Изборите - За кого да гласуваме? Ще спре ли Геноцида след изборите?

преди 17 години 2 месеца #35613

Елтимир писа: Странно защо никой не смее да коментира гадостите на Спас Минков.

Щото хората узряха и не им се занимава повече с глупости и гадости!
Саракта е за да събере качествените хора , а не да се занимава с разни отпадъци!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 17 години 2 месеца #35614

Елтимир писа: И когато умре, не ме обвинявайте мен.

Никой няма да те даде под съд и да те обвинява за смъртта на Митев, Йолов и други..
Не се притеснявай, бай Ангеле.

преди 17 години 2 месеца #35615
Моли се да не ме срещаш, Спасе. Защото Аз ще бъда твоят Съдия.

преди 17 години 2 месеца #35616
Думата ми е всичките вие, толкова много народ какво друго правите, с какво друго се занимавате, освен да сте анти-Елтимир?
"Нет, ребята, все не так, все не так, ребята..."

преди 17 години 2 месеца #35617

Елтимир писа: Да, той беше убит. От Небето. Заради злото, което извърши и заради предателството. Още искаш ли? И Иван Митев също. Тях ги уби Небето, защото те си го заслужиха. Те обаче умряха бързо. На теб ти обещавам бавна и мъчителна смърт.

Смъртта най-тежко и страшно наказание ли е?
Свършва ли животът с физическата смърт?
Какво е отношението на Тенгрианството към този Преход?
Трябва ли да ни оживее страхът на сърцето от мислите за смъртта?
А заканите и обещанията за тежка присъда след смъртта, човешка работа и задължение ли е?

преди 17 години 2 месеца #35618
Чети "Шареният мост", там съм описал.

преди 17 години 2 месеца #35619

Елтимир писа: Думата ми е всичките вие, толкова много народ какво друго правите, с какво друго се занимавате, освен да сте анти-Елтимир?

Докато ти си позволяваш да хвърляш обвинения, за какво ли не, върху множество от хора, които с нищо не са ти виновни , до тогава все ще се намира кой да ти напомня, че това не е Справедливо нито по човешките нито по-Небесните Закони.

преди 17 години 2 месеца #35620

Елтимир писа: Чети "Шареният мост", там съм описал.

Ще го прочета, благодаря за насочването. :thumbsup:

преди 17 години 2 месеца #35621

Елтимир писа: Думата ми е всичките вие, толкова много народ какво друго правите, с какво друго се занимавате

Отчет ли да напишем, за това, кой с какво се занимава, изхождайки от желанието си да е полезен на себе си, на семейството си, на народа си...? Как ще е по-удобно, официално или формално? А подпис, печат и лични данни нужни ли са?

П.П. Май е време да се почистят няколко теми от ненужните замърсявания за да може да се продължи по същество.

преди 17 години 2 месеца #35622
Никого за нищо не съм обвинил, освен Спас. Обвиненията ми към него бяха твърде конкретни. Подплатени с доказателства. А другите, вие... Не мога да ви бъда Съдия. Аз не съм и немога да бъда Съдия.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.