Краят на републиката и Възшествието на Българският Саракт

преди 10 години 2 месеца #52048
Ппо въпроса за битовия инцидент се сетих за класиката в жанра от "СИК 3" на убития Георги Стоев

Но кучето, което най-много вдигаше кръвното на Димата, се наричаше Бойко Пожарникаря или както беше известен в средите — Боко Тиквата. Той вървеше подир Брадатия като по клисар. Изгради под неговото крило огромна охранителна фирма, която си развяваше байрака из цяла България, без да се отчита на никого. Самият Боко придружаваше Пашата винаги, когато той посещаваше офиса и Димата нееднократно го бе засичал да се пазари с охраната по най-различни поводи.
— Момчета, дайте да върнем колата на еди-кой си! — предлагаше Тиквата. — Ще кярим и аз, и вие.
Не пропускаше и най-малката възможност да спечели някой лев, а всъщност съществуваше като паразит, залепен за тялото на организацията. И то само заради Пашата.
— Защо го мъкнеш тоя пожарникар? — попита директно един ден Димата.
— Много свестен мъж е — отвърна Пашата. — Винаги може да бъде полезен.
Димата разбра, че трябва сам да се заеме с въпроса, още повече в лицето на Маргина имаше пълен съмишленик. Той също ненавиждаше Боко Тиквата. Двамата го издебнаха в момент, в който неговият покровител отсъстваше от България и го пребиха от бой.
— Искаме петдесет процента от всичко, което печелиш — срита го Димата. — Нещо да не ти е ясно?
— Всичко ми е ясно — потвърди примрял от страх Боко. Димата и Маргина, разбира се, можеха да пратят някои от своите професионални биячи, но искаха всичко да изглежда чисто пред организацията. Ако Пашата поставеше въпроса защо са смачкали вярното му куче, спокойно можеха да отговорят, че това е лична разправия и няма нищо общо с бизнеса.

chitanka.info/text/20580/6#textstart

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 10 години 2 месеца #52055
Еми, "европейско развитие". Що трябва да се грижиш да имаш собствена национална икономика и да й "береш гайлето", след като можеш да живееш на заеми до дупка, както го прави Световният Император САЩ. И ние кът него... "видяла жабата, че подковават коня, та вдигнала крак и тя" , шъ вдигаме след време "тавана на дълга" до откат. Така или иначе сме негов бананов протекторат и каквото е в САЩ, такова е и в България. Па, "прозападните националисти" се кахърят Русия да не влезе в Константинопол :hammer: :hammer: :hammer:

Кабинетът знае само едно решение на проблемите - нови заеми
Всички хитроумни схеми за харчене рано или късно се озовават на опашката за още държавен дълг
www.segabg.com/article.php?id=808083

преди 10 години 2 месеца #52056
Митьо Очите в съзнание, но още с опасност за живота

Разходите до сега са над 300 000 лв. Слагат му инжекции, всяка по 3000 лв.

www.segabg.com/article.php?id=808013
=========================================================
Интересното е, ако с мен се случи същото, дали здравеопазването на Москаля, ще е толкова щедро на кръв и кинти към мене - голият, босият, но "заподозреният в тероризъм"? Едва ли. Само кът ма видят и ще почнат да викат роднините за 1-2 банки кръв и толкова нема да могат да сберат. Затова искам да стреляте точно. Шъ спестите стотици листове с мастило и шума по медиите. Бил и си отишъл. Цикълът на Времето ще ме върне. Но не съм сигурен, дали тогава въобще ще съществува България.

преди 10 години 2 месеца #52058
Какво имаш предвид под това "бил и си отишъл?" Отново ли са се опитвали да стрелят по теб? Тя и сега България я няма, но има все още шанс да се възстанови. Който с всяка година става все по малък, според намаляващия брой хора, които вярват в българския Цар

преди 10 години 2 месеца #52059
Anti666, мисля,че говори за многото неша,които ни погубват, и заради, които можем всеки един ден да си отидем.

