Краят на републиката и Възшествието на Българският Саракт
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
А,за да има равновесие престъпленията трябва да се наказват.И то жестоко!Така баланса не само ще се запазва,но ще е в полза на доброто,заради последиците от жестокото наказание.Спомните си Великия Крумов Саракт.
Радвайте се,че има българин чрез,който Небето Говори!Защото,ако Тангра повече не вижда достойни с нас е свършено!Значи има надежда.И тя е Българският Цар,колобърският съвет и всички честни българи.
Днес видях един слоган използван от някаква фирма : "Бъди промяната,която искаш да видиш."
Ами много точно са го казали хората.Точно това споделих на един познат преди време само,че не в едно изречение.Всички плачат за Левски.Искат го и се оплакват защо нямало хора като него.Оплакват се,но нищо не променят в себе си, във възгледите си,а чакат Левски да се вдигне от гроба,за да ги спаси.Е няма как...
Левски освен всичко даде пример на нас, поколенията.Той си свърши работата, свърши предостатъчно.
Сега е наш ред да бъдем като него.Всички ние трябва да бъдем Левски.За да може един ден поколенията да кажат, че те трябва да бъдат като нас!
Честит празник, бъдете силни, смели и горди българи!
Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2016/03/03/chesti...rdi-bylgari.294936,2
Трябва да направим така,че втория вариант да не се случи.
Според мен едно е сигурно, ще има още хиляди унищожени животи,нереализиран потенциал,неосъществени планове.Ако все пак са проумели нещо е много вероятно всеки един от тези българи,които ще бъдат пречупени от Режима да се запитат в последните си мигове : "Не можеше ли нещата да станат по друг начин?Да не се беше стигало до тук,за да разбера тези неща?Да не ми се бяха случвали тези неща,а да изживея един по-добър,достоен и пълноценен живот?"
Тези въпроси съм си ги задавал към мен относно някои неща,които вече не мога да променя,но ще трябва да живея с тях.Неща,които директно влияят върху битието, върху самия живот.Това значи,че не съм направил нужното и съм допуснал да се стигне до тук.Това се случва и с народа ни.Но той още не е проумял грешките си.
Разбира се нещата могат да протекат и по друг начин,но не ми идва на ум точно какъв.
Тангра разполага!
Според предложението на Патриотичния фронт, което вече е прието на първо четене всеки, който не отиде до урните, ще трябва да плати 50 лв. глоба и ще бъде лишен от помощи за 3 месеца
Глоба от 50 лева и спиране на помощите за срок от три месеца, ако не гласуваме.
Предложението е на Патриотичния фронт и вече е прието на първо четене, сподели Валери Симеонов в студиото на „Здравей България“:
„Няма нещо, което да не е възможно, стига да бъде прието това решение и държавата да го осъществи. Кога – естествено, когато бъде въведено електронното гласуване“.
Симеонов сподели, че освен плащането на данъците, българинът „като, че ли други задължения няма“. И допълни, че „тази мярка е насочена към тези маргинализирани групи, които са изключително мотивирани да гласуват, знаете как...и те определят промяната на избора на народа“.
Според предложението на Патриотичния фронт глобата, ако не отидем до урните ще трябва да се взима като административно наказание директно от заплатата, когато не заплатим сами в срок:
„Ако сте безработен, също ще дължите тази сума. И тогава ще ви се погледне какви помощи взимате и може би за ваша голяма изненада, а и за вашите зрители са около 24 различни параграфа нашите мургави събратя могат да получават помощи. – Но говорим за всички, не само за мургавите“.
Мога да ви се сторя дребнав,но този изрод да каже „мургавите ни СЪБРАТЯ“ е неописуема наглост,която веднага ми се наби на очи.Само от тези 3 думи ми става ясен боклука.И въобще не е важно дали ги е изрекъл с ирония или с насмешка.Просто не е нормално.Но пак да се повторя, повечето са криптоевреи или шабец гои (еврейски слуги) така,че никой не трябва да се изненадва.
Много показалтелно според мен за това Системата колко много се нуждае от нашето одобрение (гласуване),за да съществува е съвета на баш комунист да се гласува дори и за ГЕРБ,които всъщност са им най-голям „съперник“.Просто не е нормално да накараш някой да подкрепи твоя „враг“,но,въпреки всичко да гласуваш.
Но това е нормално,защото,ако се разпадне Системата, и БСП заминава,както и всеки партиен далаверджия.
