Краят на републиката и Възшествието на Българският Саракт

преди 9 години 8 месеца #52576
Майка ви, сини имбецили, аре че ми се изстуди ракията, да въ ебъ. Ся трябва до понеделник въ чакам и бавно да развъртам капачката на шишето. Кво сте го взели тоя мандат? За тоалетна хартия? Истински курви сте, мама ви, седнали сте да са молите за една свирка, че и пари давате за това.

Реформаторите с натежали плещи: ГЕРБ да каже премиера!
До понеделник щели да се видят с Борисов, за да преговарят

www.dnes.bg/…/reformatorite-s-natejali-pleshti-gerb-…

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 9 години 8 месеца #52588
Станишев го оправдали за ония "секретни дьокименти". И той ся в "Панорама" разправя за "секретността" на единият дьокимент. В него пишело, че в България имало има крайни националисти и идеите им били онагледени с една карта на България на три морета, взета от музея :hammer: В дьокимента било посочено, че един от тях, бил кандидат-президент, на балотаж, сиреч Волен Сидеров. Ако Волен Сидеров е краен националист, то ние сме БЕЗКРАЙНИ НАЦИОНАЛИСТИ!:hammer: Всъщност секретното на тоя документ, ние го знаем отдавна де, че сме под наблюдението на ДАНС, на Биг Брадъра. :-D

преди 9 години 8 месеца #52592
Така че вариантът ГЕРБ и реформаторите да си дадат още един шанс, е просто да оставят на Народното събрание въпроса колко точно депутати да се избират мажоритарно. След като се разберат, то ще има месеци да го решава по комисиите и в пленарната зала. Така ще имаме достойно председателство на ЕС, което ще е историческо и за България, и за ГЕРБ, и лично за лидера му. То ще е наградено с влизането ни в Шенген и отпадането на Механизма за сътрудничество и проверка. Тогава целият свят ще ни дойде на крака, а ние ще водим световните дела - преговорите за Брекзит, за еврофондовете и приоритетите на ЕС след 2020 г., а всички на Балканите ще ни следват. Всичко останало е самозастрелване в решителния момент, обобщи пред “24 часа” високопоставен източник от управляващите среди.

Копирано от www.24chasa.bg/mnenia/article/5941512
© www.24chasa.bg

Сиреч, целта на Борисов 3 е да направи Бойко историческа личност :hammer: То бива, бива грандоманщина, ама толкоз чак не бива. Иначе герберката на снимката става за любов, ама след като падне Тиквата. Тогава няма да е толкова фанфаризирана и фанатизирана.

преди 9 години 8 месеца #52593
Не искаме нито системните, нито несистемните партии! Партийната система, това е самата същност на Олигархичното Статукво. Направиш ли партия, вземеш ли участие в политическият живот чрез тази формула, това, означава, че споделяш "ценностите" на тези, срещу които уж правиш партия, да се бориш. Ти не си срещу тях, не, ти си един от тях! Просто си бил извън хранилката, и като те нахранят, се кротваш. Съвременният българин, изключително бързо се корумпира вътрешно.
===========================================================
"Този парламент има достатъчно време да промени избирателния закон спрямо референдума, в противен случай изборите няма да са легитимни. Ще настоявам за приемането на тази система. Ако народът иска да ни няма (системните партии), няма да ни има", коментира Борисов.

=======================================================

Ехххх, каква долна йезуитщина. Когато искаме винаги да сме на власт се оправдаваме с това, дет иска народа. А когато дойдем, веднага забравяме за него! Аз искам веднага да си отидеш - оставка, разпускане на Парламата и ново правителство, което да приеме евентуално тия решения на референдума. Но аз не се натискам да станат веднага, не и при сегашното положение и мислене на електората. На мен не ми пречи да няма правителство. Президента може да управлява и със служебно такова. Смятам, че за нас ще има много по-малко вреди, отколкото Парламент и правителство на Борисов 3.

