Среща

преди 20 години 9 месеца #2623
Чакам тези момчета да се обадят и да кажат ще идват ли или няма да имат възможност... kardama, Scapegrace, Воина

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 9 месеца #2653
казвайте кога и ще дтговоря дали ще дойда,но по правило съм да

преди 20 години 9 месеца #2683
Стоимене, да вземем да се видим с теб и може успоредно да отскочим до Елтимир.Там има повече неща, които можем да си кажем.

преди 20 години 9 месеца #2685
Това вече е в сферата на личните съобщения:)

преди 20 години 9 месеца #2746
Работата малко забоксува, така че предлагам следното...

Да се срещнем в неделя на 27-ми ноември! Има повече от 2 седмици до тогава и това е предостатъчно време за всеки да си разграфи ангажиментите така, че на този ден да е свободен!

Също така неделя е почивен ден и предполагам за повечето от нас това ще е най-добрия възможен ден от седмицата за срещата!

преди 20 години 9 месеца #2750
Вземете сега да кажете, къде точно и в колко часа да ни чакат.

преди 20 години 9 месеца #2755
До за дискретноста е относително: ми ако аз съм агента-провокатор?

За това действайте смело: насочете си среща на оживено място като някой ресторант или дневен бар и толкова. Който го е страх да не ходи, а които по-малко го е страх да отиде и да не се представя докато не му мине шубето. Защото шубето е голям страх ша знайте!

Скоро аз се срещнах с един форумец по подобен начин - ми не е страшно и не ме охапа човека. А по скоро проведахме един смислен и ползотворен разговор за някой неща дето се обсъждат в форума на Атака. Жалко , че не разполагах с повече време и трябваше да тръгвам преди разговора да се е изчерпал на 100%.

преди 20 години 9 месеца #2774
Абе ти нещо си се объркала, Черна†а роза! Нещо не си разбрала за какво става въпрос в случая! Ние няма да правиме някаква конспирация!?

Напротив, всичко ще е безпардонно демонстративно! Няма да се криеме цял живот като шушумиги!

Тука ще си напишем и час и дата и място! И ще го напишем с голями букви!

И кой точно ще ни чака според теб ако не е тайна??? Елвис Пресли, който всъщност не е мъртъв, а си е инценирал смъртта!?!?!?!? Вчера го видях в квартала!?!?

Не ни е необходим координатор! Тука ще обсъдиме, час дата и място на срещата! Ще се координираме чрез форума!?

Абе ти да не си гледала Деймс Бонд скоро?

преди 20 години 9 месеца #2775
Който от нещо го е страх изобщо да не почва да се занимава с цялата работа!

Писна ми от цялото овчедушие! Ей сега бях на митинга на Атанас Панайотов! Бяхме 20 души, а накрая останахме 5, мръзнал съм 2 часа и съм се ФАНАТИЗИРАЛ!

Ще помоля хората които се "записаха" за инициативата, да бъдат в тази тема малко по-активни! Мисля, че в предишната тема беше пределно ясно, че ще се прави нещо сериозно! И че всеки ще поеме ангажимент върху плещите си!

Ами ние ако една среща не може да си организираме, на къде сме тръгнали тогава??? Ако една среща не може да си направиме, то за другото........

Какво стана с Scapegrace и Воина??? Тук още нищо не са казали!?

преди 20 години 9 месеца #2776
На мен много ми се идва на срещата. Най-вече заради 100именъ, човек на действието! А и заради самата цел - премахването на Доган от политиката. Но две неща ме спират.
1-во цялата неделя ми е заета. Ходя на курс по математика.
2-ро бгскин нещо с него няма да се разберем.

Ако ще има среща предлагам да е пред самото Народно Събрание!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.