милиция

преди 18 години 1 ден #31528
Изводът от всичко е, че държавата упорито отказва да изпълнява своите задължения към мен като българин, български гражданин. На 48 годишна възраст съм физическа развалина, със съсипано здраве и лишен от всякакви средства за съществуване. Благодарение единствено на терора, упражняван върху мен от страна на Държавна сигурност и нейните превъплъщения. В последните години ДС се сдоби с нов съюзник – турската терористична организация „Сивите вълци”, официално забранена в цял свят, дори в самата Турция. Заплахите на „Сивите вълци” започнаха през 2006 година, когато в Ботевград открих, заснех и публикувах в Интернет лек автомобил с емблемата на тази забранена организация. След заплахите последва палежа, при който детето ми едва не загина. Последва отказът от правосъдие и всякаква помощ. Всичко това ми дава основание да приема, че сегашните заплахи също са сериозни, и че така наречената държава отново ще откаже да ме защити. Не ми остава нищо друго, освен със средствата, с които разполагам, да вдигам шум и насочвам вниманието към моите проблеми.

21 юли 2008 година

Ботевград

………….…………..

/Ангел Грънчаров/

Това е документът, а по-интересно е продължението.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 1 ден #31530
И така, да продължим. Минаха няколко дни и срещам същия офицер от МВР, много свестен човек впрочем. Дори в МВР има такива. Той ми казва малко учудено:
"Началникът здраво се е задействал. Самият Павлин Димитров се обадил и наредил да се направи цялостно разследване. И на палежа, и на заплахите."
Хубаво, ама нещо не повярвах. Особено като научих, че разследването ще бъде поверено на ДАНС. Офицерът от ДАНС, който щял да се заеме със случая бил в отпуск. Щял да се върне на 1-ви август. Дойде 1-ви и го потърсих. Той потвърди, че Павката, стария бандит е наредил разследване. И даже ми показа част от неговото изложение или не знам как се казва до ръководството на ДАНС. Айде, нека е така, нека и от МВР и ДАНС веднъж направят нещо против престъпниците, вместо да им съдействат. Нека да е така, ама си знаех, че не може да е така.
Ще продължа след малко, бързо се уморявам.

преди 18 години 1 ден #31531
Минаха още няколко дни. Съпругата ми се оплака, че вкъщи идвали трима, не влезли, спрели до вратата, но заплашили, че ако Ангел продължава така, ще ни се случи нещо. Кой какво им е казал, какво и от кого са научили, та да идват и да заплашват? Не открих момчето от ДАНС, но пък срещнах оня свестен офицер от МВР. Извинявайте, че не им споменавам имената, и това може да стане, но не сега. Та срещам го и му казвам за заплахите. Той обеща незабавни действия, обаче действия нямаше. Междувременно понаучих нещичко за самоличността на заплашващите. Наистина, съвсем случайно, обаче научих. И отново се обървах към "правоохранителните органи", които май ще се окажат само органи. Може би органи на Доган и на "Сивите Вълци".
Тук, в нашия квартал живее един близък на Павлин Димитров. В добри отношения сме. Та същият познат на Павката ми казва: "Имаш много поздрави от Павлин. Каза ми: да поздравиш Елтимир - Сивия Вълк".
Това са част от фактите. Е, не са ли тези факти доказателство, че МВР и ДАНС работят ръка за ръка с престъпниците и терористите? Само не знам кой на кого е подчинен.
Ще има още факти. А сега да кажа какво предприех.
Постарах се живеещите в нашия вход да научат за заплахите. Защото в крайна сметка един нов терористичен акт може да засегне и тях. Да видим сега, когато са застрашени 18 семейства какво ще направят ченгетата. Ако пък нещо се случи, тоя път ще се разсмърди много повече, отколкото през 2006 година.
Очаквайте продължение, с представяне на премълчаните факти и с някои имена.

преди 18 години 1 ден #31533
И сега информирах Комисията за закрила на корупцията, макар да не чакам резултат. Освен някоя нова заплаха или пък направо атентат.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 18 години 1 ден #31539
Та ако някой от Комисията за закрила на корупцията в МВР прочете темата, искам да го попитам:
КОЙ ИНФОРМИРА БАНДИТИТЕ В БАНДИТОСТАНА, НАРИЧАН ВСЕ ОЩЕ БЪЛГАРИЯ?

