Съратник на Движението задържан във Варна
Най-вероятно този видоклип, показва неговото залавяне
Има две възможности да му се помогне:
1. Да се организира протест пред Първо РПУ във Варна от всички, които искат да го подкрепят.
2. Да му се намери по-добър адвокат от неговия, който твърди, че положението му не било розово. Това за мене не е адвокат.
3. Третият вариант мога да споделя само на Лични съобщения.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
"Еййй,хора България се събуди!
Уплашихме управляващата мафия!
Във Варна се събрахме над 3000 човека,за около 2 часа и половина блокирахме движението в центъра на Варна и за около половин час Аспарухов мост,замеряхме сградата на “Енергопро“ със яйца и беше счупено стъклото на вратата.Боко вижда се и края на твойта! Помияр и боклук!!! "
Велики! Реплика от протестант: "Колко чифути още ще ми докарате тука бе? Колко чифути...? Боклуци! Всеки месец ходят да бият глава в Стената на Плача, тия педераси долни".
Време е за антиеврейско въстание в България - сеч и смърт за всеки рязан, а всички от политическата олигархия са рязани! Ако не са рязани в долната, са рязани в горната глава!
Росене, Елтимир е с теб!
За същия Росен става въпрос. Лично жена му, ми се обади.VostroRe писа: В клипа не можах да го разпозная, но ако е същият Росен, за когото си мисля, той е мой приятел. Идвали са ни на гости с жена си тук, в Ботевград. Това своеволие на варненските полицаи няма да остане безнаказано! Росен е един изключително културен, уравновесен и сдържан човек. За да му дойде и на него до гуша, значи чашата е преляла. Не можем да допуснем тоя лъчезарен Човек и Българин да бъде погубен заради изгодата на Изсраел!
Росене, Елтимир е с теб!
eltimir.ovo.bg/
Апелирам към вас всички. Нека покажем солидарност с Росен. Той е прекрасен човек, нека не го оставяме в беда!
eltimir.blog.bg/politika/2013/02/10/.1051914
Да дойдат да ме арестуват боклуците боклучави, ако им стиска! Но това не е достатъчно. Трябва всички да излезем в защита на Росен, който излезе в защита на всички нас!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.