Краят на републиката и Възшествието на Българският Саракт

преди 10 години 8 месеца #51263
Роско Плевнелиев, пак отиде при своите да празнува Хануката и да държи речи. Доста витиевато пали свещичката, явно е добре отработено действие от синагогата в Гоце Делчев. Президентина рядко ще го видите в църква, а когато посещава тенгрианско обиталище, каквото е Плиска, то той отива там, за да плюе по Тенгрианството и да говори как то нема бъдеще в България. Затова, Българският Саракт осъжда Роско Пленвлиев на смърт чрез обесване. Присъдата ще бъде изпълнена пред или в Софийската свинагога. Един ден...

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 10 години 8 месеца #51264
Мари Льо Пен: "На френският народ му омръзна да го третират като овце". И победа...! Обаче, българите обичат да ги третират като овце, затова Тиквата е на власт. Още Тодор Живков бе забелязал, тази особеност на немалка част от българоте - желанието да бъдеш овца, обгрижвана от вълка. Винаги овца, но никога вълк! Затова, в България си имаме Патриотичен фронт на Винкело, чието достойнство е да бъде патерица на ГЕРБ, а на самият Винкел мисловният капацитет стига дотам, да мери другите по възраст (колко са по-малки по него), а не по Дух.

преди 10 години 8 месеца #51289
Тиквата признава, че без Рада Дълбоката не можел! Знаех си, аз! Дълбоко се съмнявах в мъжките способности на Тиквата, по които въздишат огромен брой домакини и се оказах прав, Тиквата плаче за Рада Дълбоката в ефир:))) Плаче, плаче, чак на мене сърцено ми са скоса;))) Па за Москаля какви метани... Четири пъти се провалил в "здравната реформа", немал кадри, добре, че бил Москаля. То сега, с него, гаче ли е успял, ама нейсе... Аз пак нема се лекувам в болница... То по-добре дан ми се налага, просто Господ да ме пази от деформаторите, Москаля и Тиквата. Немал кадри. Ам, аз за какво не се натискам за управлението в тoзи исторически момент?! Нямам, достатъчно качествени и като количество кадри, за да реализираме, това, дето искаме да стане. А па той, нашия без кадри тръгнал да управлява... Неговият кадър Лилито Павлова, ми вика, че винетките не били задължителни;))) А Лили, не думай, ма! Не са задължителни, само пожелателни? Ми не си казала... Тогава аз съм съгласен - вие пътища нема да правите, ама и аз винетка нема да плащам. Тия пътища, не са ви бащиния, не са, за да искате да ви плащаме за тях! А и на джуганя, не му трябват пари за пътища от европейските фондове;))

преди 10 години 8 месеца #51290
Метеоритният поток "Джемини";))) Веднага се досетих за Рада Дълбоката... Ако видите падаща звезда, пожелайте си нещо хубаво... Добрееее, да пукне Тиквата си пожелавам! А Лилито да фане запъртък от мен;)))

Булгаристан AFTER Тиквю!

85.14.28.164/d/images/photos/0286/0000286492-article2.jpg

www.dnes.bg/stranata/2015/12/14/jiguli-s...a-i-tri-kravi.286492

Майчинските трябва да бъдат обвързани със средната, а не с минималната работна заплата. Това не се е случило? Калфин, еврейче, последвай примера на Дълбоката или и ти ще къндисаш кът Куневица (срам не срам) да крепиш на Тиквата.....кабинета;))) Иначе герберите резнаха яйчниците на майките висшистки. Важното е Ивана и Драгана да раждат... После нямал кадри, мат,ряла бил некачествен. Ох, дейба тойта мама, банкянска проста, дейба я....

преди 10 години 8 месеца #51296
Депутати от ДСБ се включиха в протеста срещу правителството
Miranda 15 Декември 2015 22:24
Джиджи, уважавам мнението ти, но все пак, да кажа гледната точка на един обикновен симпатизант и гласоподавател за ДСБ.
Промените не минаха, както беше договорено, гаден удар в гръб, което доведе до оставката на един добър министър и достоен човек-Христо Иванов.
Последва забележителната реч на Председателя на ВКС, нещо, поне за мен неочаквано, нечувано, повод за радост и гордост, че има такива съдии.
Последваха протестите на съдиите, също нормална реакция.
До тук добре. Демократично. Но само до тук.
РБ решава да излезе от управлението, заради въпросното гласуване.
Забравяме, че колкото и да е важна съдебната система, ние сме поели отговорност пред хората у в други сфери и са вложени усилия за промяна.
Как може да искаме един Петър Москов, заложил толкова от себе си, да реализира здравна реформа (отделен въпрос какво ще излезе), да напусне правителството.
Че той ако беше си дал оставката, за мен щеше да е пораженец, предател, страхливец.
В такъв ли искат своите да го превърнат ?
Как може един ген. Атанасов да освобождава поста си, след като имаше свобода да говори и да действа както прецени ?
Като капак, сега излизаме срещу правителството, в което има наши хора от РБ.
Пред Коледа, Нова година, хората вместо да посрещат децата си, вместо да чуят техния глас , ще слушат вувузелите и тъпаните.
Аман ! Идвали избори. Абе, оставете поне празниците...
Извинявай, пак ще подкрепям ДСБ, заради достойните хора там, но този протест не го разбирам.
============================================================