преди 18 години 1 ден #31540
Още веднъж, вероятно за стотен път искам да напомня, че тази емблема месеци наред стоеше върху автомобила на близък приятел на Павлин Димитров. Дали не беше права дознателката Черняшка, който след като я запитах кой блокира следствието за палежа на жилището ми, отговори така:
"Ами сам разбирате, че рибата се вмирисва откъм главата."
Дали тази вмирисана рибешка глава не се нарича Гладен комисар Павлин Димитров?

преди 18 години 1 ден #31545
Продължаваме с въпроса доколкото така наречената полиция е бранител на закона.
Няма да кажа откъде съм получил информацията, но ви уверявам, че е достоверна до последната буква. В централата на ДАНС постъпва доклад, че известният бандит Цветелин Кънчев, известен още като дон Цеци дава пари на ботевградските цигани с изричната заповед с парите да купуват оръжие. "Включително автомати Калашников" - последните думи са точен цитат. Дават се примери за организиран цигански терор на българското население в града и общината. Аз ще прибавя и убийствата на българи от цигани, които останаха "неразкрити" и съответно ненаказани. Пак от свое име ще добавя и разказа на мой приятел, който поправял някаква инсталация в едно циганско мазе, намиращо се в Ж. К. "Саранск", известен още като Севера. "Вътре само танк нямаше, защото не може да влезе в мазето" - отново цитатът е точен.
Какво следва след тези сведения? Нищо? Няма да съм точен. След тези думи кметът на Ботевград Георги Георгиев издига в циганската махала паметник на "Холокоста над ромите". Ебати безумието! Издига се паметник на нещо, което не само не е съществувало, но е точно обратното. На откриването на паметника, естествено присъства и самият дон Цици. После какво следва? Следват организирани нападения на цигани над българи, за които нито местната преса пише, нито местната кабелна телевизия показва. А когато един полицай се осмелил да удари при самозащита циганин, наказали полицая.
Ето, това е нашата полиция. По-точно нейното вмирисано ръководство. А после Павлин Димитров ще се чуди по наци.аналната телевизия защо българите нямат доверие на полюцията, тоест на полицията.
След малко ще продължим с още един любопитен документ. Тоест с извадки от него, защото ме мързи да го преписвам целия. А откъде го имам - пак си е моя работа. Нека онези от борба с противниците на корупцията дойдат да ме питат. Най-много пак да ги напсувам.
И ще бъде правилно!

преди 18 години 1 ден #31567
Ще ми се да пусна едно понятие като подсещане за всички вас и като предупреждение на тъпите ченгета, свързани със "Сивите Вълци". Криптоарменци. Щом нашите служби, щом висши служители на МВР като ГлаДен секретар Павлин Димитров се свързват с несъмнени убийци, терористи и наркотрафиканти от "Bozkurt", то нищо не пречи ние да приемем помощта на криптоарменците. Да, ама тогава ще има кръв, наистина ще има кръв и то много.
Е, какво да правим със скъпите ни наркоченгенца? Те се съюзяват с терористи. Аз пък съм решил да приема помощта на контратерористи, която ми бе предложена. Павлине, глупако, нещо да кажеш? Ти заплашваш семейството ми със смърт, но не забравяй, че твоя син е пред моя поглед, идиото мръсен! Ще пускам снимки и адреси, ще пускам пълни данни, щом нищо друго не помага.
Впрочем някой да знае нещо за фелдмършъла?

преди 18 години 1 ден #31569
На снимката виждате служителя на великата ДАНС Владислав Попов, който не пожела да приеме сигнала, че мутри на Павлин Димитров са идвали да заплашват жена ми, че ще ни ликвидират всички, ако не престана да пиша за негово светейшество и за връзките му с "Bozkurt". Ако тъпите ченгета не си вземат поука, ще има още снимки, много по-интересни.

преди 18 години 1 ден #31570
Ето и снимка, на която се вижда номера на автомобила, украсен с емблемата на "Сивите Вълци". Тази снимка, ако си спомняте, бе обявена от ченгесарските провокатори за моя халюцинация. Ако още снимките се обявяват за халюцинация, то аз отново си искам Нобеловата награда, тъй като до този момент никой не е успял да заснеме халюцинация на снимка. Ако пък не е халюцинация, то Главния секретар на МВР Павлин Димитров следва да бъде незабавно арестуван за връзки с една терористична и наркотрафикантска организация. Другият вариант е да ме застрелят, та да не им развалям спокойствието. Няма да се получи единствено варианта да ме уплашат, защото Елтимир не се плаши от нищо, освен от "Втората врата", за която само един от вас знае какво значи.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.