Среща
Мисля, че 17:00 часа е добра идея! Ако на някой не му е удобно, може да предложи друг час!
Как ви се струва 17:00???
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Що се отнася до сайта ми, ти далеч не си човека, който да ми казва к'во да правя. Нито съм те питал за кво си тука и тем подобни работи. Идваш тука и почваш тоя такъв тоя онакъв, тва онова. Искам да питам: КОЯ подяволите си ти бе Слугиньо? Ти розичке слушаш ли циганчето Константин. "На горба ми ела с черна роза."
1во ти колко скина познаваш или си чела само за тях по вестниците и си гледала по телевизията? Или ти си поредната разбирачка?
2ро Къде те напсувах?
3то К'во ще кажеш за горните 2ве
Сега сериозно. Що се отнася до мястото ОК, до датата ОК. Имайте предвид че е такъв ден в който заведенията са пълни, не знам какви са ви замислите, къде мислите да ходиме после и т.н.
Съгласен с 17.00
Ето това ме подразни.Черна†а роза писа: 4. Влизам тук, не заради теб или бгскин, а заради Елтимир, и ще напусна това място, само , ако той пожелае това. Така,че почвайте да свиквате, защото не мисля да толерирам комплексарско поведение, още повече пък от "мъже"! Майките ви явно са забравили да ви възпитат!
Мъжете не се възпитават от майките , а от бащите или от момчешката среда, от батковците в бандите и др.
Посочваш Елтимир като важният тук и по този начин пренебрегеаш всички останали. Ще напуснеш когато мнозинството тук реши.
Аз няма да дойда, въпреки,че исакм да се запозня с повечето от вас, защото всеки един от вас има какво да каже .
Черната Роза като толкова парадираш че влизаш заради Елтимир що се занимаваш с другите а не отговаряш само на елтимировите постове-в тази тема той не се е исказал нито веднъж!
Питам ви какво делите и кое ви прави така заядливи?
идете в другите форуми - същата работа: винаги се намира един дето ще е обиден за нещо , или много разбира от всичко, или е против каквото и да е.
" Не те знам какво мислиш, но не съм съгласен с теб!"
bgskin писа: Ти розичке слушаш ли циганчето Константин. "На горба ми ела с черна роза."
bgskin - не знам кой е тоя Константин, нито каква е тази песен, слушам Българска народна музика, метал, класическа, църковна, и никъде не съм срещала името на този "творец"
"Черна†а роза", е взаимствано от Теодор Траянов, който ти явно не си чел, и е символ, на какво , ами вземи прочети поне едно стихотворение, неразумен юрод такъв, и започни оттам , да си пишеш поне прякора на Български.
И тъй като, въобще не си ми на нивото - не смятам да ти обръщам внимание, и IYI - не се хаби няма да дойда на тази среща, засега не чух някой от хората, който харесвам тук, да е казал, че ще ходи...
Настоявам тук да цари обединение, не разединение, защото сме под символите на СВЕЩЕННИТЕ БЪЛГАРСКИ НОСИТЕЛИ НА ТЕНГРИАНСТВОТО!!!
Тук е труда на много хора, тук е енергията на много хора, тук е ДВИЖЕНИЕТО НА ВОИНИ НА ТАНГРА И ОТ ДНЕС НАТАТЪК НЕ ТОЛЕЛИРАМ НИКАКВИ ОБИДИ И КАРАНИЦИ ПО МЕЖДУ НИ!!!ВЪВ ВРЕМЕ НА ГИБЕЛ НАД ВСИЧКО СВЯТО БЪЛГАРСКО СМЕ ЗАПРИЛИЧАЛИ НА ПАРЛАМЕНТА БЪЛГАРСКИ-ПРЕПИРНИ, КАРАНИЦИ, ОБИДИ!!
Срещата ще се състои в 17:00ч, очаквам всички без значение на тяхните нагласи спрямо други има нещо по-важно от всички нас, а именно отговорността на всички нас спрямо България и бъдещите поколение, защото ако не ние, то тогава кой да носи отговорност, след като виждаме гибелта бъдеща, отговорните сме ние!!!
Верен багатур-Пазител на всичко свято и българско
С благословията на Тангра с волята на Българският народ нека враговете български си платят смъртта и унищожението над таз Свята земя!
Потвърждавам часът на срещата. В 17, пред Президенството. Ще бъда там.
СРЕЩАТА Е 17:00 В СЪБОТА НА 26-ти, ПРИ ФОНТАНА НА ПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО!
Има повече от седмица до тогава, така че всеки би могъл да си настрои графика така, че да може да присъства!
Ще се радвам безкрайно ако ми разкажете как е минало!
Не съм очарована от нападките.... Даже съм отчаяна.....
Мисля, че разбирам гледните ви точки....мисля, че рабирам гнева ви...нетолерантността....нали затова се събираме тука!
И това е началото - да забравим всичко друго и да се обединим под флага на войните!
На жените искам да кажа да прочетат Ганчо Цанов и специално секцията където Хан Кубрат изгонил с псувни аварите от земите си.....Вие трябва да разберете, че нашите мъже не могат нищо без "мамата"... и това е вече векове наред....какво да ги превъзпитаваме - то си генетично...
А на мъжете - внимавайте - досега не съм чула за един разтрогнат брак на българка с чужденец, и за нито един задържал се между българин и чужденка! Не си мислете, че всяка българка е продажна... (
Ох защо не мога и аз да дойда? Пуста съдба!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.