Шествието на БНС годишнина от смъртта на ген. Луков

преди 20 години 6 месеца #4274

georgi_nz писа: Ами тогава да се продължи надписа както подобава:
"Смърт на фашизма, ционизма и евреите!

Знам разни млади левичари и анархисти, за които фашиста е нещо абстрактно и неопределено, но пък е смъртен враг. Ако ги питаш какво е точно фашизъм и фашист, няма да могат и 2 думи да кажат.
Снощи гледах един еврейски сериал - "Приятели". Сигурно го знаете. Та там Чандлър, който е единствения бял сред приятелите си евреи, го нарекоха фашист, само за това, че харесвал естествените форми на жена си и бил против силикона. Може да е само комедия, но щом усмиват дадено нещо, значи то някъде съществува. Смятайте до каква степен са им промити мозъците.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 6 месеца #4275
Добре, хора, който показват недъзите много. Това не се правило онова се правело ама не какато трябва, или не трябвало така според някой си. Ми айде правете бе. Вместо да ми давате акъл. А направете нещо. Кажете аз отивам там и правя това. Аз отивам там и искам помощ искам ти или той или всички да сме там. Не разбирасе алкохолни празници. Вместо само да давате акъл действаите. Но пак ви казавам не действаите под чуждите знамена. Изберете си вашата борба и се опитайте да постигнете целите си. Под вашите знамена. :yeah:

преди 20 години 6 месеца #4276

Ако ги питаш какво е точно фашизъм и фашист, няма да могат и 2 думи да кажат.

като стана дума за фашизъм .. то ясно там - мусолини, италия и тн... интересното е че марксисткото разбиране на този термин (това което нашите баби, дядовци, може би майки и бащи разбират) е дефинирано от Г. Дмимитров на 7 световен конгрс на коминтерна в Москва (ако не се лъжа - може и да друг и може да не е бил в Москва, ама за наш Георги съм сигурен) ... малка, но интересна подробност.

преди 20 години 6 месеца #4277
Bgskin,обоснови се в това,какво разбираш под собстевени знамена и чужди ?
За мен е чуждо знаме,което пише на английски език.
Така,че се обоснови,а не да говориш по инерция

преди 20 години 6 месеца #4288

НСъпротива писа: Bgskin,обоснови се в това,какво разбираш под собстевени знамена и чужди ?
За мен е чуждо знаме,което пише на английски език.
Така,че се обоснови,а не да говориш по инерция

Притежанието е доста абстрактно изкуство. Това което пише на английки може да го пише на български. В личен разговор ми спомена, че знамето на БНС било българско и имало само едни IYI знак повече. И на Омо- Илинден Пирин имат българско знаме с някакъв знак. И надявам се малък те да не са твоя организация и скоро да те видим и на тяхно факелно шествие.

преди 20 години 6 месеца #4350
Снимки може да намерите на следните сайтове:
www.nouadreapta.org/actiuni_prezentare.php?idx=97
www.den-svenske.com/txt/EEupEFpAyptfuuylCW.shtml

преди 20 години 6 месеца #4358
"Чуждите знамена", какво е за бълграските скинари, стига лидера да е с нас :hammer: .
Да го последваме и на шествие на ДПС.
Думите са едно, действията винаги други, девиза на скинхеадс
:thumbsup:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.