милиция

преди 17 години 11 месеца #31627
Аз не знам дали някой си дава сметка за важността на информацията, която изнасям. Аз не знам дали някой си дава сметка на какви рискове се излагам, като давам тази информация, като я правя публично достояние. Но фактът, че всички мълчат, и че никой нищо не казва трябва все пак да ви говори нещо. Вземете отношение, защото колкото повече хора говорим по въпроса, толкова по-трудно ще бъде да ни запушат устата. В противен случай се опасявам, че ще запушат моята уста, а някои тук ще почнат дискусии за секса на птичките и пчеличките.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 17 години 11 месеца #31632
Елтимире, предполагам че се ядосваш на тези които са по "високите етажи", защо не говорели и си мълчели. Ами нали сме разисквали не един път, че за нищо не стават 90% от тях да речем.

Ако очакваш хората които са тук да говорят, виж тогава и аз се чудя!
От 1565 регистрирани потребители да проговорим тук 100 души поне. Това обаче не се вижда, няма го. Явно има разочаровани наистина. Чудя се и аз в този случай, какво ли ги е отблъснало?

преди 17 години 11 месеца #31634
Четох темата във форума на оня вестник.Чета я и тук.Тази сутрин в просъница/признавам/ слушах павката при коритаров.От просъницата ми остана гадното убеждение,че този следва линиятя на Партията-вече не е нужно и кавички да слагам.Ами да го духа павката,като и бойко тиквата,както румен путката,и изобщо,за всички трее да има една огромна свирка-като им свирне-да им пищи и на оня свят!
Нямаше да се включа,ама хайде,нали се знаем с Ангел кои сме,да отгърмявяме заедно...
Вие,приятели,които търпите на страх-вас питам:докога ще търпите на страх?!
Не е важно как ще се мре.Как ще се рита,е въпросът...
Ангеле,вече не се сърдя.Но по-добре е да си кореспондираме оттука,...Приятелю!

преди 17 години 11 месеца #31640
Относно изгорелия манастир, мога само да кажа, че ако това им е метода на търсене скоро неопожарен манастир по тези земи няма да остане...! Само се питам тези главочи от дето са хванали по гори и манастирски ливади и не внимават като си играят с кибрит, дават ли си сметка аджеба какво си докарват не само на техните глави ами и на целите си родове...?! А тези дето ги пращат, вярват ли си, че на тях и на близките им ще се размине...?! За справка да гледат какво се случи на най-голения син на Симеон....ТАНГРА НИТО ЗАБРАВЯ, НИТО ЗАБАВЯ...! А що се отнася до т.нар. "Сиви вълци" или по-точно РЯЗАНИ МАСТИИ ще добавя, че им тече пясъка и на тях, дори и сигнала на Сидеров до ДАНС относно връзките на Доган и ДПС с турското разузнаване да е поредния кьор фишек за отвличане на вниманието, на едни хора вниманието им е все така добре привлечено, а в този бизнес много внимание не е на хубаво.... Почват да изчезват хора, да стават странни катастрофи и още един куп работи...

преди 17 години 11 месеца #31652
В броя си от 30 август 2008 г. местният "Ботевградски вестник" съобщава, че Павлин Димитров е предложен на поста главен комисар на МВР. Тоест дава му се чин генерал. Публикувана е и служебната биография на Павката. Обаче са пропуснати две подробности:
- Че навремето Димитров си даде оставката от поста Началник на Районното управление на МВР Ботевград заради кражбата, в която хванаха сина му. Че след като си даде оставката работеше като адвокат и следваше /Едва тогава!/ право.
- Пропуснат е и фактът, че Павлин Димитров през годините на Перестройката беше Началник на Държавна сигурност Ботевград.
Явно в бившата ни държава лъжата се е настанила здраво. Утре същият, с извинение вестник може като нищо да напише, че Павлин Димитров няма нищо общо нито със "Сивите Вълци", нито с палежа на жилището ми през юни 2006 година.
Павлине, не се чуди защо хората нямат доверие на такова бандитско МВР, в което ти си Главен секретар. А вие, приятели не се чудете защо върху територията на бивша България се появи това бандитско чудовище, наречено РъБъ.

