Интриги и раздори
Хунор, нужно ли е да им правим реклама на тия подчовеци?Хунор писа: Направили са си нов форум и там продължават с гадостите.
Вижте сами: www.bg-nacionalisti.co.cc/
Оставяйте ги да си пишат и като видят, че търсения от тях ефект, а именно нашите реакции срещу писанията им не дава резултат, сами ще се откажат от тъпия си целенасочено създаден сайт.
Това е моето мнение, а вие ако искате си ги четете и им отговаряйте.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Съгласен съм с това. Няма такова нещо, като лоша реклама. Оплювайки някого ти всъщност насочваш вниманието на хората към него. Остави ги тези форуми и нека си пишат там каквото си решат. Аз не мисля, че един малко по-интелигентен човек би се прехвърлил в техните форуми и да мине на тяхна страна. Просташките форуми (изключвам Xnet) си личат от километри и веднъж остана ли с такова впечатление за даден форум втори път не повтарям. Лично аз ти се чудя на мазохизма Елтимире да продължаваш да влизаш там, както и на Пасков. Можете да се опитвате, но не можете да накарате всички хора да мислят като вас. Важното е да не губите хората, които мислят като вас. А дали Фелдмаршали и танкисти са провокатори или не, какво значение има за този форум. Ето ще ти дам пример, макар че за дадения случай знам от Пасков, който е писал в някоя от темите:Дари писа:
Хунор, нужно ли е да им правим реклама на тия подчовеци?Хунор писа: Направили са си нов форум и там продължават с гадостите.
Оставяйте ги да си пишат и като видят, че търсения от тях ефект, а именно нашите реакции срещу писанията им не дава резултат, сами ще се откажат от тъпия си целенасочено създаден сайт.
Танкиста ни плюеше в един националистичен форум. Ти почна да го споменаваш и да обиждаш или там каквото и да е. Той пуска цитат от нашия форум от там единия от модераторите на онзи форум разбира, че го дискутираме и идва да се разберем, като мъже. Скоро го банвате, но въпреки всичко този модератор си изчиства форума от клеветите и обидите по наш адрес. Ето ти нагледен пример, че няма такова нещо като лоша реклама. Това което става всъщност е че се отсява сеното от плявата. Правейки си такива антиреклами двата форума, всъщност се саморекламират пред посетителите си. Ако не беше този форум и твоите статии нямаше да разбера, че има и други форуми. И аз естествено от любопитство си направих акаунт в един от тях. Само като се позачетох малко излязох и повече не съм се връщал. Това е защото се вижда колко са гладки мозъците на хората пишещи там. Интелигентните хора от там пък научават за нас виждат,че сме прави и поправят грешките си. И в двата случая тези провокатори губят почва под краката си.
Дари да не си мислиш, че танкистите и фелдовете знаят какво означава думата подчовек? Даже се съмнявам, че знаят значението и на думата човек!Дари писа:
А единството предполага доверие. Доверието се изгражда само в действие, не в говорене. Трябва час по-скоро да проверим на кого може да се има вяра и на кого- не. Иначе само си губим времето, губим и малкото време на България и българите.Елтимир писа: А после, когато между нас се създаде такова нерушимо единство, че никакви интриги да не могат да го сломят, тогава ще се заемем и с останалото.
Кой, ако не ние?! Няма кой, познаваме си народа все пак- стига наивна вяра в скока на заспалия упоен български лев. Кога, ако не сега?! Утре вече ще е късно, не го забравяйте- почти всеки ден губим по нещо от себе си. Завинаги.
Колкото по-скоро започнем, толкова по-малко ще загубим.
Добре е, че ги познаваш- смяташ ли, че сред тях има такива, които са готови на личен риск, за да спасяват Българското?Елтимир писа: Аз познавам по-голямата част от хората лично. Ти познаваш ли ни?
Смяташ ли, че има хора, готови да пренебренат егото си в името на висша Цел?
Ако отговорът е 'да', значи надежда има. Но надеждата е нищо, преди да се превърне в действена Сила.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.