. А по искане на еврейски организации. Защото е човек с име и авторитет и би могъл да поведе след себе си много хора. Значи те ще ни пращат тройни сметки за ток, да плащаме и заради смрадливите мангали, които не плащат, а ние нямаме право да протестираме! Техната мамичка мръсна еврейска! Те предизвикват гняв, който ще ги погуби.
Откъде го знам си е моя работа, ще разберете, че е вярно. Сега е важен единствено Росен. Или ще го спасим, или ще сме проклети като страхливци. А на чифутите гадни много поздрави от мен, Елтимир! Ще се измитат от земята ми или ще измрат като плъхове, каквито са всъщност.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.