Политическа есен
Ангеле, когато казвам да работиш с други хора нямам предвид провокаторите. Говоря за ативните души тук, за твоят познат и приятел от Саракт.орг, за Стамен Стаменов, за Хнета, за Идея за България, за Има Друг Път, за Багатур и подобни.
Провокаторите неминуемо ги има и ще ги има. Но както в теб имат вяра множество българи, така и ти имай вяра в тях. Ако активистите се обедините на една обща трибуна това ще е много по-добре за всички.
Тогава корективът, за който спомена Пламен Пасков може да заработи.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Не знам какво да кажа, освен че ви подкрепям напълно и безрезервно - всички вас, които вярвате в Българите. Заминаването на Елтимир ще бъде Огромна загуба за Движението.
Това е моето мнение.
А и не виждам нищо лошо в това да бъде създаден алтернативен сайт на ВБокс-а, в който да се толерира българщината и национализма , нали за това беше цялата разправия... Или аз не схващам нешо
Елтимир , не мисля , че след преминатите трудности трябва да се огъваш пред тази "виолетка".Може би точно това цели - хаос в реда.
Или пък:РЕД В ХАОСА?!...BatIvan писа: Аз съм нов тук , но може ли заради едно "виоленце "ли е , какво е не знам , да се заформя тая дискусия ! Махайте го и толкова!
Елтимир , не мисля , че след преминатите трудности трябва да се огъваш пред тази "виолетка".Може би точно това цели - хаос в реда.
Това са глупости.
Дайте да си гледаме темите.
Или пък,ако не искате да давате,като оня давещ се поп в реката,НА ВИ ТЕМИ,РАЗВИВАЙТЕ ГИ!
Привет,БатИван писа: Да , да приключим с "виолетката"!
Да се захванем тогава с настоящето. Една от Родшилдовите еврейски банки ("Лиман Брадърс") финасирала октомврийския метеж през 1917г,Хитлер,Сталин...... обяви фалит на 15 септември. Последва веднага верижни реакции.
Най-големият застраховател AIG е на ръба..
Това е загадка за тези който си мислят,че са учили "икономика"- фалити на банки,застрахователни гиганти и доста пенсионери ще духат супата, ала в същият момент петрола ПАДА НА ДОЛУ,заради кризата до 92 масоно-еврейски долара за барел.Ех, къде го чукаш къде се пука,това е то икономика. Долъра започва да печели позиции спрямо Еврото, защото това е просто "икономика"?
Но в България цената на петрола си остава същата не пада.Ех, какво нещо, да "икономика" Все още ли има хора които си мислят,че нещо зависи от икономиката?????
Какво ли са ни спретнали ционистите, съвсем скоро ще разберем.Но че масоно-еврейският долар ще започне да печели позиции и да поскъпва в това бъдете 100% сигурни, поне докъто назначат до края на годината любителя на войната Джон Маккейн и премине световния театър наречен изборите в САЩ.
Поздрави на всички!
Ще ти копна това което им писах и на онези "разбирачи" от форума на "Дневник":Tihichko писа:
Привет,БатИван писа: Да , да приключим с "виолетката"!
Да се захванем тогава с настоящето. Една от Родшилдовите еврейски банки ("Лиман Брадърс") финасирала Хитлер,Сталин...... обяви фалит на 15 септември. Последва веднага верижни реакции.
Най-големият застраховател AIG е на ръба..
Това е загадка за тези който си мислят,че са учили "икономика"- фалити на банки,застрахователни гиганти и доста пенсионери ще духат супата, ала в същият момент петрола ПАДА НА ДОЛУ,заради кризата до 92 масоно-еврейски долара за барел.Ех, къде го чукаш къде се пука,това е то икономика. Долъра започва да печели позиции спрямо Еврото, защото това е просто "икономика"?
Но в България цената на петрола си остава същата не пада.Ех, какво нещо, да "икономика" Все още ли има хора които си мислят,че нещо зависи от икономиката?????
Какво ли са ни спретнали ционистите, съвсем скоро ще разберем.Но че масоно-еврейският долар ще започне да печели позиции и да поскъпва в това бъдете 100% сигурни, поне докъдто назначат до края на годината любителя на войната Джон Маккейн и премине световния театър наречен изборите в САЩ.
