Искате ЕС – дават ви ФЕС
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Аз мисля, че требе се присъединим към себе си. Щото да ти свалят феса е обида, особено, ако ти сам си решил да си го сложиш. Ако ние не пожелаем сами да си свалим феса, който и да ни го свали, ние пак ще си го сложим. Проблемът е вътрешен и не се решава с присъединяване към когото и да е било.
Нарича се криза на идентичността и трябва да се работи в тая посока. Иначе преди 130 години нали пак ни свалиха фесовете. Е, преди това имаше опит да си ги свалим сами де, което днес вече не се наблюдава.
Проблемът е и в наличието на мнозинство субекти, които ако им махнеш феса, ще си сложат нещо друго. Просто ще го заменят. Това пак е загуба на идентичност. Бацила на чуждопоклоничеството не прощава.
Всеки ден умират стотици, понякога хиляди българи. Мястото им се заема от цигани, турци, евреи, от всякаква измет. От огромната някога снежна планина е останало само едно мъничко смешно снежно човече. С фес на главата.
Защо Русия? Да, може и Китай. Може и някоя друга сила. Само че Русия е единствена измежду могъщите във военно отношение държави, която ние сме в състояние да принудим да се съобразява с нас. Пак повтарям за неразбралите:
Ние, Българите можем да принудим Русия да се съобразява с нас.
Повече - следващия път. Ако изобщо има следващ път... Който знае, ще се досети за какво говоря. Който не знае - по-добре да не се досеща.
Съюзника, който търсим е вътре у нас. Това изглежда абсурдно, но всички други пътища са традиционните, на които сме им яли попарата.
оценявайте, преоценявайте,
реформирайте, деформирайте,
пародирайте, деградирайте,
но без мен, без мен, без мен.
Борис Слуцки”
С други думи казано:
"На вълкът му е дебел врата, защото сам си върши работата!
Майтапиш ли се с мен или се гавриш?Елтимир писа: Щом мислиш, че можеш сам - опитай. На мен вече ми е все едно.
оценявайте, преоценявайте,
реформирайте, деформирайте,
пародирайте, деградирайте,
но без мен, без мен, без мен.
Борис Слуцки”
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.