Изборите - За кого да гласуваме? Ще спре ли Геноцида след изборите?
Да не говорим, че разстоянието до Франкфурт е почти същото (272km). Ако на Фрайбургци толкоз им се гласува най-близо е Берн,Швейцария (167km). Там ще да има посолство. А, виж, от Фр. до Берлин са 812км.
Какво да се правя, обичам фактите?
Ами нали трябва да се върнат хората. Ти пътя еднопосочно ли го гледаш. Не може да си ходиш да гласуваш я в Швейцария , в Берн , я във Франция. Според мен и не може да хванеш атлса и да прочетеш километрите. Е може де , ама не е сериозно. Пътя не е една линия от т. А до т. Б.
Не се определя от хората, къде да гласуват. Едни в консулства други в посолства. Не е игра по желание.
Пък за гласуването / според мен трябва да се гласува, защото едва след като си гласувал може да се оплакваш , че не си доволен .
Ако не си гласувал нямаш право на това. Само да се оплакваш, че си доволен от това или онова не е градивно. И колкото по/малко българи гласуват толкова процента на турците ще е по/ голям.
Не мога да се изживявам като съдник и да казвам, кое е е правилно или не.И съм от скоро в този форум и нямам параво да философствам много
Това си е мое мнение и не го натрапвам на никой.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Аз нямам негативно отношение към хората, които са избрали другия път, тоест да живеят , работят или учат извън България. Не ме разбирай погрешно.trak писа: Трябва ли България да ги отпише за винаги, защото учат в друга държава.Половинат после се връщат други не. Много е тънък момента тези хора да се откажат от България заради огорчение, но не мисля , че хората в България трябва да се отнасят враждебно с тях като с врагове. Те не са враговете и не е време да се делим на наши ваши. Хора има всякакви.
Не смятам и че трябва да ги отписваме и именно затова казах, че трябва да имат право на глас хората, които са живели през последните 6 месеца в България. Това означава, че от момента в който тези българи се върнат в България и мине нужния период, те автоматично ще си възвърнат всички права. В това имам твърда убеденост, че така е правилно, но и аз няма да си налагам мнението. Тук просто коментираме и обменяме идеи. За сега поне е така...
genocid.ucoz.ru/
Също и тук:
eltimir.ucoz.ru/
Защо не ги пускам в този форум? Ами защото ценя своя труд и не искам да пускам нещо, което или ще бъде изтрито, или ще бъде оплюто. Само предупреждавам, че материалите не се препоръчват на хора със слаби нерви и на такива с либерални и демократически убеждения.
Елтимир писа: Та сега се чудя дали тоя форум не е станал втори форум на командваната от Тел Авив "Атака".
CODE ... потому что пить нада меньше...
eltimir.ucoz.ru/photo/17-0-867-3
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Нищо не каза за книгата "Енергийните вампири", прочете ли я?
Тук, в тоя сайт ще продължа да идвам, докогато в него присъстват толкова много мои материали, както и материали, дошли чрез мен. И не ме интересува дали някой ще има нещо против. Дойде време да правя това, което аз искам, а не което други искат от мен.
До тази снимка дали няма да е показателно ако постна миналогодишни снимки на алкохолизъм от Петрова нива или от Цигов чарк?
Показателно ще е.
Ама ще си помисля още малко дали да го направя имайки в предвид друг, който няма задръжки да качва снимки без съгласието на сниманите - erigkan.ucoz.ru/photo/.
Това съобщение е редактирано от Георги-НЗ на 24.6.2009, 23:01
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.