Поздрави на всички!
Много глупости са изписани тука...! Истината е проста! Финансовия пазар и тези които играят на него оперират с парични масиви които реално не съществуват...! Затова и най-малкия слух може да разбуни пазара и да предизвика фалита на който и да е от големите концерни..! Какво представляват сделките на Уолстрийт или на останалите фондови борси..?!! Едни цифрички преминават от едни сметки във други, като тази информация почти винаги не напуска сърварите на борсите... Въртят се пари, които ги няма... Ликвидноста на финансовия пазар е отрицателна...! Федерелния резерв не спира да печата хартийки без покритие, които безрезултатно инжектира в пазара с надеждата, че галопиращата инфлация ще засили американската икономика...! Пълни глупости на търкалета...!! Истината е проста! Хората са ограбени отдавна, а парите им са изхарчени... Сега ще им останат едини ненужни купове "ценни" хартийки, които не стават за използване дори и в тоалета...! Това е пазарната икономика и икономиката въобще... Една огромна врътка имаща за цел да държи хората на дъното... Край на лекцията...
— Но аз знам нещичко за войната, която водиш от толкова време — възрази Диди. — Ако спреш сега, всичко, което си направил, всичко ще бъде разрушено! Нямаш право да се откажеш! Не можеш да се откажеш!
Дейлайт беше упорит. Той поклати глава и се усмихна закачливо:
— Нищо няма да бъде разрушено, Диди, съвсем нищо. Ти не разбираш тази спекулантска игра. Всичко се върши на хартия. Не разбираш ли? Къде е златото, което съм изкопал от Клондайк? В двадесет доларовите златни монети, златните часовници и сватбените халки. Каквото и да стане с мене, златните монети, часовниците и сватбените халки ще останат. Да предположим, че умра сега. Това няма да се отрази с нищо на златото. Същото е и с нашето положение. Всичко, което имам, е на хартия. Имам документите за хиляди акра земя. Добре. Нека изгоря заедно с хартията! Земята нали ще остане? Дъждът я мокри, семената поникват от нея, дърветата растат отгоре и, къщите седят, а трамваите пътуват по нея. Работата се върши само на хартия. Да изгубя хартиите или да загубя живота си, е все същото; това няма да промени нито песъчинка, нито пък ще извърне настрана една тревичка! Нищо няма да се загуби — нито една подпора от пристана, нито един клин от релсовия път, нито грам дим от комините на фериботите. Трамваите ще продължават да се движат независимо дали аз или някой друг държи документите. Потокът се устреми към Оуклънд. Хората започват да се стичат насам. Отново продаваме места за строеж. Потокът не може да бъде спрян. Независимо какво ще стане с мене и хартиите, тези триста хиляди души ще дойдат. И ще има трамваи, за да ги возят, и къщи, за да ги приютят, и вода, за да пият, и електричество, за да се осветяват, и всичко останало!
Привет,ton писа: Вчера Серго увисна на въжето на един незаконен лифт, утре може да увисне на друго въже! Бог забавя, но не забравя!
Ами то за СС=>(СерГей СтаниШев) високо пропищяха и птичките разбраха?!
Ала ББ (Бойко Борисов) къде бе? На спявка при фашистката Ципи Ливни! Явно са го потковали в Тел Авив,нали сега, ББ е новя спасител,на масоно-еврейската БСП, а останалото е само за наивници....
Поздрави на всички!!
Е,тогава?Ще гласуваме ли?!Tihichko писа:
Привет,ton писа: Вчера Серго увисна на въжето на един незаконен лифт, утре може да увисне на друго въже! Бог забавя, но не забравя!
Ами то за СС=>(СерГей СтаниШев) високо пропищяха и птичките разбраха?!
Ала ББ (Бойко Борисов) къде бе? На спявка при фашистката Ципи Ливни! Явно са го потковали в Тел Авив,нали сега, ББ е новя спасител,на масоно-еврейската БСП, а останалото е само за наивници....
Поздрави на всички!!
Или ще стреляме?...
Къде са ви ташаците бе,Воини?!
Кога ще постреляме на воляяяяяяяяяяяяяяяяяяяя?!?!?!?!!~
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.