милиция

преди 17 години 11 месеца #31747
Тежка и неблагодарна задача е да си будител в България. Хора като Левски и Ботев са били наричани серсеми и нехранимайковци.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 17 години 11 месеца #31748
Задачата нямаше да е нито толкова тежка, нито толкова неблагодарна, ако будителят имаше кого да буди. За жалост, доколкото виждам, такива хора в България са единици. И никой не се замисля, че именно благодарение на нашата безучастност, благодарение на нашето безразличие сега сме на такова дередже.
А то, дереджето ни ще продължава да се влошава, докато продължава безразличието и бездушието. И обратното. Проявим ли нетърпимост към злото, то отстъпва. Защото по-силните сме ние, макар повечето от нас да не го осъзнават.

преди 17 години 11 месеца #31750

Елтимир писа: Днес е Девети септември. Празник е на една партия. И на нейните производни партийки. И тъй като полицията и ДАНС не са защитници на българската нация, а "Боен юмрук на Партията", значи празникът е и техен.
Да им пожелаем ли нещо и какво, техната верица комунистическа?

Най-черния ден в Българската история. На този ден, пак имахме коалиция - Безотечествения фронт (ОФ), фрашкан с масони и комунисти. И дойде краят на Третото Българско царство. Колкото и фиктивно да е било то, все пак е било Царство. Днес имаме република, чиито лайна ядем в продължение на 64 г., а си мислим, че ядем пасти. Днес 64 години по-късно, ние пак имаме коалиция, и то триглава. Да си помислим... Да, мисля, че и тя беше създадена, за да "спасява" нещо. И в нея има също толкова много масони, евреи и комунисти.

преди 17 години 11 месеца #31756
И по телевизията една бабичка вика "Днес сме се освободили от фашистко робство".

преди 17 години 11 месеца #31757
СКАТ, която уж беше националистическа и изобщо не беше комунистическа, и тя днес се задавяше от хвалебствия по "празника" "Доде ти се стемни, тоест Девети септември". СКАТ-овците не знаят ли, че комунизъм и национализъм са взаимноизключващи се понятия? Или дългата ръка на Валентин Златев пак се е намесила?
Управляват ни чудовища. Полицията ни, и тя се ръководи от чудовища. Чудовища стоят начело и на политическите партии. Най-добрите хора вече са в по-добрия свят и Злото властва безразделно. Ето защо живеем в такъв чудовищен кошмар, вместо в нормалния живот.
Е, ще се примирим ли? Аз няма да се примиря, но като се оглеждам около себе си, май никого не забелязвам. Както пееше Висоцки: "В това ппрепускане губим най-добрите си приятели и препускайки не забелязваме, че до нас приятели вече няма". Извинявайте за свободния превод.

преди 17 години 11 месеца #31758

Елтимир писа: СКАТ, която уж беше националистическа и изобщо не беше комунистическа, и тя днес се задавяше от хвалебствия по "празника" "Доде ти се стемни, тоест Девети септември". СКАТ-овците не знаят ли, че комунизъм и национализъм са взаимноизключващи се понятия? Или дългата ръка на Валентин Златев пак се е намесила?
Управляват ни чудовища. Полицията ни, и тя се ръководи от чудовища. Чудовища стоят начело и на политическите партии. Най-добрите хора вече са в по-добрия свят и Злото властва безразделно. Ето защо живеем в такъв чудовищен кошмар, вместо в нормалния живот.
Е, ще се примирим ли? Аз няма да се примиря, но като се оглеждам около себе си, май никого не забелязвам. Както пееше Висоцки: "В това ппрепускане губим най-добрите си приятели и препускайки не забелязваме, че до нас приятели вече няма". Извинявайте за свободния превод.

Е, па Ската трудно може да се нарече националистическа телевизия със студиото на полковника Велизар Енчев, където много, ама много често гостуват чисто комунистически деноминации. Днес това не направи изключение. Поканените професори, и т.н., участници - единия бил социалист, а другия комунист и взаимно се плюеха за пред хората, използваха се стари понятия, "едър капитал" и т.н. и т.н., все едно, че си преди 64 г на 9 септември 1944 г. Интересно, но на този ден трябваше да бъдат поканени АНТИКОМУНИСТИ, а не тези, които празнуват този празник - кървав и черен.
Преди седмици, в студиото гостува и полковника от 1 управление на ДС, Симеон Радев, мисля, че се казваше, който говореше за "социална солидарност". Горкия! Той си мисли, че ние, няма да разпознаем сатрапа и комуниста, който иска д абъде опозиция. Ми г-н Радев, формулата "Солидарност" вече бе използвана в Полша, г-нчо, пардон, другарю :-D :-D :-D
И тук идва въпроса: :"Докога СКОТ, ще с енарича националистическа телевизия'? Защо направо не се наименува "комунистическа"?

