Добре дошли,
Гост
Краят на републиката и Възшествието на Българският Саракт
Йордан_13
Посетител
преди 10 години 1 месец
Интервюто няма и заглавие. Може да му се сложи нещо от рода 'Защо искаме да излезем от ЕС" или "Крахът на евроатлантизма в България".
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Varvarina
Посетител
преди 10 години 1 месец
Това в бързината не го съобразихме. Ще го оправим. В продълженията на интервютата, защото още не сме говорили, ще засегнем и следните теми:
- Според теб, сегашният модел на управление в държава ли е виновен за състоянието на страната ни?
- В следствие на това, което каза, изчерпан ли е партийният модел?
- Кой модел на държавно управление може да посрещне сегашните реалности?
- Ще ни запознаете ли със същността на Българския Саракт?
- Положителни и отрицателни страни на Българският Саракт?
- Имаме ли хора, които могат да го направят?
- Имат ли място етносите в Саракта?
- Как ще изглежда Българския Саракт в двадесет и първи век?
- Какво правим с хората, които продадоха и ограбиха държавата?
- Как може да си върнем държавата?
-Отношението на страната ни към Сащ, Русия, Турция и ЕС?
-Разликата между патриотизъм и национализъм
- Мултикултурализъм
Като не е задължително да са в този ред. Най-вероятно ще има малки размествания на въпросите.
- Според теб, сегашният модел на управление в държава ли е виновен за състоянието на страната ни?
- В следствие на това, което каза, изчерпан ли е партийният модел?
- Кой модел на държавно управление може да посрещне сегашните реалности?
- Ще ни запознаете ли със същността на Българския Саракт?
- Положителни и отрицателни страни на Българският Саракт?
- Имаме ли хора, които могат да го направят?
- Имат ли място етносите в Саракта?
- Как ще изглежда Българския Саракт в двадесет и първи век?
- Какво правим с хората, които продадоха и ограбиха държавата?
- Как може да си върнем държавата?
-Отношението на страната ни към Сащ, Русия, Турция и ЕС?
-Разликата между патриотизъм и национализъм
- Мултикултурализъм
Като не е задължително да са в този ред. Най-вероятно ще има малки размествания на въпросите.
18j
Посетител
преди 10 години 1 месец
Много е добро. Може да започнем рубрика във фейсбук особено ако идват редовно такива материали. Целта ще е да се достигне до най-широк кръг. Статията е годна за всяка публика. Но наистина ще е по-добре да уточним субекта който взима интервюто и кой отговоаря. Това може да е просто чвек от народа, който споделя нашите идеи.
Йордан_13
Посетител
преди 10 години 1 месец
Точно така, Продължението на интервюто, трябва да покаже същността на Българският Саракт и неговите преимущества. А недостатъците идват от кадрите и вещината, с която прилагат идеите
Така е било винаги в социума.
Йордан_13
Посетител
преди 10 години 1 месец
А вие нима си мислите, че БСП и ДПС в България няма да подкрепят ГЕРБ при подобна ситуация? Няма как различните лица на едно и също Нещо, да не бранят заедно "Нещото". Бъдете убедени, БСП и ДПС ще са първите, които ще подкрепят Тиквю. Застрашиш ли властта на вълците в глутницата, застрашавайки водача им и глутницата с разпад, вълците ще бъдат като един. Затова борбата не иска само кръв, а най-вече интелект. Няма смисъл, най-достойните синове на един народ да гинат, при положение, че и след това народът няма да узрее. Българският народ е класически пример за това. Той е един незрял народ за собствената си Държавност.
Турската опозиция подкрепи Ердоган, той – благодарен
Ердоган призова Гюлен да се върне в Турция
www.dnes.bg/world/2016/07/16/turskata-op...oi-blagodaren.309187
Турската опозиция подкрепи Ердоган, той – благодарен
Ердоган призова Гюлен да се върне в Турция
www.dnes.bg/world/2016/07/16/turskata-op...oi-blagodaren.309187
Varvarina
Посетител
преди 10 години 1 месец
Интервюто вече е с работно заглавие, с автор на интервюто, и с името на човека от който се взима. Доста го мислихме, но това май е най-удачното заглавие за интервюто.
