Добре дошли,
Гост
Интриги и раздори
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
преди 18 години 2 месеца
Чудесно, Пламене! Исках ти да го кажеш. И на мен ми дойде до гуша от фалшификации. По-скоро допускам, че го е писал или най-малкото редактирал някой от тях. С мен се е случвало много пъти. От мое име са писали всякакви нелепици и глупости. дори по форуми, в които изобщо не влизам, докато някой не ми насочи вниманието към тях. методът е познат. Просто много държах да го документираме. И сега с пълно основание да твърдим, че те са ТАКИВА. Лъжци, измамници и фалшификатори. А като им наблюдавам реакциите, може да се окаже, че Йордан е прав, и те изобщо да нямат нищо българско. Освен едното от своите многобройни гражданства.
Пламене, благодаря ти, и прощавай, ако съм ти изопнал нервите. Понякога се налага да се поразмирише, докато изринем фекалиите на такива като уважавания от някои турци г-н Фекал от Русе.
Пламене, благодаря ти, и прощавай, ако съм ти изопнал нервите. Понякога се налага да се поразмирише, докато изринем фекалиите на такива като уважавания от някои турци г-н Фекал от Русе.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
преди 18 години 2 месеца
А ето как се правят фалшификации. Вижте снимката и нега уважаваният от Фекалиите г-н /ромейски?/ Император да отрече, че го е писал.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
преди 18 години 2 месеца
Аз също съм баннат от тоя форум, а те са направили така, че нерегистрирани потребители да не влизат и да не им четат мъдрите мисли. Обаче вижте каква снимка ми препрати моят стар приятел Иван Иванич от Чукотка. Ще ми се да проверя дали е вярно, обаче няма как. Затова пускам снимката с молба някой да провери и да ми каже. Впрочем г-н Иванич ми обеща още бисерчета.
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
преди 18 години 2 месеца
Едно от тези бисерчета е поправката, внесена от Фекала в неговия подпис. Вижте я внимателно.
anti666
Посетител
преди 18 години 2 месеца
За сведение на дежурните ушевци, слухтящи и участващи в този сайт. Преди месец бях написал това;
"А ето оялото се от власт ДПС какъв "диалог" иска;
Ремзи Осман - 18.05.2008
"Защо няма турци полицаи и съдии? Атакувайте тези институции и ги съдете за дискриминация при отказ да ви приемат!"
Познайте от няколко пъти за какво им е полицията и съда? Едва ли за диалог. Тук е място и да обърна внимание на дежурните ченгета-танцьори от ДАНС, които слухтят из форума. Прочете и вие какво му е притрябвало на Ремзито. Обърнете внимание на глагола "атакувайте!". Защото един ден, началника ви - говорещ български с акцент и с голяма, овча глава ще ви извика със следното;
- Гуспудин, ъъъ Петков - запознай се със заместника си - Мендерес Кюнгюн и го въведи там в работата. А след това си събирай партакешите и се измитай оттук, гяур с гяур. Не ни трябваш повече!
И край и на благинките и на служебната карта и на командировките и почивните станции. Край на всичко! На борсата за безработни. Виждал съм такива съкратени бивши офицери - стресът е жесток. Големите шефове са се уредили отдавна. Кой в бизнеса с амфетамини, кой с трафика на бели робини или в бордове на фирми. Но за другите - айде чао. Месец предизвестие и толкоз. "
А сега идва и това;
dnes.dir.bg/2008/07/03/news3159447.html
Така че учете турски, другари и другарки Ушевци. Иначе - нема благинки, нема служебни карти. Колкото и да се стараете. После ще запеете нашата песен, ама ще е късно, твърде късно!
"А ето оялото се от власт ДПС какъв "диалог" иска;
Ремзи Осман - 18.05.2008
"Защо няма турци полицаи и съдии? Атакувайте тези институции и ги съдете за дискриминация при отказ да ви приемат!"
Познайте от няколко пъти за какво им е полицията и съда? Едва ли за диалог. Тук е място и да обърна внимание на дежурните ченгета-танцьори от ДАНС, които слухтят из форума. Прочете и вие какво му е притрябвало на Ремзито. Обърнете внимание на глагола "атакувайте!". Защото един ден, началника ви - говорещ български с акцент и с голяма, овча глава ще ви извика със следното;
- Гуспудин, ъъъ Петков - запознай се със заместника си - Мендерес Кюнгюн и го въведи там в работата. А след това си събирай партакешите и се измитай оттук, гяур с гяур. Не ни трябваш повече!
