Изборите - За кого да гласуваме? Ще спре ли Геноцида след изборите?

преди 17 години 2 месеца #35586
Einherjer - Спасе, виж на картинката какви си ги писал и си затвори мръсната уста, за да не ти я затварям аз.
Георги, снощи до тук идва един човек и разговаряхме подробно и откровено, доколкото ни стигна времето. Сега имам само един въпрос. Хубаво, почвам да пиша, почвам да изнасям някои данни. И тогава веднага се намесват някои други, които иначе не се намесват, освен в случаите, когато трябва да бъде оплют Елтимир. Останалите стоят и гледат. Останалите стоят и гледат. Останалите стоят и гледат.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 17 години 2 месеца #35587
Ето го как изглежда Einherjer. Спас Атанасов Минков. От Русе, естествено. В тоя отровен град се раждат само идиоти с отровени мозъци. Да върви да ме съди, преди да го е блъснала някоя кола.

преди 17 години 2 месеца #35589
Ангеле,можеш ли да обясниш пред уважаемите си почитали защо моята личност те дразни в момента?
...и за твое успокоение изнасяй колкото си искаш данни за моят и на Йолов продажности но никой няма да ти повярва .
Давай смело, аз съм ти простил и ще ти прощавам така както бих простил на всеки окаян , одърпан и смачкан от собствените си страсти човечец.

преди 17 години 2 месеца #35590
Аз не знам дали Севар ти е простил заради гадостите, които написа ти, мръсник такъв по адрес на починалия му баща. Не ме карай да пусна и тук снимките, че написаното от теб е наистина много гадно. Аз бих те убил заради такива неща. Не знам Севар как не го направи.

преди 17 години 2 месеца #35591
Спасе, това на снимката е твое дело. Твое и на Йолов. И Севар много добре го знае. Сега искам да питам всички, които гледат и четат. Как биха погледнали на някой, писал такива гадости?

преди 17 години 2 месеца #35592
Питай него!!
Аз на твое място не бих ровил в раните по главата на Севар!
По-добре се съредоточи в нещо градивно!
Успех , ти най-светло явление в български национализъм!

преди 17 години 2 месеца #35593
Ангеле, не се захващай с тия страи неща- нямаш доказателства!!
Приеми,че тва беше дело на Ерлик-хан и се съсредоточи в нещо красиво!

преди 17 години 2 месеца #35594
Не мога да мисля за нищо красиво, когато гледам такъв боклук като теб тук. Имам още снимки, ако трябва, ще пусна и тях. А ти, вместо да си завреш смачканата муцуна в задника, идваш тук и продължаваш със своите гадости. Защото ти освен гадости, друго нищо не умееш. Ти си просто един бацил на тая земя. Спомни си добре какво направи Йолов преди да умре. Докъде ходи, после как се снима и какво написа. Да, той беше убит. От Небето. Заради злото, което извърши и заради предателството. Още искаш ли? И Иван Митев също. Тях ги уби Небето, защото те си го заслужиха. Те обаче умряха бързо. На теб ти обещавам бавна и мъчителна смърт.

преди 17 години 2 месеца #35595
Това също е документ, боклук гаден!

преди 17 години 2 месеца #35596
Хайде, кажи нещо в своя защита. Защото пазя и мърсотиите ти по адрес на Илия Минев. Спасе, ти извърши повече зло, отколкото може да бъде простено. Не очаквай човешка приказка от мен.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.