Сините болшевици;))) Този термин, който ми дойде преди години, сега Местан го използв ав коментарите си. РБ - Деформаторите беха е една от многобройните куки на ГЕРБ за ловене на шарани. Нима не си спомняте, че тия беха най-яростните противници на ГЕРБ и с тази риторика взеха цели 9% ли колко бещше на изборите, което поне за мен е нещо нечувано, за тая пасмина от серсеми и гьотверени, но народаът е абсолютен добитък! Абсолютен... След това бе ясно - гласовете, с които те се сдобиха на изборите, бяха изсипани безапелационно в краката на Дженерала;))) Дженерала ги дари с место в правителството си. Всичко това бе под щедрото покровителство на отвъдокеанската централа на Нови Израел. Явно, оттам вече са скроили шапката на Дженерал Тиквю и болшевиците гръмнаха бомбите. Няма лошо. По-добре е да паднат, проливайки повече тяхната си кръв, отколкото ние - нашата.
==============================================================

...това обяви заместникът на Бойко Борисов в ГЕРБ Цветан Цветанов. "Смятам, че това е несъстоятелно. Всичко това, което сме направили преди една година, сме се ръководили от рационалните интереси. Днес не смятам, че трябва да коментираме емоционалните изказвания, на когото и да било.

============================================================

Цвъки се е водил от рационалните интереси, а не от националните или ирационалните :-D :hammer:

Rhapsody of Fire 15 Декември 2015 21:33

Абе вие, тъй наречените "журналисти", с какъв акъл възпроизвеждате словоблудствата на ноторно известния тъпак и невежа Цецо-физкултурника? Нямате ли елементарен хигиенен филтър за публикуване на всякакви лакардии? Колкото и този филтър да е едър, такива недоразумения не би трябвало да бъдат пропускани. Срам за вас.

мамба 15 Декември 2015 21:36
Айде сега,когато човек си взема висшето образование с челна стойка,не може да няма увреждане на словореда поне.Аз пък му броя повторенията на думата "действително" в изказванията.Обича си я ,действително.Но и това сигурно е от челната стойка.

VBA 15 Декември 2015 23:40
мамба,
ти му брой повторенията, а аз не мога да му преброя апартаментите!

преди 10 години 8 месеца #51299
От речта на министъра на образованието при представянето на книгата на османиста Даватоглу "Мястото на Турция в международните отношения";
С кеф ще четем тази книга и ще чакаме втора от този велик човек. ТРЯБВА ДА СЕ ГОРДЕЕМ, ЧЕ СМЕ БИЛИ ЧАСТ ОТ ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ.
news.bg/politics/ministar-tanev-s-kef-ch...ikiya-davutoglu.html

Министъра от Деформаторския блок, който учи децата ни колко е било прекрасно под турско робство, пали свещичка за Ханука с кипа на главата. Какво ли е криптоеврейското му име на това същество?

преди 10 години 8 месеца #51321
Българийо, Българийо, ти бавно умираш в скърби...

www.dnes.bg/…/maikata-koiato-izostavi-deteto-si-niam…

Дори не коментирам майката в случая, не я осъждам. Преди съм го правил. Но сега, за подобни случки е виновен, един-единствен, на върха на територията - Бойко Методиев Борисов. и то лично отговорен. Видяхте ли социалната, дето налапваше микрофона, за да се обяснява, какви маникюри бе избарала. При нея, туй не е от немотия....
Нещастниците дето са писали по-долу (в коментарите под статията), че майка на три деца, трябва да гледа децата си и да работи едновременно са абсолютно невежи по темата, защото те си нямат понятие как се гледа едно дете от сутрин до вечер, нон-стоп, ама нон-стоп, да нямаш време да отидеш до тоалетната дори. Ама не едно дете е тука, а цели три! Иначе е лесно да управляваш и да искаш демографски прираст, а когато нещата опрат до реалното възпроизводство да не помагаш с нищо на майките. Че за какво ни е това управление? Управление, което не се грижи за бъдещето на Държавата, т.е. децата е престъпно и трябва да бъде изметено.
Добре, че има жени, като нея, да не мислят много като вдигат краката често. Навремето и аз ги укорявах, обаче сега смятам, че така трябва. И четвърто трябва да има. Ако се водим по акъла на управляващите и да оставаме само с 1, ги улесняваме изключително много в това да крадат и да лъжат. Пет и пожелавам и отговорност за тях да носи лично премиера. Иначе пред микрофона и телевизиите, перки с доста по-умен словоред мога да правя и аз! На дело, на дело тука се гледат нещата!

