Интриги и раздори
Няма да се впускам в дълги разсъждения, поне в началото ще дам предимство на доказателствата.
За начало виждате как "танкиста, който не пропуска случай да ни оплюе и го прави дори, когато няма повод, взаимоства от нас.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Искам истината, за да знам как да продължа нататък. Омръзна ми от задкулисни игри зад гърба ми!
Нещата са пределно ясни. Господ си знае работата. Днес в ръцете ми попадна чисто ново издание за българския книжен пазар, доста обемисто, подобно Библията, наречено "Талмуд за всеки". Там в раздела "Душата" е написано съвсем ясно:Елтимир писа: Вече имах случай да кажа, че интригите и раздорите във форума имат за цел да отблъснат страничните наблюдатели от нас. Интригантите искат ние да олекнем в очите на хората, а после други да излязат от наше име. Да изземат нашите функции и да използват нашите открития и постижения за свои користни цели.
Няма да се впускам в дълги разсъждения, поне в началото ще дам предимство на доказателствата.
За начало виждате как "танкиста, който не пропуска случай да ни оплюе и го прави дори, когато няма повод, взаимоства от нас.
„Душата се нарича с пет имена: нефеш, руах, нешама, йехида и хайа. Нефеш е кръвта, според казаното: „защото кръвта е душа (нефеш)" (Второзаконие 12:23).
Е, някой има ли още съмнения, каква е народността на "Танкиста" и кой винаги се възправя срещу нас, с различни имена, различни слова, но винаги един и същ в намеренията си - да ни унищожи. Но Бог вижда!
www.voininatangra.org/modules/xcgal/albums/userpics/1-1.jpg
Пламене, ти ли си авторът на цитираното съобщение или е гнусна чифутска фалшификация? Ще ми се да кажа още нещо, но първо предлагам да изчакаме отговора на Пламен Пасков.
Борбата със силите на Мрака е най-успешна, когато съумеем да ги изнесем на светло. В момента именно това се опитвам да направя.
Отговарям:Елтимир писа: Йордане, аз също постепенно се убеждавам, че в тоя форум наистина май няма много българи по кръв и по език. А сега ми се иска пак да се обърна към Пламен Пасков, защото там продължават плюнките и срещу него. И да го питам:
Пламене, ти ли си авторът на цитираното съобщение или е гнусна чифутска фалшификация? Ще ми се да кажа още нещо, но първо предлагам да изчакаме отговора на Пламен Пасков.
Борбата със силите на Мрака е най-успешна, когато съумеем да ги изнесем на светло. В момента именно това се опитвам да направя.
Има 2 възможности, защото наистина не помня добре, януари, освен, че беше далече, беше и много нервен и напрегнат.
Само да напомня: постинга е от 06.01.2008, тогава беше пълно с теми за Банго Васил и гадости по адрес на Ангел, които модерирах по правилата и спорих във всички теми, в които Мъдю спамеше "мнението" си за воините. А на 20.01.2008, то ест, след 2 седмици, бях вече с бан, общо взето, за същото това модериране и заради успешната интрига, която Мъдю вкара на Калоян, и той и се върза. Всичко е налице, и всичко се вижда.
По въпросния постинг: възможностите:
1. По-слабо вероятната, но такава има: Не съм догледал целия пасаж, и като съм видял, че започва с призив против раздорите и интригите, съм го маркирал веднага и бурно съм го акламирал. В този случай вината си е изцяло моя. И не мога да я оправя.
2. Постинга може и да е пипнат, но не мога да проверя и да го докажа, защото съм с бан и без достъп до модераторски или админ панел. Има нещо странно, но може и да е без връзка със случая: последният път, когато влизах с прокси да гледам там, преди седмица, имах около 570 постинга там. Сега цифрата е чувствително по-малка. Ерго, може и някой да е редактирал за указания период именно моите публикации там
---
И в двата случая, не съм мислил подчертаното, иначе нямаше да воювам с Мъдю и другите плювачи срещу Ангел и Войните в указания период.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.