Съратник на Движението задържан във Варна

преди 13 години 6 месеца #45078
При днешните протести срещу ЕВН във Варна е задържан наш съратник в ареста на Първо РПУ, където на първо време ще бъде за 24 часа. Казва се Росен и повечето от нас го познават. Хвърлял е срещу еничарите (полицаите), по-тежки предмети от яйца, което ние напълно акламираме и одобряваме.

Най-вероятно този видоклип, показва неговото залавяне

Има две възможности да му се помогне:

1. Да се организира протест пред Първо РПУ във Варна от всички, които искат да го подкрепят.

2. Да му се намери по-добър адвокат от неговия, който твърди, че положението му не било розово. Това за мене не е адвокат.

3. Третият вариант мога да споделя само на Лични съобщения.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 6 месеца #45080
(Коментар на варналия)

"Еййй,хора България се събуди!
Уплашихме управляващата мафия!
Във Варна се събрахме над 3000 човека,за около 2 часа и половина блокирахме движението в центъра на Варна и за около половин час Аспарухов мост,замеряхме сградата на “Енергопро“ със яйца и беше счупено стъклото на вратата.Боко вижда се и края на твойта! Помияр и боклук!!! "

преди 13 години 6 месеца #45081
www.facebook.com/photo.php?v=37938593042...35773&type=2&theater

Велики! Реплика от протестант: "Колко чифути още ще ми докарате тука бе? Колко чифути...? Боклуци! Всеки месец ходят да бият глава в Стената на Плача, тия педераси долни".

Време е за антиеврейско въстание в България - сеч и смърт за всеки рязан, а всички от политическата олигархия са рязани! Ако не са рязани в долната, са рязани в горната глава!

преди 13 години 6 месеца #45083
В клипа не можах да го разпозная, но ако е същият Росен, за когото си мисля, той е мой приятел. Идвали са ни на гости с жена си тук, в Ботевград. Това своеволие на варненските полицаи няма да остане безнаказано! Росен е един изключително културен, уравновесен и сдържан човек. За да му дойде и на него до гуша, значи чашата е преляла. Не можем да допуснем тоя лъчезарен Човек и Българин да бъде погубен заради изгодата на Изсраел!
Росене, Елтимир е с теб!

преди 13 години 6 месеца #45084

VostroRe писа: В клипа не можах да го разпозная, но ако е същият Росен, за когото си мисля, той е мой приятел. Идвали са ни на гости с жена си тук, в Ботевград. Това своеволие на варненските полицаи няма да остане безнаказано! Росен е един изключително културен, уравновесен и сдържан човек. За да му дойде и на него до гуша, значи чашата е преляла. Не можем да допуснем тоя лъчезарен Човек и Българин да бъде погубен заради изгодата на Изсраел!
Росене, Елтимир е с теб!

За същия Росен става въпрос. Лично жена му, ми се обади.

преди 13 години 6 месеца #45085
Мамка им и гадове мръсни! Те не разбраха ли, че им идва края? Сега всички ние трябва да застанем на страната на Росен, а боклуците да вървят на бунището. Където им е мястото. Дари, ще измъкнем Росен. С вас съм! А боклуците накрая ще направят това, което прави вятърът! Тоя човек е идвал в дома ми като приятел и аз няма да се откажа! Вашата мамица, копелета, боклучави, ГРОБарски! Ние всички ще въстанем, но вашата няма да я бъде! Или Росен на свобода, или 100 ГРОБари в гроба. Да дойдат и да ме арестуват за тези думи боклуците боклучави! Тези копелета шибани заслужават само смърт и нищо друго!

преди 13 години 6 месеца #45086
Копирах го и в сайта си.
eltimir.ovo.bg/
Апелирам към вас всички. Нека покажем солидарност с Росен. Той е прекрасен човек, нека не го оставяме в беда!

преди 13 години 6 месеца #45087
Пуснах го и в блога си:
eltimir.blog.bg/politika/2013/02/10/.1051914
Да дойдат да ме арестуват боклуците боклучави, ако им стиска! Но това не е достатъчно. Трябва всички да излезем в защита на Росен, който излезе в защита на всички нас!

преди 13 години 6 месеца #45088
В сайта на Елтимир не може да се коментира. Най-вероятно по някакви службашки причини. Затова ще го напиша тук. Нека хората, които до сега са пускали линкове във фейсбук от неговите сайтове (в момента спряни), да направят същото и днес за този случай.

преди 13 години 6 месеца #45089
Защо пък Росен да е хвърлял камъни? Може да е бил там просто на протеста, което е право на всеки българин. Все пак не сме в Камобджа при червените кхмери. Нека еничарите да доказват че е точно той. Повече от 24 часа не могат да го държат без прокурорска заповед. Аз смятам, че е арестуван заради участието му в Движение "Воини на Тангра". Просто са го следели на протеста. Нека който трябва да ми пише на лични

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.