Искате ЕС – дават ви ФЕС
...каза за 758 път ядосан на останалите участници от сектата ДВТ великия извънземен сюнет.... гризан отвътре от егото му, което беше по-голямо от него все така разярено и сърдито копираше до припадък тема след тема, материал след материал всеки следващ ден. После рязко решаваше да ги изтрие, под предтекста, че никой нямал нужда от тях. Така си минаваха дните, цикълът се повтаряше, а той оставаше все по-неразбран от предателите си. Яростно правеше сайт след сайт-цяла камара за да посочва истината и вярваше, че само той във вселената я има и тя е изключителна негова собственост. Останалите живи организми стояха много по-ниско от НЕГО, затова той не се интересуваше от тях и как би могъл? Те не бяха в състояние да му дават нищо, освен от тяхната енергия. Уж си тръгваше за последно, а всеки ден бе тук...борейки се с другите за да им отвори очите за истината, която само той виждаше.Елтимир писа: Не съм някой, с когото могат да се подиграват. Имам си сайтове, ще си пиша в тях. Стига толкова компромиси.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Падението
„Аз плюя, ти плюеш, той плюе – всуе!”
Тези дни наблюдавам интересна картинка. Бивши активисти на Движение „Воини на Тангра” са се специализирали единствено в бълването на клевети срещу мен, създателя на това Движение. Ами хубаво, да плюят, като си нямат друга работа. Да плюят, като друго нищо не умеят. Аз пък си мисля нещо различно. Замислих Интернет сайта на Движението като информационен център. Като банка за информация. Като място за обмен на информация. И в крайна сметка исках да създадем наша информационна среда, алтернатива на властващата пропаганда. Изглежда не се получи. Получи се плювалник.
Не разбирам такава злоба към човек, от когото не са видели нищо лошо. Седя си в Ботевград, даже рядко излизам от къщи. Не им досаждам, не ходя в домовете им. Те са идвали тук, в моя дом. Не намирам за нормална и естествена такава злоба. Обаче тя е налице. Защо е налице, какво я е породило? Едната причина я посочих отдавна. Пси въздействието, осъществявано от професионалната групичка манипулатори. Но дали е само това? Почвам сериозно да се замислям.
„Ако в България се роди гений, това ще бъде геният на завистта!” – Радой Ралин
Едно от последните обвинения бе, че съм пуснал в техния форум много текстове наведнъж. Да, пуснах. Това са текстове, писани през последните 20 години. При това далеч не са всичките текстове, писани през този период. Защо да не ги пусна? Какво е Интернет, ако не място, където се пуска информация? За какво, по дяволите създаваме сайтове, ако не ги пълним с информация? Място за наддумване? Място, където да демонстрираме злоба, където да сипем клевети, където да покажем кой по-злостни епитети може да напише срещу другия? Поне аз не съм на това мнение. Да, и аз съм писал срещу един или друг. Писал съм аргументирано и с доказателства. Досега не са ме опровергавали, ако не броим епитетите и ругатните. Никой никога не е могъл да оспори нито едно от моите доказателства. Ама те си знаят своето и нищо друго не ги интересува.
„Злобата винаги е от безсилие” – Лев Николаевич Толстой
Защо съм направил пет сайта? Защото съм могъл. Те какво направиха докато аз правех своите сайтове? Направих ги, защото съумях да ги направя. Те какво съумяха да направят през това време? Аз бях сам и направих немалко. Те са група, защо не виждам резултатите от техния труд? Да, аз мога и го правя. Ако не пускаха своите фантастични измислици срещу мен, дори не бих се сещал за тях. Доставя ми удоволствие да направя нещо хубаво, нещо стойностно. Те са безсилни да направят същото и злобеят. И все пак…
Когато Родината ти загива. Когато народът ти загива. Когато твоят свят се руши пред очите ти, не е ли гадно да насочиш цялата си енергия срещу човек, който е показал, че може повече от теб? Не е ли падение вместо да направиш нещо, макар и малко за спасението на народа и страната си, да се нахвърляш с неистова омраза срещу някого, само затова, че те превъзхожда. Колко прав беше Радой…! Закъде с тая проклета завист? Къде отиваме? Към падението.
Пътуваме към крайното падение с увеличаваща се скорост. Доколкото мога да преценя, през късната есен и ранната зима ще стигнем до крайната гара. А после…
Аз само посочвам истината. Всичко написано от мен по-горе е вярно.
Аз искам да предупредя хората идващи тук да не си губят времето с един манипулатор-лъжец-интригант. Не ми се оправдавай с родината.
Айде помисли си.
eltimir.ucoz.ru/
tangra.ucoz.ru/
erigkan.ucoz.ru/
genocid.ucoz.ru/
vazrajdane.ucoz.ru/
Ще положа усилия, за да предприема масирано качване на информация. Който иска, да чете, да сравнява и да мисли. Всеки сам да си прави изводите, аз ще показвам, нищо няма да натрапвам. В полемика с клеветниците няма да влизам. Веднъж влязох в полемика с един такъв и си позволих да го нарека "глупак". Само заради тази думичка две години ме разкарваха по идиотски съдебни дела от Ботевград до Варна. Нямам намерение да повтарям старата си грешка, тъй като явно тук се прави опит да бъде приложена старата схема. Те, ченгетата обичат да прилагат едни и същи методи. Сигурно защото им е трудно да се научат на нещо ново.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Ето,това се казва професионална манипулация явно научена не от случайни институции..Как може някой да ОБВИНИ някого,че пускал прекалено много текстове?!...
Беше направена КОНСТАТАЦИЯ,че някой си Паниковски,пуска прекалено много текстове,които се повтарят до втръсване.
Ама не,това е "обвинение",и Паниковски ще отговори по достойнство на
него....с още повече текстове и снимки.Много снимки.Даже и голи снимки щеше да има.
Е,айде,чакаме ги.Чакаме и рязаната карабина да видим.
Когато съм идвал в дома ти,съм отнварял вратата с крак.Защото ръцете ми са били пълни,говедо такова.
Една табуретка не можеш да поправиш,та се наложи аз да го сторя.
Великият,велик...Паниковски.
Жалка,нищожна личност...
Единственото нещо, което те гони са собствените ти бесеове и комплекси, които избиваш. Ти си уплашен по рождение, само дето егото ти не позволява да видиш това. Единственото нещо, което ти желаеш е да бъдеш вечната жертва. Затова са ти нужни враговете за да можеш да скалъпиш манипулацията. Повторението на документи, снимки и материали в този сайт пускани толкова често тук само отвращава участниците в Движението. Ти не искаш истинско Движение-ти искаш всичко да се движи само около теб, т.е. ако теб те нямя тук и Движение няма! Е, засега частично успяваш. Изхващан си вече разбери го!Елтимир писа: Мен много по-могъщи сили се опитват да ме гонят, от един жалък страхливец и клеветник няма да се уплаша. Днес във всичките си пет сайта:
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.