Среща

преди 20 години 9 месеца #2777
Добре, тогава нека да има вариант и за събота 26-ти! Пък на който от двата вариянта може да дойдат повече хора, тогава ще изберем него, ще се опитаме да е възможно всички да дойдат!

Датата не е твърда, а е дадена тук за обсъждане! Точно, за да може всички да се събереме! Но нека опитаме за въпросните събота и неделя! 26-ти, 27-ми!

С БГскин, мисля, че ще се разберете! Нали той каза, че си му симпатичен и за това се заяждал с тебе! Особености на характера, кво да правим!? И аз да си призная не съм голям фен на метълите и на скиновете също! Ама в крайности не изпадам, дори напротив! Така че всички ще се разберем по между си културно, щото сме се заели да вършим нещо сериозно! Няма да издребняваме!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 9 месеца #2778
Аз предлагам следното:

Тези, които се записахме, да потвърдим среща за неделя, защото може би наистина е най -удобно на повечето от нас. В ЛС да си обменим мобилните телефони и, ако на някой му се наложи да закъснее, защото е на курс или има някаква друга пречка, останалите да го изчакаме.

Едва ли това, че някой не се е разбрал с друг трябва да е пречка пред основната цел. В края на крайщата, дайте вече да станем най-първо БЪЛГАРИ и после всичко останало- скинари, метали, домакини и прочие...

преди 20 години 9 месеца #2779
Ако е събота (26ти) няма да е проблем да дойда.

Аз съм за 26-ти пред Народното Събрание, а може и пред Президентството.

Айде нека и останалите да напишат дата и място, за да се разберем по-лесно.

преди 20 години 9 месеца #2784
Ами, тогава нека последно да е 26- ти. Нека и други го потвърдят. А пред Народното Събрание-къде точно? На стълбите или в колоната от коли? :roll:

Не е ли по- добре пред Ректората, поне може да си седнеш и да си чакаш необеспокояван или вътре в дворчето, дори има и пейки.

Е, всеки да казва и да пише накрая ЛС.

преди 20 години 9 месеца #2785
Според мен няма нужда от ЛС и от размяна на телефони! Може към края за уточняване на последните подробности! Нека за сега да е 26-ти събота!

Azerath, все още няма да превземаме държавните институции:))) На мен добро място ми се струва пред стълбите на народната библиотека!

преди 20 години 9 месеца #2786
А параден плакат не искаш ли да вземем- за президента викам??

И аз най вероятно ще дойда! Аз предлагам да е привечер-така тея дето са заети няма да имат оправдание :)!!!

А ако държите пред президентството фонтана е добро място...единствената групичка ще сме ние..

преди 20 години 9 месеца #2797
Добре, в името на колигиалноста, срещата да е при фонтана пред входа на президентството!

Пък и не мися, че е от кой знае какво значение къде точно в центъра на София ще се срещнеме!

И за да вървиме напред, нека това вече да се счита за решено!

СРЕЩАТА ЩЕ Е ПРИ ФОНТАНА ПРЕД ВХОДА НА ПРЕЗИДЕНТСТВОТО!

Остава за обсъждане, часа и датата, която за сега е 26-ти събота!

преди 20 години 9 месеца #2798
Ами нека да е както казва Бел-привечер, след пет-шест часа, но то вече, по това време става доста тъмно. Така, че, ако някой реши да внесе корекций-аз нямам проблем.

преди 20 години 9 месеца #2802
Няма от какво да се крием мен и без това ме знаят боклуците, но и аз ги знам.А и те знаят, че аз зная!
Хайде, че ми писна с тези глупости, като мишка няма да се крия.
Но това не ми пречи да бъда умен и да знам........................

Аз съм за Президенството, часът няма огромно значение за мен.

преди 20 години 9 месеца #2854
Ако ти преча металче, да зема да не идвам а? Нема да те бием поне не много. :) Споко. Дайте да е събота, хем следва неделя, друг почивен ден, току виж сме се напили, наяли и тия три неща. И да можем неделно да починем.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.