Шествието на БНС годишнина от смъртта на ген. Луков

преди 20 години 7 месеца #4046
На пощата на сайта получихме писмо от хора на БНС, че търсят подкрепа за разгласяване на тяхното мероприятие. Мисля да поставя някакъв рекламен банер, така че повече хора да научат. Писаха, че сме поканени да се присъединим към шествието. Така че, който е от София и желае да отидe...

"Възпоменателно факелно шествие в памет на героя от ПСВ и водач на Легиона - ген. Христо Луков

начало: 18.00ч. пред черквата "Св. София"

>За Личността генерал Христо Луков и защо са го убили комунистите

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 7 месеца #4047
"И тази година ще почетем паметта на героя с траурно факелно шествие, което ще тръгне на 11.02. (събота) в 18.00ч. от църквата "Св. София" и ще завърши с церемония пред дома на ген. Луков, където е убит." www.bgns.net

Някой ще ходи ли?

преди 20 години 7 месеца #4048
Да

преди 20 години 7 месеца #4049
Щеше да е смешно, ако не беше жалко!

преди 20 години 7 месеца #4055
Е не се и съмнявам че щеше да е по-героично да се кисне в някоя миша дупка и да се порка...

Всъщност защо направо не отворим тема за бнс и боян разсате да видим какви са мненията понеже си личи че са доста противоречиви.

преди 20 години 7 месеца #4061
Дремат ми,ако ще и БЗНС да правят демонстрация,ако ми харесва идеята,ще отида.
Подкрепяме идеята,а не дадена група или човек.

преди 20 години 7 месеца #4072

НСъпротива писа: идеята,а не дадена група или човек.

;-)

преди 20 години 7 месеца #4078
Интересно е да се знае, че според стария легионер Иван Найденов - Байко, човек заслужаващ доверие, ген. Луков е убит не от комунистите, а от наемника Ферещанов по поръчка на Цар Борис. Като наблюдавам сегашния съюз между комунистите и сина на Борис, мисля, че Байко е абсолютно прав. И Кобургите, и комунистите с еднаква стръв искат да затрият всичко Българско. Само това имайте предвид.

преди 20 години 7 месеца #4098
Ей тука е гадната истина - от убийството на ген. Луков е тръгнало към зле положението на българите, ако не и по отдавна. Войната, после комунизма, сега пък е най зле за българите.
Дали пък не е и сигнал за нас да скочим и на всяка цена си върнем позициите и рестартираме системата.
Но кацнат ли тука базите - нещета се затягат много сериозно.
Може да ме обвините , че все за това приказвам , ама като го смятам за ключов момент ?

преди 20 години 7 месеца #4099

georgi_nz писа: Ей тука е гадната истина - от убийството на ген. Луков е тръгнало към зле положението на българите, ако не и по отдавна. Войната, после комунизма, сега пък е най зле за българите.
Дали пък не е и сигнал за нас да скочим и на всяка цена си върнем позициите и рестартираме системата.
Но кацнат ли тука базите - нещета се затягат много сериозно.
Може да ме обвините , че все за това приказвам , ама като го смятам за ключов момент ?

Георги,
не се тревожи, че все за това говориш. За базите си е така - очертават се като черешката на тортата.
Нали знаем от теорията на бойните действия - колкото и да бомбардираш, колкото и да убиваш и да тровиш, докато не стъпи войнишки крак, една територия не е превзета!

Значи има варианти:
- те да се мъчат да си правят бази, ние да им ги разваляме.
- те да си направят техните бази, а ние - нашите.
- да използваме техните бази за наши цели.

Като гледам и трите варианта могат да се разработват едновременно.
Но през цялото време, трябва да държим в нас резидентната мисъл, че методите ни бива да са извън тяхното ниво на разбиране. Ако мислим и действаме като тях, с техните методи, значи сме загубили вярата си. А без вярата си сме победени.

Да вземем пак да попрегледаме "Кръгове" викам. И скоро да се съберем, че да решим нещо.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.