Българският народ няма как да го знае,но ние (малкото тенгриани членове на Движението,които наистина сме възприели Идеята със сърцата си) сме на Средния Свят само,заради това.Да поддържаме Идеята за Саракта жива, да я пазим да не угасне, да я усъвършенстваме колкото се може повече и да действаме по какъвто начин можем.Тук сме,за да върнем България на правилния й път,който допреди 1000 години грубо казано Тя следва къде по-добре,къде по-зле от създаването си като Държава - 15-то хилядолетие преди Христа.Понеже сме изключително ограничени от много неща и не можем да направим нещо по-голямо в момента Движението се опитва да накара българина да си спомни за неговата Велика Държава,за неговата Вяра в Тангра,който му отреди да бъде Цар на Средния Свят.Цар,но не тиранин!Цар,който изявявя волята Му като по този начин запазва Равновесието на Средния Свят.А това нещо включва изключително много добрини,които могат да ви дойдат на ум.Защо се получава така?Защото избраните от Тангра не са тези,които виждате в момента да управляват.Избраните са хора,които не мислят за лична облага.Те винаги първо мислят за Държавата и за народа.Дори и да не го искат.На тях им е вродено!И живота им го показва.Положението им го показва.
Трябва да успеем.Тук и сега.През тези ни животи.Иначе губим България.Не ми се мисли,ако нещата не се получат,но....дали в крайна сметка има смисъл за каквото и да било след това,понеже с изчезването на България изчезва и българския народ.Каква ще ни е работата тук?Българина не може да се замисли върху тези неща,но това е нещо много важно.Тук се определя съдбата му.Не само съдбата му през този му живот,а и за следващите.
Ние сме българи от дъното на душите ни.До мозъка на костите ни.Вярвам,че,ако не успеем и България изчезне специално за мен преражданията свършват.Аз самия няма да искам да се преродя,и ако имам думата няма да се върна на Средния Свят.Защо?Защото аз и другите от Движението сме изграждали България в миналото!В предишните си животи ние пак сме живяли за Нея!

Трябва да успеем,а успеха започва с Българския Цар!

преди 10 години 2 месеца #52060
''Той ще бъде обичан от честните и мразен от нечестивите. По дирите му ще пуснат потеря, която ще търси начин да го предаде и да му причини зло, но него Силите го пазят, защото е пратен.''

Дори приятелите му някога се отказаха от него.
Вижте какво пише Ванина, една от нашите, която бе банирана (не от Йордан) след предупреждения да не използва пощата на Движението за атаки срещу Движението. Когато един от малкото наши хора се опитва да й каже нещо
sokoli.blog.bg/drugi/2016/05/09/trynlivi...=4886182#new_comment

Ако визирашъ менъ въ числото на тълпата, коя иска да "пречука" Царятъ си, думите ми по пътя докато достигнатъ до тебъ са се изкривили и си разбрал занчението въ обратен смисъль. Исках да спася Царятъ, направих всичко възможно, но неусляхъ, засъжаление мъртъв е. Той самъ съзнателно, или не, се предаде и стана служителъ на масоните

Колкото повече републиката се срутва, толкова по-многобройна става въпросната "тълпа". Която има една едничка цел - тази малка, съвсем нищожна надежда да бъде унищожена. Защото както и Петър казва, дори Времето след това да го прероди някъде другаде, ако я няма България и никакъв шанс да възкръсне, всуе ще е прераждането му.

преди 10 години 2 месеца #52061
Царят е поставен от Небето. Него само Небето може да спаси или премахне, не земята. Ако Небето реши, повече да няма България, за какво ни е Цар, след като тук вече няма да има Българска държава? Не ни трябва. Нещата са прости.
Няма нужда толкова да се драматизират. Всеки получава това, което заслужава. Ако един народ се отрече от Себе Си, как искаме след това да съществува като такъв, да има и Държава, че и да просперира? Няма как. В тия неща няма Средно положение, Законът е неумолим. Царят е носител и символ на Българската Държавност. Като не искате собствена национална държава, ставате американци и Господ приключва тегобите по тази територия.