Катя Люцканова (Katia Lutzkanova): Едно от шокиращите предложения през последните дни беше да се прекрати най-сетне с професията две години отпуска по майчинство,само не съм сигурна кой точно изрод го беше казал-Владислав Горанов,май.

Йордан Стайков: Със сигурност е Горанов. Тоя, заедно с Лилито, държат класацията по изродщина и с нищо не отстъпват на Тиквата. С тая фамилия Горанов, много ми прилича на фамилии като Зеленогорски, Пирински и т.н., все еврейски фамилии. Тиквата и свитата му са праволинейни изпълнители във въвеждане на евроатлантическите ценности в България, и дор не ни направят добитък като американците, нема се спрат. Затова нещата са прости - или ние или те. Или техните лешове ще гният по площадите или нашите лешове, ще гният там. Лично аз, немам намерение да им предлагам еволюция, а анихилация.

Катя Люцканова (Katia Lutzkanova): И аз щото

преди 10 години 8 месеца #51346
"Видими резултати за България" - ГЕРБ
"Видима разруха на България и избиване на българи" - Петър за партия ГРОБ
Ето само някои заглавия от електронните медии относно положението в България :
1.Българите са на трето място по смъртност в СВЕТА
2.Раждаемостта намалява, българите ИЗЧЕЗВАТ
3.България харчи 4 МИЛИЯРДА за издръжка на циганите
4.България се РАЗПРОДАВА
5.Българското образование УМИРА, мерки да се спаси НЯМА
6.Българската винетка е НАЙ-СКЪПАТА в Европа
7.България се нареди сред страните с НАЙ-СКЪП ток
8.Уранови мини ТРОВЯТ жестоко Родопите – България е НАЙ-ЗАМЪРСЕНАТА страна в Европа
И прочие....
България изчезва с мълчаливото съдействие на голяма част от населението,което пирува по време на чума!Другата част мизерува,но не вижда,че има живот отвъд Системата и се страхуват от мисълта за борба в тази насока,защото,както каза Йордан не вярват,че има живот отвъд Смъртта.
Смъртта не е страшна.Страшно е мизерното,бездушно,подкупно,егоистично,гаднярско съществуване.Страшна е мисълта човек да се превърне в такъв урод,който е нищо освен долен материалистичен роб,който лишава поколението си от достойно съществуване.

преди 10 години 8 месеца #51347
Хората не могат да повярват, че има живот отвъд Системата... То е защото не могат да повярват, че има живот отвъд Смъртта.

преди 10 години 8 месеца #51349
aktualninovini.com/2015/12/15/%D1%81%D0%...3%D1%82%D0%BE%D0%B3/

Скандал! Заглушиха въпрос към Давутоглу за 10-те млрд. долара, които Турция ни дължи

В тази статия има клипче,в което се вижда,че на пресконференцията с ДавидОглу и Бахур Бахар (Бойко Борисов) заглушават въпрос на Атака относно обещетението възлизащо на 10 милиярда,което Турция ни дължи само за малка част от погромите си върху нас.След това г-н Бахар започна свойски да се шегува с ДавутОглу.След това продължи по-сериозно,при което някаква жена стояща извън кадър през по-голямата част от времето му направи знак да спре да говори.И то няколко пъти.Има го на видеозаписа.Много добре се вижда що за политика водят еврейо-турските-мангалски поставени лица от този случай."Държавният глава" си е назначил PR,който да му дава знаци дали да говори или не.Дали е безопасно за него или не.Дали с думите си излиза от рамките на заповяданото му.Истинският държавен глава говори истината.Той е неин изразител.Тя добива най-голяма гласност чрез него.Така всеки благороден човек от народа я чува и приема, и използва за лично и народно благо.Истинският държавен глава не назначава хора,които да му подсказват кое е правилно за него.Истинският държавен глава не се поставя в позиция,в която не може да бъде изречена Истината,защото това е пагубна ситуация,в която лъжата взима надмощие и разрухата започва.Той се обкръжава с хора,за които благополучието на държавата е основна цел в живота.Хора,които се родиха за това.Български души,които отново приеха българско тяло,за да се борят за държавата си.Преди почти всички бяха такива.Сега е различно.
Българският Цар е точния пример за това.Припознайте го,защото се оставяте в ръцете на такива като политиците ни.Хиляди примери с хиляди нечовеци.А това е фундаментална грешка,която промена кармата на всеки един от нас.
С българиският Цар всички ние отново ще градим Държава!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.