Среща
Призововам, съпричастните към инициативата, да се запишат тук, че ще дойдат на срещата! Като за начало!
Питате къде ще е срещата! Ами най-общо казано ще е в София, защото предполагам, тук ще сме най-много хора! Аз иначе нямам нищо против да е някъде в провинцията и без това обичам да пътувам и да обикалям родината! И понеже виждам, че има и хора от провинцията, ще ги помоля да се опитат да дойдат! Някой разбира се които са по-далеч от София или нещо друго ги възпрепятства, ще бъдат извинени и никой няма да им се сърди!
Простете ми, но ще се повторя:
1-во Да се запишем тук тези които ще идваме на срещата!
2-ро Да се уточни времето на срещата - да е дата и час възможно най-удобен за всички!
3-то Къде!?
МОЛЯ, не разводнявайте темата...
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Хубаво е да се видим на живо и обсъдим какво трябва да се направи, но 5-6 човека като мен от тези разходи могат да платят вестник "Съпротива".
За тези които са близко до София е по-възможно да се срещнат.
А след срещата с ЛС може да известите останалите (като мен ) желаещи да помогнат за избутването от сцената на въпросното човече. И да видим тогава какво да правим - да разпределим задачите.
За разводняването на темата - извинявай. Не беше злонамерано срещу теб, но първанчето ми образува нерви.
Живела Победа!
Война ли ми обяви бе Миталист. Нема нищо против обратното ти ми хареса най-много и за това се заяждам с тебе. Нищо лично. Извинявам се на Летеца, че му оаках темата с тоя пост.Azerath писа: "Съхрани българското" е една инициатива със съмнително финансиране. Както и да е... абе ще взема и аз да мина. bgskin нямам нищо против теб но ти явно имаш нещо против мен. Така да е.
Со Кръв и Човест!
(стига си се заяждал - Севар)
(Не се заяждам с никой)
Това съобщение е редактирано от bgskin на 3.11.2005, 23:03
Къде и кога?
От предишната тема има още хора които не са се появили тук в тази за сега! Нека когато и последния от тях го направи, тогава да мислиме за, мястото и датата и часа!
Не бързаме за никъде нали!? Доган сме го търпяли 16 години в политиката ни! Още малко, няма да е фатално!
Не мислите ли че ще е по полезно там да ги дам, а не по превозвачи?
А тези които са от София - могат да се съберат на живо и решат какво да се прави, а после ще информирате нас останалите как е минала срещата. Какво като сте само хора от София - нали идеите ни са близки.
А иначе пак мога да помагам за начинанието като се разберем с ЛС или мейла. Имам достъп до скенер, лазерен принтер, интернет , до местния Атака клуб и т.н.
Подобно е и моето състояние и предложение.georgi_nz писа: Ами с парите от едно мое идване и връщане до София може бедстващ пенсионер да се изхранва една седмица или да си плати тока за месец.
Не мислите ли че ще е по полезно там да ги дам, а не по превозвачи?
А тези които са от София - могат да се съберат на живо и решат какво да се прави, а после ще информирате нас останалите как е минала срещата. Какво като сте само хора от София - нали идеите ни са близки.
А иначе пак мога да помагам за начинанието като се разберем с ЛС или мейла. Имам достъп до скенер, лазерен принтер, интернет , до местния Атака клуб и т.н.
Тук сме и ставаме все повече.
Поздрави!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.