Шествието на БНС годишнина от смъртта на ген. Луков
Губиш аргументите сиbgskin писа:
Благинка е да пиеш бира, но да не прекаляваш. Аз никви забрани не съм получил. и не знам за никви разрешения за говорене. Т'ва са си твой неща.НСъпротива писа: Възможно ли е да се коментира нещо на което не си присъствал?
Вървиш по логика,ако Левски беше с бутиши,а Ботев с каска
Друго си е лидеро да не позволява да се ходи и да имаме разрешение да говорим
Но най-добре си е,всеки ден да е така!
Палете Факлите!
Bgskin, не знам с какво можеш да плюеш против тази демонстрация.Тя беше за генрал Луков, и съм сигорен, че 100% от скинхеадс, не знаят какъв е бил:
Анархист,комунист,фашист,нацист.
И самото заглавие на темата е пуснато с грешка, не е шествие на бнс само, а е траурно шествие за почитането на памета на един българин мъченик.
Личните пристрастия като наделяват, само ние губим.
Ако ще и да съчиняваш цял ден какво да напишеш и да кажеш, че не си е заслужавало остава жалко и всеки от форума те усмива.
Всичките мнения бяха положително, което показва, че хората почитат героя си,а не като други хора.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Това сега го разбирам. Утре ще мина да проверя.Севар писа: Ние тука се джавкаме, а някакви комуняги ли са не знам, взели та наплескали къщата на ген. Луков. Някакви идиотски надписи "смърт на фашизма". Егати говедата, нямам думи!
"Смърт на фашизма, ционизма и евреите!
Да си спомним за великия българин ген.Луков" - в предвид на това като знаем от кои кръгове е поръчан надписа .
Констатирам, че арабесите из цял свят изгориха посолства заради някви си карикатури а тука като ти убият децата ходиш на мълчалив протест пред районното, а междувременно "изявените националистически първенци" ходят на кебапчета и разходки из града и планината за бог да прости...
Ако имахме наистина бойни националисти до са щеше да е гръмнала някоя джамия. Кажете момчета какво ви спира от всякакви действия???
А...верно, страха е голяма работа ми каза някой тука. Ами явно не сме годни да се борим за свобода-само сме годни да се бием в гардите, да забравих!
Би ли взривила някоя джамия?
И ако да, какво ще постигнеш с това?
Каква е следващата стъпка според теб?
Само че незнам кой чакаме да ги накаже....не не искам дори да казвам директно някои неща които мисля щото като гледам ще излезнат твърде неудобни за да бъдат признати.
Който е пожелал да си отвори очите и да ме разбере добре за него, който не - нищо не мога да направа по въпроса!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.