преди 9 години 8 месеца #52595
Хахахааааааааааааа, здравей, колега! Днес много повече ме радваш от вчера! Хайде сега, кажи на ония синичките с 5-те дупетата накръст да връщат мандата и сложи началото на всенародните коледни празненства! Е, 1,5 млн. гербери нема да празнуват, ама тяхната радост бе за моя сметка... до това лято! Под сурдинка: трябват ми едно 100 лв за ремонт на моят ВАЗ, не, че нещо,ама твоята Лилянка ми ги взе...
===================================================
"Ще си поръчам една "Лада Нива" отсега, защото знам, че няма по-подготвен от мен и ГЕРБ да управлява. Ние ще си седим и ще чакаме, ако народът поиска, покаже, че има нужда от нас, ще се върнем", подчерта Борисов.
========================================================

Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2016/12/17/boriso...kabinet-na-rb.325954

преди 9 години 8 месеца #52596
Анонимен

преди 1 минута

Пък и нагъл - с тази Лада Нива. ОТкаразнали са 6 милиона за 12 джипа, не дават на Горското стопанство да си ги ползва, а ги дават на НСО, за пазене уж, след две години ще поръчат нови джипове - и всичок от нашия джоб. В Дания само председателят на парламента има службена кола, останалите депутати карат велосипеди. В повечето скандинавски държави е подобно положението - на рикши и велосипеди. ИЗраелският столичен кмет се отказа от заплата, също и Тръмп.

"Ладата Нива", това е код от грамата, с който си говорим, тъй де, има се впредвид конкретен човек, не Русия или Путин, макар че, то най-вероятно кът не съм на негова страна, съм на русофилите, но вижте, те са просто средство. В по-голямата игра, идеологията и геополитиката са средства за постигането на много по-високи цели. Просто не се вързвайте толкова на тях, за да не бъдете употребени.

преди 9 години 8 месеца #52597

Хайде сега, кажи на ония синичките с 5-те дупетата накръст да връщат мандата и сложи началото на всенародните коледни празненства! Е, 1,5 млн. гербери нема да празнуват, ама тяхната радост бе за моя сметка... до това лято!

Ясно е, че самолюбието на Тиквата няма да му позволи да се унижава с подаянията на деформаторския блок. Той все още не може да повярва, че всичко свърши. Тоя който си въобрази, че над него е само "Началника", още се надява напролет да се върне на бял кон с ГЕРБ-3.

Тиква, ние тук ти посочихме преките виновници за твоето падение. Ти НЕ трябваше да падаш сега от власт. Но твоите герберастчета на местно ниво прекалиха с арогантното си поведение. Когато схванеш, че властта ти се изплъзва, поне за утеха ги разкарай оттам. Конкретно става дума за кмета на община Родопи - Жозефината, неговия наместник в Ситово и началника на 1-во РПУ Пловдив. Тия герберчета ти подпалиха чергата! Нататък сам знаеш, срещу "Началника" се не рита. Ако трябва да се изразим така за Великата Богиня-майка, Света Богородица или Майка Умай. Защото истинският господар на средния свят е ТЯ, а не мадам Йехова, на която блъскаше кратуната си в Ерусалим. Много простотии направиха твоите хора! Не трябваше да закачат малцината българи, носещи в сърцата си нейната Оренда.

преди 9 години 8 месеца #52598
Обладаван е точна дума. Но не от собствените ментални трусове. Доколкото можем да говорим при него за ментал, то този му ментал е такъв, че да изразява чужда мисъл и чужда воля на онези, които ръководят света чрез Страха. Страхът е Власт. Но Властта е Егото на преходността.

каледония
17 Декември 2016 20:27
Този........индивид очевидно е обладаван от ментални трусове.

Бойко Борисов: Държавите се готвят за война
Всички увеличават драстично разходите за въоръжение, твърди премиерът в оставка

www.segabg.com/article.php?id=835215

преди 9 години 7 месеца #52657
"It is hard to give unlimited power to limited minds" - Nikola Tesla

Още един път казано от не кой да е, а Тесла!Какво казва Тесла?Той просто потвърждава това върху, което хилядолетния Саракта се е крепял!А именно това, че Тангра избира Кана Субиги!Защо?Защото само той е способен да знае кой има възможностите, за да му се даде неограничена сила!

преди 9 години 7 месеца #52666
Кризата в политиката дойде от Нищото, ама с главно "Н". Ние, Българите, го наричаме Тангра. От години казвам, че Небето не изповяда този формат на Българската държавност, управление и обществено-социални отношения. И при все, че Волята на Небето е тази, има уроди в България, наречени "бизнесмени"; "олигарси", "политици", които смятат, че като имат пари са "богове" и че могат да определят бъдещето и битието на останалите. А не виждат, че не могат да обършат дори собствените си лайна от задниците! И им трябва прислуга за това!
Кризата в политиката дойде от нищото, смята Муравей Радев
През миналата година България сама си спретна една политическа криза от нищото и сега ще си сърбаме попарата. Това обяви в ефира на Нова ТВ бившият финансов министър Муравей Радев.

news.bg/bulgaria/krizata-v-politikata-do...a-muravey-radev.html

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.