преди 17 години 11 месеца #31759

hegemony писа: И по телевизията една бабичка вика "Днес сме се освободили от фашистко робство".

Горката! Скоро Господ, ще я прибере при себе си. Дано внуците й, не са откърмени с идеологемата "фашистко робство"

преди 17 години 11 месеца #31761
Йордане, антикомунистите в огромната си част бяха ликвидирани след 1990 година. Заслуга за ликвидацията носи старата ДС и такива нейни служители като сегашния ГлаДен секретар на ДС Павлин Димитров. Сега еврейското правителство на Сер Гей им е дало провото да довършат своето пъклено дело. Затова съм толкова упорит в разобличаването на тоя садист и престъпник. Затова съм толкова възмутен, че никой не обръща внимание на разобличенията. Не разбирам как никой не си дава сметка, че всички сме осъдени да живеем не в нормална държава, а в бандитостан, докато позволяваме бандити да ръководят полицията, а над него да стои бандитско правителство. То пък от своя страна да бъде закриляно от задокеанските бандити.
Та за пореден път питам: ще го провалим ли Павлин Димитров, ще докажем ли, че в България са останали още читави хора, та макар и не толкова много? Аз не се страхувам от ДС престъпниците и съм решен да воювам докрай. Има ли някой с мен?

преди 17 години 11 месеца #31763

Елтимир писа: Йордане, антикомунистите в огромната си част бяха ликвидирани след 1990 година. Заслуга за ликвидацията носи старата ДС и такива нейни служители като сегашния ГлаДен секретар на ДС Павлин Димитров. Сега еврейското правителство на Сер Гей им е дало провото да довършат своето пъклено дело. Затова съм толкова упорит в разобличаването на тоя садист и престъпник. Затова съм толкова възмутен, че никой не обръща внимание на разобличенията. Не разбирам как никой не си дава сметка, че всички сме осъдени да живеем не в нормална държава, а в бандитостан, докато позволяваме бандити да ръководят полицията, а над него да стои бандитско правителство. То пък от своя страна да бъде закриляно от задокеанските бандити.
Та за пореден път питам: ще го провалим ли Павлин Димитров, ще докажем ли, че в България са останали още читави хора, та макар и не толкова много? Аз не се страхувам от ДС престъпниците и съм решен да воювам докрай. Има ли някой с мен?

Аз съм на мнение, че една част от тях е била ликвидирана още след 1944 г, друга по време на затворите и лагерите в Ловеч и Белене - физически унищожена, а една част психически унищожена и след това освободена. След 1990 се е появило, всичко, което е оцеляло от тая месомелачка и с така наречената "демокрация" е вече почти напълно довършена.
Така, че ти си сам в тая борба. От по-младите, тепърва ще се изграждат антикомунисти и антиюдаисти. Поне така мисля. Стига да има кой да ги изгради като такива.

преди 17 години 11 месеца #31766
Ако отново тръгнем на принципа "Битият бит, убитият - убит", рискуваме да повторим случилото се след Освобождението, след 1944 година и след 1990 година. Не, тоя път трябва да разкъсаме порочния кръг на забравата. Тоя път трябва да си спомним убитите и техните убийци. Тоя път трябва да направим връзка с Миналото, ако искаме да имаме Бъдеще. Защото потенциалът на нацията е почти изчерпан и нямаме право на нови жертви. Тоя път трябва да накажем палачите, ако не искаме да сме следващите жертви. Ако не искате да сте следващите жертви.
Младите. Как младите ще вървят напред, ако не знаят посоката? Как младите ще знаят накъде да се запътят, ако не знаят откъде сме тръгнали и през какво сме преминали?
Който забрави миналото, е осъден да го преживее отново.
Сега разбирате ли защо толкова държа престъпници като Павлин Димотров, стари садисти от още живата ДС да бъдат поне разобличени. Да, те може да не бъдат наказани веднага, но разобличението е залог за неотменимостта на бъдещото наказание. Виждам, че в тая битка практически съм сам. Може би и сам воинът е Воин, но такъв самотен воин не може да победи. Той може само да умре достойно.
Нека така да бъде!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.