преди 17 години 11 месеца #31655
Нека всеки от нас разпространява информацията на Елтимир за главсек-а павлин и връзките му със сивите вълци. Ясно е, че институциите ще си траят, но нека подклаждаме гнева на хората. Докато в един момент вече прекипи и червата вземат да се развръзват. Да принудим мафията да се брани и да се принуждава да жертва свои хора. Трябва да се започне отнякъде, тази смет не може вечно да ни трови. По всякакви природни закони плевелите, задушаващи нацията и земята ни не могат да оцелеят вечно. Още повече, че тяхното развитие е крайно неустойчиво- стремят се да унищожат жизнената си среда, но те ще си отидат преди нея.

А с гнилите им останки ще направим това:

преди 17 години 11 месеца #31656
Много пъти съм писал за разни ченгета и за техните провокатори. Много пъти се е надигал вой след едни или други мои разкрития. Но няма случай, при който да са ме опровергавали, или пък аз да съм се отричал от думите си. Затова тоя път те мълчат. Спомнете си обаче как след разкритията ми, засягащи ген. Иван Чобанов, тогавашния шеф на НСС, той беше свален от поста и го пратиха в Африка.
Нямам друг избор, освен да продължавам борбата. Или ще ме убият, или ще победя. Просто няма друг начин. А за Павлин имам още данни, с него се познаваме добре. Но ще изчакам читателите да смелят досегашната информация.
0tolerance, благодаря за инициативата.

преди 17 години 11 месеца #31657
Откакто в началото на седмицата отново се включих в Интернет, след мен побърза да се появи лицето Димитър Асенов Радев. Пише под различни псевдоними и предпочита да контактува с Лични съобщения. Кой е Димитър Радев? Ще намерите подробно описание тук:
www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=1963
Посветил съм му цял раздел в "Парад на измяната". Досега нищо не е опровергано.
Та съветът ми е да внимавате с разни непознати, които ви канят на срещи или пък искат да ги посетите в болницата, където лежат. Ще бъда благодарен на всеки, който ми се обади, че е получавал такава покана. Явно ченгеджийските групички не мирясват, а имам и съмнение, че са замислили нещо ново.
Освен "Парад на измяната", можете да погледнете и в "Невидимата атака". Някои от вас може би си спомнят как съвсем случайно разкрих, че Димитър Радев работи съвместно със Силвия Мирчева - ЛЕМС. Та повече предпазливост с такива не е излишна. А най-добре ще е, ако пак ги разобличим. И то така, че да млъкнат завинаги. Не, не да ги убиваме, а да ги разобличим. Всъщност голяма разлика няма, защото за агента разобличението е духовна смърт.

преди 17 години 11 месеца #31675
Във форума на в-к "Атака" поставих въпрос, който смятам за уместно да поставя и тук:
Защо след като от системата на МВР бяха уволнени всички служители, работили по линията на турския тероризъм, такива като Павлин Димитров, преследвали български националисти биват издигани на по-високи постове? Защо уволняват доблестните офицери, разкрили убийците на жени и деца, а издигат мракобесите, преследвали хора заради техните идейни убеждения?
Ще цитирам думите на един бивш полковник от ДС: "Някога в Държавна сигурност имаше и свестни хора, имаше и пълни боклуци. След 1989 година уволниха свестните, а оставиха боклуците."

Не е ли време да почнем да се чистим от боклуците? Или поне да знаем кои са боклуци, та да не се лутаме много, когато дойде време за чистене?

преди 17 години 11 месеца #31676
Едно интересно мнение от Афера.бг. Оставям го без коментар:
www.afera.bg/index.php?option=com_conten...iew&id=2569&Itemid=2

часовника на димитров

Автор: ivo mitrov Дата: 05-09-2008 16:52
Ако се вгледате внимателно ще видите една годишна заплата на комисаря трансформирана в дрехи, часовник, очила и аксесоари. Сигурно са подарък от близки?!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.