Изборите - За кого да гласуваме? Ще спре ли Геноцида след изборите?

преди 17 години 2 месеца #35502
От Фр. до Мюнхен са 346км (справка).
Да не говорим, че разстоянието до Франкфурт е почти същото (272km). Ако на Фрайбургци толкоз им се гласува най-близо е Берн,Швейцария (167km). Там ще да има посолство. А, виж, от Фр. до Берлин са 812км.
Какво да се правя, обичам фактите?

Ами нали трябва да се върнат хората. Ти пътя еднопосочно ли го гледаш. Не може да си ходиш да гласуваш я в Швейцария , в Берн , я във Франция. Според мен и не може да хванеш атлса и да прочетеш километрите. Е може де , ама не е сериозно. Пътя не е една линия от т. А до т. Б. :) Трябва да се позаобиколи над Улм. Явно често си се движил с кола из Германия...
Не се определя от хората, къде да гласуват. Едни в консулства други в посолства. Не е игра по желание.

Пък за гласуването / според мен трябва да се гласува, защото едва след като си гласувал може да се оплакваш , че не си доволен .
Ако не си гласувал нямаш право на това. Само да се оплакваш, че си доволен от това или онова не е градивно. И колкото по/малко българи гласуват толкова процента на турците ще е по/ голям.
Не мога да се изживявам като съдник и да казвам, кое е е правилно или не.И съм от скоро в този форум и нямам параво да философствам много :)
Това си е мое мнение и не го натрапвам на никой.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 17 години 2 месеца #35503

trak писа: Трябва ли България да ги отпише за винаги, защото учат в друга държава.Половинат после се връщат други не. Много е тънък момента тези хора да се откажат от България заради огорчение, но не мисля , че хората в България трябва да се отнасят враждебно с тях като с врагове. Те не са враговете и не е време да се делим на наши ваши. Хора има всякакви.

Аз нямам негативно отношение към хората, които са избрали другия път, тоест да живеят , работят или учат извън България. Не ме разбирай погрешно. ;-)
Не смятам и че трябва да ги отписваме и именно затова казах, че трябва да имат право на глас хората, които са живели през последните 6 месеца в България. Това означава, че от момента в който тези българи се върнат в България и мине нужния период, те автоматично ще си възвърнат всички права. В това имам твърда убеденост, че така е правилно, но и аз няма да си налагам мнението. Тук просто коментираме и обменяме идеи. За сега поне е така...

преди 17 години 2 месеца #35504
Съгласна съм, за да може да се опази вота от 120/те секции в Турция това би било много подходящо за момента.

преди 17 години 2 месеца #35514
По въпроса за изборите шокиращи материали с днешна дата може да видите тук:
genocid.ucoz.ru/
Също и тук:
eltimir.ucoz.ru/
Защо не ги пускам в този форум? Ами защото ценя своя труд и не искам да пускам нещо, което или ще бъде изтрито, или ще бъде оплюто. Само предупреждавам, че материалите не се препоръчват на хора със слаби нерви и на такива с либерални и демократически убеждения.

преди 17 години 2 месеца #35515
Ох, забравих вкусната БАНичка, която ми беше обещана. Ама пък мен колко ме е страх! Само се чудя кой вече командва тук, щом за нападки срещу българоубиеца Соломон Праси заплашват с БАН. Защото на практика се получи именно така. Та сега се чудя дали тоя форум не е станал втори форум на командваната от Тел Авив "Атака".

преди 17 години 2 месеца #35538

Елтимир писа: Та сега се чудя дали тоя форум не е станал втори форум на командваната от Тел Авив "Атака".

:alco: явно ракията е свършила...
CODE ... потому что пить нада меньше...

преди 17 години 2 месеца #35539
Адвокатът на Соломон Паси Запознат, който въобще не пие. Изобще не пие, както казват в нашето село!
eltimir.ucoz.ru/photo/17-0-867-3

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 17 години 2 месеца #35540
да, това съм аз на път за Ботевград, раничката на лявата седалка е пълна с инструменти и джаджи за компютъра ти.
Нищо не каза за книгата "Енергийните вампири", прочете ли я?

преди 17 години 2 месеца #35541
Нещо бъркаш годините. Да, това си ти на път за Ботевград, но след пожара. Не знам какво е имало в раничката ти тогава. Помня, че като си тръгнахте, видях, че в хола е останала една бутилка минерална вода и половин бутилка бира. Не го казах, но тогава го приех, че сте ги оставили за преливка. Както се прелива на мъртвец, защото ме бяхте отписали. Тогава, след пожара не помня някой от вас нещо друго да е носил или оставял. Говоря конкретно за вашето идване, с хората, които на тази снимка липсват. Ако трябва, ще пусна и тях, имам ги. И не бързай да се радваш за хард диска ми. Елтимир има много врагове, но има и много приятели. Нищо не е загубено и нищо не е забравено.
Тук, в тоя сайт ще продължа да идвам, докогато в него присъстват толкова много мои материали, както и материали, дошли чрез мен. И не ме интересува дали някой ще има нещо против. Дойде време да правя това, което аз искам, а не което други искат от мен.

преди 17 години 2 месеца #35546

До тази снимка дали няма да е показателно ако постна миналогодишни снимки на алкохолизъм от Петрова нива или от Цигов чарк?
Показателно ще е.
Ама ще си помисля още малко дали да го направя имайки в предвид друг, който няма задръжки да качва снимки без съгласието на сниманите - erigkan.ucoz.ru/photo/.

Това съобщение е редактирано от Георги-НЗ на 24.6.2009, 23:01

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.