Политическа есен

преди 17 години 11 месеца #32436

buden писа: Създаването на работещ коректив е необходимо. Коректив с избрани представители, които ще са лицето на т.нар. Движение Саракт. А останалите множество стотици/напълно реално/ участници ще се явяват коректив на самото лице, на тези които са на трибуната.
Съгласете се, че в момента корективите са множество отделни личности, но дали са работещи ... ами то си личи че НЕ са.

Елтимире, учудваш ме много. Този violina ли е не го знам, но защо го вкарваш в тази тема. Остави го, щом проповядва насилие и простотии да го изтрият и толкова.
Тук от Движението Войни на Тангра ти можеш да бъде избран и Пасков също, а вероятно и други. Какво, не ти се работи с други ли?
Тъкмо става интересно и ти се отплесна по violinata.
Дали другите от Движението, които не взимат участие са се отдръпнали по тази причина. Още и поради обидите които по някога съм засичал/не от твоя страна разбира се/.

"Саракт" - това е новият етап от развитието на Движението. Ето това е, според мене вторият етап от Движението. Браво, много добре за виждането и формулировката.
В крайна сметка именно идеята на Движението "Воини на Тангра" е възстановяването на Българския Саракт. Вторият етап нека да е създаването на условия за възстановяването на Саракта и премахването на републиката.
Няма смисъл да се атакуват отделни фигури от Системата, това няма да доведе до възстановяването на Саракта, а до усилването на системата

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 17 години 11 месеца #32443
Просто няма какво да добавя...Данчо!Благодаря!

преди 17 години 11 месеца #32452
Метастазите на рака не се подменят, те просто се изрязват от здравия организъм. Чудовището РБ, ненаситният звяр на български души и тела, трябва да умре и да бъде заменено от Саракт!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.