Искате ЕС – дават ви ФЕС
Елтимир писа: Дори назад да тичам, а вие с коли да ме гоните, пак не можете да ме стигнете. Оттам е цялата злоба, цялата омраза. Затова всичко свърши. От такива злобари и завистници като вас ще загине и държавата, ще загине и нацията. Боже, колко прав беше Радой! "Ако в България се роди гений, това ще бъде геният на завистта."
Ти мене питал ли си ме за разрешение да публикуваш мои лични снимки бе?!
Визирам снимките в темата "Ей,безпаметни".
А другите питал ли си?!
Редактирано от модератор на 31.07.09
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
До всички участници във форума на движение „Войни на Тангра”.
До всички симпатизанти на идеята на Тангра.
До всички посетители на този форум.
Дами и господа,
Обръщам се към всички вас със следното предложение:
Прочетете внимателно последните „бисери „ на самозвания колобър,”гуруто”Ангел
Грънчаров/Елтимир/.
Полюбувайте се на „изящния стил”на този „титан на мисълта”!
След тоновете псувни,заплахи и самохвалство,днес големият „учител”накрая показа истинския си
образ.
Образът на един напълно деградирал и алкохолно-зависим патологичен лъжец,интригант и клеветник!
Това човече от Ботевград успя в продължение на 3 години да води за носа , да лъже и да мами толкова
хора. Заради него и неговите „подвизи”всички ние станахме за смях и подигравки пред целия
български Интернет.
Класически образ на рекетьор,използващ чужди архиви,снимки и писма с цел да дискредитира и
оклевети много хора.
За съжаление,все още има хора ,които му вярват и смятат неговите литературни опити за
„фундаментални”!
Прочетете отнво последните публикации на този индивид и си направете сами изводите!
________________________________________________________________________________
_________
Обръщам се също така към ръководството на този форум:
Моля,не бързайте да триете тези последни гадости и мръсотии,публикувани от А.Г. /Елтимир/.
Оставете хората да се полюбуват на „творчеството”му!
www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=2539
www.voininatangra.org/modules/ipboard/in...showtopic=2467&st=45
tangra.ucoz.ru/
Тук мога само да поздравя модератора. Съвсем страничен човек, на който също явно му е преляла чашата. С пожеланието види ли подобни простотии - да трие безкомпромисно.
Бай ти Ангел е не е вчерашен! И ти много добре го знаеш , но ти не пишеш на него , а на четящите и минаващите от тук. Може би разбирате че Ангел не стана смешен с думите, които написа и клеветите , а с делата които свърши!anti666 писа: Не усещаш ли с поредната простотия, че си бил обрязан искат да те изпробват, ако можеш да се снимаш гол. Да станеш после хептен за посмешище.
нооо личняи живот си е негова работа, писането му обаче все пак е труд достоен за почит.
Опитай се (ако наистина мислиш доброто за енергията на сайта) да не обръщаш внимание на глупостите - не ги храни!
Елтимир писа: ... Само ще ви кажа, че на мръсниците и на клеветниците им е ебана путката майчина ...
До тука така си ги натръшкал, че взе да се оправя държавата. Браво, дръж фронта здраво!
Онея в кметството отначало се насметоха. Ама после като дойде Васко и ме прегърна като брат, нямаше никави ядове. Беше много готино! Ако знаеш какви хубави думи каза Цеко за теб, ще се изчервиш. Ама са верни, братле. Каза, че си съвременният Левски. И аз го подкрепям. Цеко ми е приятел. Ти също. И се гордея и с двама ви.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.