Йордан_13
Посетител
преди 10 години 1 месец
Доживях навръх 18 юли, болшевичката от ГЕРБ, РАБФАК Цецка Цачева да ни критикува за нашите идеи за развитие на България като самостоятелна държава. Г-жо Цачева, от това няма нищо по-естествено, ако не знаете, да искате държавата ви да бъде независима и да има самостоятелен път на развитие вън от всякакви Съюзи. Това не е краен национализъм и шовинизъм, за който ще платим дан, защото това, което ще платим, ако останем в ЕС и не бъдем самостоятелна държава, ще бъде смъртта на Българският народ. Аз лично, искам да спася този Народ, т.е. да спася себе си. Нищо по-просто и по-естествено от това. Дайте да не експлоатираме Левски навръх рожденият му ден и да го обкичваме с "европейският път" повече отколкото трябва. Вие правилно казахте, че "чистата и свята република" на Левски е един несбъднат блян. Да, аз ще го формулирам по друг начин: това е утопия. Затова България след Освобождението се върна към форма на държавно управление Царство, каквото си е била винаги, от най-дълбока древност.
Йордан_13
Посетител
преди 10 години 1 месец
"Защо турските военни не предпочетоха България за политическо убежище? Нъл сме "комшу"
Защото Тиквата е демократ баш като Ердоган и България е под пълен турски контрол. Тя е неин Балкански санджак."
На 17 юли съм го казал. Само 2-3 дни по-късно
„В началото мислехме да тръгнем за България или Румъния, но горивото нямаше да стигне и имаше опасност да ни екстрадират веднага в Турция, тъй като правителствата на тези страни имат отлични отношения с държавата на Ердоган. Най-близкото летище бе Александруполис затова решихме да се приземим там, и да потърсим убежище“, казват в показанията си 8-те турски бунтовници."
На 17 юли съм го казал. Само 2-3 дни по-късно
„В началото мислехме да тръгнем за България или Румъния, но горивото нямаше да стигне и имаше опасност да ни екстрадират веднага в Турция, тъй като правителствата на тези страни имат отлични отношения с държавата на Ердоган. Най-близкото летище бе Александруполис затова решихме да се приземим там, и да потърсим убежище“, казват в показанията си 8-те турски бунтовници."
Петър.
Посетител
преди 10 години 1 месец
В сайта "без цензура" прочетох,че 4-5 долни,мръсни,гадни,шибани мангала са изнасилили 13 годишно българско момиче.
Само едно ще кажа, нека Велилия Тангра ни дари с победа.Нека Българският Саракт начело с Българския Цар възтържествуват и ви казвам,че лично ще направя така да излича расата на тези боклуци.До последния боклук.Ще има отряди,които ще ги ловят зад граница и щв ги разаичат на части, а в България ще им се набият главите на колове.До последния!Ще бъде направено,за да бъде отмъстено за нашите сестри,майки,баби,бащи,братя!Дано Тангра,Българският Цар и нефовия съвет са съгласни!
Само едно ще кажа, нека Велилия Тангра ни дари с победа.Нека Българският Саракт начело с Българския Цар възтържествуват и ви казвам,че лично ще направя така да излича расата на тези боклуци.До последния боклук.Ще има отряди,които ще ги ловят зад граница и щв ги разаичат на части, а в България ще им се набият главите на колове.До последния!Ще бъде направено,за да бъде отмъстено за нашите сестри,майки,баби,бащи,братя!Дано Тангра,Българският Цар и нефовия съвет са съгласни!
Йордан_13
Посетител
преди 10 години 1 месец
Какви хора сме бе, какви хора... Идвате и почвате да ми се оплаквате от властта и кога ви питам: "Как той повтори мандата си", вие ми казвате: "Ами дойдоха, питаха ме, какво мисля по тоя въпрос, и кой да сложим и аз викам: Не съм аз тази, дето ще му взема хляба". А всяка втора дума е срещу същият този човек. Госпожи и господа, аз страдам много повече от вашият избор - изборът на слепците! Затова, като сте си ги избрали повторно, страдайте и вие също толкова, колкото и аз. Не ми се оплаквайте от собственият си избор и страданието, което сами сте си избрали и причинили! Няма да си мръдна пръста за вас!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.