Среща

преди 20 години 10 месеца #2496
Извинявам се, но с риск пак да бъда обвинен, че се правя на "строга господарка", ще ви помоля да не разводняваме темата! Още повече, че виждам, има си специална такава за ПАРАВАНОВ!

Призововам, съпричастните към инициативата, да се запишат тук, че ще дойдат на срещата! Като за начало!

Питате къде ще е срещата! Ами най-общо казано ще е в София, защото предполагам, тук ще сме най-много хора! Аз иначе нямам нищо против да е някъде в провинцията и без това обичам да пътувам и да обикалям родината! И понеже виждам, че има и хора от провинцията, ще ги помоля да се опитат да дойдат! Някой разбира се които са по-далеч от София или нещо друго ги възпрепятства, ще бъдат извинени и никой няма да им се сърди!

Простете ми, но ще се повторя:

1-во Да се запишем тук тези които ще идваме на срещата!

2-ро Да се уточни времето на срещата - да е дата и час възможно най-удобен за всички!

3-то Къде!?

МОЛЯ, не разводнявайте темата...

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 10 месеца #2498
Дали 300 километра разстояние от София и минимум 40 лева разходи могат да ме извинят?
Хубаво е да се видим на живо и обсъдим какво трябва да се направи, но 5-6 човека като мен от тези разходи могат да платят вестник "Съпротива".

За тези които са близко до София е по-възможно да се срещнат.
А след срещата с ЛС може да известите останалите (като мен ) желаещи да помогнат за избутването от сцената на въпросното човече. И да видим тогава какво да правим - да разпределим задачите.

За разводняването на темата - извинявай. Не беше злонамерано срещу теб, но първанчето ми образува нерви.

преди 20 години 10 месеца #2500
Ами записвам се. Аз съм от София, така, че не е проблем да дойда където решите.

преди 20 години 10 месеца #2504
Записа как става с ЕГН и трите имена ли? Аз се записвам но си оставям вратичка, ако има мач, имам работа или акция със скенерите да не мога да дойда. И правя още една уговорка ако го няма Елтимир ме отпишете от списъка.
Живела Победа! :yeah:

преди 20 години 10 месеца #2506

Azerath писа: "Съхрани българското" е една инициатива със съмнително финансиране. Както и да е... абе ще взема и аз да мина. bgskin нямам нищо против теб но ти явно имаш нещо против мен. Така да е.

Война ли ми обяви бе Миталист. Нема нищо против обратното ти ми хареса най-много и за това се заяждам с тебе. Нищо лично. Извинявам се на Летеца, че му оаках темата с тоя пост.
Со Кръв и Човест!

(стига си се заяждал - Севар)

(Не се заяждам с никой)

Това съобщение е редактирано от bgskin на 3.11.2005, 23:03

преди 20 години 10 месеца #2534
Въпросът е кога смятате да правите среща защото не е сигурно за мен!

преди 20 години 10 месеца #2537
Ще трябва да се видим!
Къде и кога?

преди 20 години 9 месеца #2559
Аз лично очаквам, тези които изразиха съпричастност още в предишната тема, да кажат тук ще идват ли, или да! Или пък не! Но поне да кажат защо няма да могат да дойдат! На georgi_nz, извинението се приема, например! Но е хубаво, че се включи тук и обясни защо не може да дойде! Или Bell също каза, че не занае дали ще може да дойде, но се включи!

От предишната тема има още хора които не са се появили тук в тази за сега! Нека когато и последния от тях го направи, тогава да мислиме за, мястото и датата и часа!

Не бързаме за никъде нали!? Доган сме го търпяли 16 години в политиката ни! Още малко, няма да е фатално!

преди 20 години 9 месеца #2619
Ами с парите от едно мое идване и връщане до София може бедстващ пенсионер да се изхранва една седмица или да си плати тока за месец.
Не мислите ли че ще е по полезно там да ги дам, а не по превозвачи?
А тези които са от София - могат да се съберат на живо и решат какво да се прави, а после ще информирате нас останалите как е минала срещата. Какво като сте само хора от София - нали идеите ни са близки.
А иначе пак мога да помагам за начинанието като се разберем с ЛС или мейла. Имам достъп до скенер, лазерен принтер, интернет , до местния Атака клуб и т.н.

преди 20 години 9 месеца #2621

georgi_nz писа: Ами с парите от едно мое идване и връщане до София може бедстващ пенсионер да се изхранва една седмица или да си плати тока за месец.
Не мислите ли че ще е по полезно там да ги дам, а не по превозвачи?
А тези които са от София - могат да се съберат на живо и решат какво да се прави, а после ще информирате нас останалите как е минала срещата. Какво като сте само хора от София - нали идеите ни са близки.
А иначе пак мога да помагам за начинанието като се разберем с ЛС или мейла. Имам достъп до скенер, лазерен принтер, интернет , до местния Атака клуб и т.н.

Подобно е и моето състояние и предложение.
Тук сме и ставаме все повече.
Поздрави!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.