Едно такова действие от тяхна страна същност може да доведе до недоволството на повече българи,което може да прерастне в бунт.Защото би трябвало да знаят,че всички са едни и същи предатели и врагове и фактически ги карат да изберат кой от всичките палачи да им отсече главата.
С едно такова действие пък със сигурност си осигуряват вота на всеки един мангал,понеже никой няма да иска да заплати 50 лева глоба,въпреки,че се издържат от помощи и кражби.Което пак може да бъде в наша полза,понеже примката съвсем се затяга и може да "събуди" сънародниците ни.
Може,би трябвало,ако....
Винкел, тъ ебъ путката майна, гларуска да ти ебъ, нема да ти дам 1 лв., разбери. Ако ти ме глобиш 50 лв,съвсем случайно, да ти ебъ путката майна, аз ще спра да плащам, абсолютно всичко, каквото все още плащам на такива като тебе (да ти ебъ майката), дори "гражданска отговорност", дори данъка на къщата!Петър. писа: Обмислят глоба и без помощи, ако не гласуваме
Според предложението на Патриотичния фронт, което вече е прието на първо четене всеки, който не отиде до урните, ще трябва да плати 50 лв. глоба и ще бъде лишен от помощи за 3 месеца
Глоба от 50 лева и спиране на помощите за срок от три месеца, ако не гласуваме.
Предложението е на Патриотичния фронт и вече е прието на първо четене, сподели Валери Симеонов в студиото на „Здравей България“:
„Няма нещо, което да не е възможно, стига да бъде прието това решение и държавата да го осъществи. Кога – естествено, когато бъде въведено електронното гласуване“.
Симеонов сподели, че освен плащането на данъците, българинът „като, че ли други задължения няма“. И допълни, че „тази мярка е насочена към тези маргинализирани групи, които са изключително мотивирани да гласуват, знаете как...и те определят промяната на избора на народа“.
Според предложението на Патриотичния фронт глобата, ако не отидем до урните ще трябва да се взима като административно наказание директно от заплатата, когато не заплатим сами в срок:
„Ако сте безработен, също ще дължите тази сума. И тогава ще ви се погледне какви помощи взимате и може би за ваша голяма изненада, а и за вашите зрители са около 24 различни параграфа нашите мургави събратя могат да получават помощи. – Но говорим за всички, не само за мургавите“.
Мога да ви се сторя дребнав,но този изрод да каже „мургавите ни СЪБРАТЯ“ е неописуема наглост,която веднага ми се наби на очи.Само от тези 3 думи ми става ясен боклука.И въобще не е важно дали ги е изрекъл с ирония или с насмешка.Просто не е нормално.Но пак да се повторя, повечето са криптоевреи или шабец гои (еврейски слуги) така,че никой не трябва да се изненадва.
Много показалтелно според мен за това Системата колко много се нуждае от нашето одобрение (гласуване),за да съществува е съвета на баш комунист да се гласува дори и за ГЕРБ,които всъщност са им най-голям „съперник“.Просто не е нормално да накараш някой да подкрепи твоя „враг“,но,въпреки всичко да гласуваш.
Но това е нормално,защото,ако се разпадне Системата, и БСП заминава,както и всеки партиен далаверджия.
Едно такова действие от тяхна страна същност може да доведе до недоволството на повече българи,което може да прерастне в бунт.Защото би трябвало да знаят,че всички са едни и същи предатели и врагове и фактически ги карат да изберат кой от всичките палачи да им отсече главата.
С едно такова действие пък със сигурност си осигуряват вота на всеки един мангал,понеже никой няма да иска да заплати 50 лева глоба,въпреки,че се издържат от помощи и кражби.Което пак може да бъде в наша полза,понеже примката съвсем се затяга и може да "събуди" сънародниците ни.
Може,би трябвало,ако....
Симеонов сподели, че освен плащането на данъците, българинът „като, че ли други задължения няма“. Слушай сега, гларус недоклатен, ти си едно случайно рядко лайно изсрано в тоалетните на властта, което пролетно-летните порои с радост ще отмият! Единственото, което ще ни остане, обаче от теб за съжаление е свойственото кафяво ухание, което дълго ще трови душите ни!
Радан Кънев: Бойко, който лъже, е просто разочарование
www.vesti.bg/bulgaria/politika/radan-kyn...zocharovanie-6051074
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.