Искате ЕС – дават ви ФЕС

преди 17 години 1 месец #36962

Елтимир писа: Дори назад да тичам, а вие с коли да ме гоните, пак не можете да ме стигнете. Оттам е цялата злоба, цялата омраза. Затова всичко свърши. От такива злобари и завистници като вас ще загине и държавата, ще загине и нацията. Боже, колко прав беше Радой! "Ако в България се роди гений, това ще бъде геният на завистта."

Ти мене питал ли си ме за разрешение да публикуваш мои лични снимки бе?!
Визирам снимките в темата "Ей,безпаметни".
А другите питал ли си?!

Редактирано от модератор на 31.07.09

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 17 години 1 месец #36967
Абе, джуджета комплексирани, вие с Елтимир ли сте тръгнали да се мерите? Зомбита нещастни сте и зомбита нещастни ще си останете. Нещата в тоя живот не измерват само с пари.

преди 17 години 1 месец #36977
ОТКРИТО ПИСМО НА АНТОН МЕЩЕРОВ

До всички участници във форума на движение „Войни на Тангра”.

До всички симпатизанти на идеята на Тангра.

До всички посетители на този форум.

Дами и господа,

Обръщам се към всички вас със следното предложение:

Прочетете внимателно последните „бисери „ на самозвания колобър,”гуруто”Ангел

Грънчаров/Елтимир/.

Полюбувайте се на „изящния стил”на този „титан на мисълта”!

След тоновете псувни,заплахи и самохвалство,днес големият „учител”накрая показа истинския си

образ.

Образът на един напълно деградирал и алкохолно-зависим патологичен лъжец,интригант и клеветник!

Това човече от Ботевград успя в продължение на 3 години да води за носа , да лъже и да мами толкова

хора. Заради него и неговите „подвизи”всички ние станахме за смях и подигравки пред целия

български Интернет.

Класически образ на рекетьор,използващ чужди архиви,снимки и писма с цел да дискредитира и

оклевети много хора.

За съжаление,все още има хора ,които му вярват и смятат неговите литературни опити за

„фундаментални”!

Прочетете отнво последните публикации на този индивид и си направете сами изводите!

________________________________________________________________________________
_________

Обръщам се също така към ръководството на този форум:

Моля,не бързайте да триете тези последни гадости и мръсотии,публикувани от А.Г. /Елтимир/.

Оставете хората да се полюбуват на „творчеството”му!

www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=2539

www.voininatangra.org/modules/ipboard/in...showtopic=2467&st=45

tangra.ucoz.ru/

преди 17 години 1 месец #36979
Елтимир, ти си ги създаде тия франкенщайновци, дето сега ти ръфат месата. Тезата и антитезата. Сега ще се водят епични битки, които няма да позволим обаче да отнемат от енергията на сайта. Не усещаш ли с поредната простотия, че си бил обрязан искат да те изпробват, ако можеш да се снимаш гол. Да станеш после хептен за посмешище. Уверявам те, че подобен колаж, дето си пуснал в сайтчето ти тук ще бъде моментално изтрит. Докога ще им кълвеш на въдичката не мога да те разбера?
Тук мога само да поздравя модератора. Съвсем страничен човек, на който също явно му е преляла чашата. С пожеланието види ли подобни простотии - да трие безкомпромисно.

преди 17 години 1 месец #37021

anti666 писа: Не усещаш ли с поредната простотия, че си бил обрязан искат да те изпробват, ако можеш да се снимаш гол. Да станеш после хептен за посмешище.

Бай ти Ангел е не е вчерашен! И ти много добре го знаеш , но ти не пишеш на него , а на четящите и минаващите от тук. Може би разбирате че Ангел не стана смешен с думите, които написа и клеветите , а с делата които свърши!
нооо личняи живот си е негова работа, писането му обаче все пак е труд достоен за почит.
Опитай се (ако наистина мислиш доброто за енергията на сайта) да не обръщаш внимание на глупостите - не ги храни!

преди 17 години 1 месец #37022
anti666, бях се напил. Няма да се занимавам повече с идиотите. Имам си други занимания.

преди 17 години 1 месец #37023
Днес бях на стотици километри от Ботевград. Разговаряхме с някои хора. Само ще ви кажа, че на мръсниците и на клеветниците им е ебана путката майчина. Ако искате ме трийте, не ми дреме.

преди 17 години 1 месец #37031

Елтимир писа: ... Само ще ви кажа, че на мръсниците и на клеветниците им е ебана путката майчина ...

:thumbsup: като гледам още няколко дена в същия дух и ще се приключиш с мръсниците и клеветниците :hammer: :hammer: :hammer:
До тука така си ги натръшкал, че взе да се оправя държавата. Браво, дръж фронта здраво! :clap: :tooth:

преди 17 години 1 месец #37033
Едно писмо до един човек:
Онея в кметството отначало се насметоха. Ама после като дойде Васко и ме прегърна като брат, нямаше никави ядове. Беше много готино! Ако знаеш какви хубави думи каза Цеко за теб, ще се изчервиш. Ама са верни, братле. Каза, че си съвременният Левски. И аз го подкрепям. Цеко ми е приятел. Ти също. И се гордея и с двама ви.

преди 17 години 1 месец #37034
Хубавите думи бяха по адрес на Григор Симов.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.