И край и на благинките и на служебната карта и на командировките и почивните станции. Край на всичко! На борсата за безработни. Виждал съм такива съкратени бивши офицери - стресът е жесток. Големите шефове са се уредили отдавна. Кой в бизнеса с амфетамини, кой с трафика на бели робини или в бордове на фирми. Но за другите - айде чао. Месец предизвестие и толкоз. "
А сега идва и това;
dnes.dir.bg/2008/07/03/news3159447.html
Така че учете турски, другари и другарки Ушевци. Иначе - нема благинки, нема служебни карти. Колкото и да се стараете. После ще запеете нашата песен, ама ще е късно, твърде късно!
anti666
Посетител
преди 18 години 2 месеца
И пак по този повод - едно вероятно бъдеще, предсказано в Кръгове
"Осъдените са екзекутирани, тъмничарите са избити, свободните са поробени. Краят си е отишъл, без да дочака Началото. Помръкнало е Слънцето над Скрития дом, избледняват цветовете на Книгата. Колобърите заспиват, без изобщо да са се пробуждали. Паразити изсмукват последната капка Българска кръв. Чандала тъпчат свещените граници.
Така ще е, ако не го направим иначе!"
"Осъдените са екзекутирани, тъмничарите са избити, свободните са поробени. Краят си е отишъл, без да дочака Началото. Помръкнало е Слънцето над Скрития дом, избледняват цветовете на Книгата. Колобърите заспиват, без изобщо да са се пробуждали. Паразити изсмукват последната капка Българска кръв. Чандала тъпчат свещените граници.
Така ще е, ако не го направим иначе!"
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
преди 18 години 2 месеца
Ами да го направим иначе! Нали именно това опитвам постоянно. Само че докато между нас някой сее раздори и интриги, нищо няма да направим.
Започнах темата съвсем целенасочено. Видях как бяха писали от името на Пасков и реших да докажа пред всички две неща:
- Че ако до вчера пишеха предимно от мое име, то няма никаква гаранция, че утре няма да напишат от името на някого от вас;
- Че каквото и да ви казват и показват, никога няма гаранция, че казаното и показаното е истина. Видяхте колко лесно се манипулират снимки. От "Фелдмършал" стана "Фелдпедал" и нека после да върви да доказва, че не го е писал той. Аз, разбира се подозирам, че промяната е дело на Иванич от Чукотка, той обича да си прави подобни шеги. Но нека Фекала сега да каже, че сам не се е нарекъл "педал". Ами ако наистина се е нарекъл? Дори само за майтап...
Усещам, че недоразумения все още има. Усещам, че някой продължава да яде лайна, по отровния дъх и по мълчанието над форума усещам. Затова още веднъж ви препоръчвам: в случай на неяснота, изсяснявайте си отношенията веднага и пряко. За да не станете жертва на собствената си наивност.
А после, когато между нас се създаде такова нерушимо единство, че никакви интриги да не могат да го сломят, тогава ще се заемем и с останалото.
Започнах темата съвсем целенасочено. Видях как бяха писали от името на Пасков и реших да докажа пред всички две неща:
- Че ако до вчера пишеха предимно от мое име, то няма никаква гаранция, че утре няма да напишат от името на някого от вас;
- Че каквото и да ви казват и показват, никога няма гаранция, че казаното и показаното е истина. Видяхте колко лесно се манипулират снимки. От "Фелдмършал" стана "Фелдпедал" и нека после да върви да доказва, че не го е писал той. Аз, разбира се подозирам, че промяната е дело на Иванич от Чукотка, той обича да си прави подобни шеги. Но нека Фекала сега да каже, че сам не се е нарекъл "педал". Ами ако наистина се е нарекъл? Дори само за майтап...
Усещам, че недоразумения все още има. Усещам, че някой продължава да яде лайна, по отровния дъх и по мълчанието над форума усещам. Затова още веднъж ви препоръчвам: в случай на неяснота, изсяснявайте си отношенията веднага и пряко. За да не станете жертва на собствената си наивност.
А после, когато между нас се създаде такова нерушимо единство, че никакви интриги да не могат да го сломят, тогава ще се заемем и с останалото.
otnesen
Посетител
преди 18 години 2 месеца
Елтимире,остави ги да си пишат каквото искат и се заеми с нещо по креативно.
Твоето "изобличаване на подлеците" вече е "изпадане в резонанс" с тях и техните методи.
Твоето "изобличаване на подлеците" вече е "изпадане в резонанс" с тях и техните методи.
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
преди 18 години 2 месеца
Продължавам да пиша по тая тема, защото ми е много болно, когато разбера, че някой свестен и читав човек се е хванал на номерата им. Онова, което наистина се стремя да разоблича, са техните похвати, методите им на действие. А не един или друг дребен провокатор. Онова, което много искам, е всеки от нас сам да ги разпознава безпогрешно и да не се хваща на техните въдици.
otnesen
Посетител
преди 18 години 2 месеца
Ако това са номерата им,значи е много малко вероятно някой свестен и читав да се върже.А пък за методите им - хм,мислиш ли че трябва да надлайваме кучетата?
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.