преди 10 години 2 месеца #52077
Да разгледаме в по-далечна перспектива идеята за образованието и всички знаем какво се случва. Ученика завършва и или поема пътя към чужд университет или завършва образованието си в някое НБУ;))) или пък завършва някой от традиционните ни университети. След като завърши, обаче, държавата не му предлага нищо. Нейната система е произвела кадър, който няма как да се реализира професионално на нейна територия. Точно този сегмент от веригата е премахнат при демокрацията, скъсан е, за да може завършилият студент да се реализира на чужда територия. Той буквално бива изблюван, изплют и командирован в Англия, САЩ или някъде в Европа. Скъсването на този сегмент от веригата на образованието не е случаен, а е нарочно, за да може България да бъде донор на мозъци за умиращите европейски народи. При брутално оплютият от демократите социализъм, бе точно обратното. Държавата произвеждаше кадри, защото и бяха нужни за самата нея, за нейната собствена национална икономика. Само, ако има собствена национална икономика, може да се каже "Мирно пред учителите". Учителите са бачкатори и черноработници на евроатлантизма.

Политици, "мирно" пред учителите! Образованието - приоритет!
Бъдещето не идвало по тръби за газ, а е в просветата и таланта

www.dnes.bg/politika/2016/06/19/politici...eto-prioritet.306201

преди 10 години 2 месеца #52078
Куневището, излезе пред микрофона и заговори, както навремето ни говориха от Президиума на ЦК на БКП: "Догодина, 2017-година, ще ви увеличим заплатите с 10%"... Последваха неистови ръкопляскания от препълнената зала! Някои едвам не станаха на крака! Както навремето.... Все едно самолет кофи със злато изсипваше върху тях! Г-да учители, вместо да ви четкам като президента Плевнелиев, ще ви кажа: "Вие сте срам и позор за Българският народ, Срам и Позор! Ние няма да позволим да издетвателствате върху децата ни в училище. Децата ни чрез нас, ще ви преподават и ако не се поучите, ще ядете Рошковият, вие и мъжете ви! Заклевам се в Небето и Земята да ви дармоня заедно с мъжете ви, дето ще идват да ви пазят!

Хората на Горанов не знаят за обещаните от Кунева пари
МФ: Образованието е приоритет, но разчети няма

Прочети още на: www.dnes.bg/obrazovanie/2016/06/20/horat...t-kuneva-pari.306300

преди 10 години 2 месеца #52082
Вярата на Козяците в Светлото Бъдеще на ЕС е толкова фанатична колкото е била и вярата на болшевиките в СССР. Оказва се, че козата е много просто животно, почти колкото овцата... "Ние нямаме друг път, освен все по-дълбокото интегриране в структурите на Нато и ЕС, защото от другата страна дебне големият страшен Кумчо Вълчо- Евразийският съюз";))) Козяци, ако я нямаше идеята за Евразийският съюз, интересно ми е, какво друго плашило щехте да извадите, за да мотивирате електората чрез Страх и Несигурност пред Бъдещето да остава в ЕС? А, кажете ми! С какво друго плашило? Българският Саракт отдавна е казал: "Нито НАТО, нито ЕС, нито Евразийският съюз" са Бъдещият Път на България. Бъдещият път на държавата е към Самата Себе Си.Който има нужда от нас, ще идва при нас. Ако вие, Козяци, искате в Европа, вървете си в Европа бе, никой не ви спира, защо стоите в България? А, искате да докарате Европа в България... Добре, Козяци, а "все по-плътното и пълно интегриране на България в ЕС" не довежда ли до тотална загуба на национален суверенитет и закриване на Българската държава? Вие, ми кажете каква е разликата между Евразийският съюз и Европейският съюз;)))? И пак ви моля: дефинирайте ми "евроатлантическите ценности", ама по точки. Точка 1, точка 2, точка 3, и ако се запотите след нея си избършете очилата!

Борисов: Дори и други държави да напуснат ЕС, ние категорично оставаме
bultimes.com/borisov-dori-i-drugi-darzha...tegorichno-ostavame/

Христо Бочев: А защо не попиташ народа иска ли,ти кого представляваш??

Йордан Стайков: А нима някой е питал "Народа" иска ли в ЕС? Аз не помня някой да ме е питал за нещо, защо си мислите, че трябва да бъдете питани или аз да ви питам за нещо си? Българският Саракт идва от Небето, той е Небесната Конструкция на Българската Държавност. Българският Саракт е еманация на Българският Бог - Тангра в Материалност и Битие.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.