Полага ли се на Елтимир пенсия?

преди 18 години 6 месеца #25366

Иван писа: Янко Янков, професорът по право, който веднъж или няколко пъти е помагал на Елтимир и по настоящем изглежда е в чужбина, е напълно подходящ за случая - ще му е по-лесно да занесе документите до подходящото гише. Надявам се и той да чете тук, след като негови текстове се публикуват в сайта. Пък и той си води кореспонденция с Елтимир.

Янко е в същото положение като мен. Ще си помогна като видя сметката на Мирчева, която с облъчванията си стана причина за заболяването на жена ми. Заявих го и пред ченгетата, които идваха да ме питат - да, ще я убия веднага, когато бъда готов за това. А то ще е скоро. После пенсия няма да ми е нужна.
Впрочем как ме виждате в ролята на пенсионер? Щото аз не се виждам. На бай Илия Минев някога отказаха да му отпуснат пенсия поради старост. На Коци Иванов му отнеха инвалидната пенсия. Ей, вие на кой свят живеете?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 6 месеца #25368

Елтимир писа: Нищо няма да излезе, изобщо не опитвайте. От тая държава, която отдавна не е наша не искам нищо. И няма да приема.

Елтимир, дори и да излезе нещо от тази работа с обещетението, това е просто подигравка, унижение и целенасочено унищожение от страна на тази чифутска система спрямо хората като теб и Янко Янков ...
Ето част от отговора на Янко Янков във връзка именно с това обещетение, което коментираме :

"Относно тези пари за обезщетение не съм съвсем наясно какво трябва да се направи, но ще направя справка. Лично аз не съм търсел такива пари, защото имам намерение да заведа голямо дело в Европа , а не тук; дело от което не очаквам нищо друго, освен да остане за историята; парите, които дават за един ден затвор са около половин евро; напр. за шест години и половина затвор при жестоки условия на мен ми се полага да ми дадат толкова пари, колкото е четвърт цената на едно расово куче от кучетата от кучкарника на Бойко Борисов."

Нямам думи...!

преди 18 години 6 месеца #25370
За Янко съм съгласен, че е така. Но с бай Илия се изгъбаркаха така именно защото нямаше кой да повдигне този въпрос. Дори сега масово българите си нямат на идея какво е станало. Целта е да вдигнем шум и да заставим тия изроди да скърцат със зъби, но да плащат тази пенсия (мисля че излиза около 130 лв месечно - не е много, но все пак). Пропускаш и момента, че тия пари не са на държавата, а на българите, с чийто данъци пълнят гушите на мангустите. Има си ред, ако те откажат - директно в Страсбург, което е и целта. Да вдигнем шум, за да се знае от всички що за комунистически животни управляват тук.
Но ако разбира се си решил да трепеш чифути - няма да ти трябва. Явно вече си дал показания пред свидетели-полицаи с намеренията си. Остава само да се опиташ и да те гепят на местопрестъплението - опит за предумишлено убийство и са си решили проблема с теб. Силвия Мирчева ще ти носи портокали в институцията и ще те гледа съчуствено. Избора си е твой.

преди 18 години 6 месеца #25371
Целта е да вдигнем шум и да заставим тия изроди да скърцат със зъби, но да плащат тази пенсия (мисля че излиза около 130 лв месечно - не е много, но все пак).
Комунистическото юдейско правителство требе да плаща за гяволъка си. Тия пари бълха го е ухапала, но самата мисъл, че ще плаща на врага си..., много ще го боли.

Пропускаш и момента, че тия пари не са на държавата, а на българите, с чийто данъци пълнят гушите на мангустите.
Особено ще ги заболи и това, че няма да купят нов мезонет на някоя мангуста.

Има си ред, ако те откажат - директно в Страсбург, което е и целта. Да вдигнем шум, за да се знае от всички що за комунистически животни управляват тук.
Те го знаят, щото и те са комунисти.

преди 18 години 6 месеца #25373
Забравих да спомена и как ще бъде отразено във вестниците...

"Гуруто на сектата Войни на Тангра се опита да убие жена".
Статията, забутана в криминална хроника ще е нещо подобно;
"Известният си с психичните си проблеми Ангел Грънчаров - Елтимир от антихристиянската секта Войни на Тангра, беше заловен от органите на реда при опит за убийство на самотна майка. В явно нетрезво състояние, той обясни на полицаите, че С.М. предизвикала с психоатака от разстояние здравословни проблеми на жена му. Свидетели като Калоян Христов от Русе и Цветомир Йолов от Варна потвърдиха, че обвиняемият е отправял нееднократно заплахи за живота им и срещу тях. Предстои психиатрична експериза за да се провери дали е вменяем. Ангел Грънчаров има собствен сайт в който се разпространяват анархистични, антиправославни и антисемитски идеи. Докато трае следствието е затворен от органите на реда."
Най-вероятният резултат накрая ще бъде, че ще те обявят за невменяем под лекарски контрол, министърът на Шадраваните ще отчете още един успех в борбата с престъпността, а С.М. ще ти нашепва нежно "Обичам те, дори и да ме мразиш. Щастливей!", докато се мяташ в усмирителната риза и ти бият успокоителна инжекция.

преди 18 години 6 месеца #25383
Единствено ние можем да си помогнем в случая.Забравете за това дело в Стасбург - мислите ли, че ги е грижа за нас?Сега едва ли не целия свят се управлява от бивши престъпници и тем подобни.Там положението няма да е по-различно.Само ние можем да си помогнем, не да търсим някой друг, на който да прехвърлим отговорността и задълженията, например адвокат, а ние да се свиваме под масата и да си гризем ноктите от страх.Извенете за сравнението, знам че не сме страхливци и че положението не е баш такова, ама бива ли сега да търсим някой друг да свърши мръсната работа?Нима си мислите, че с едно дело ще се реши вичко?Трябва да организираме въстание, да свалим правителството, другояче не виждам как ще се оправим.Някой въобще мислил ли е как че се измъкнем от тази каша?Не става само с ядене(привличане на хора), трябва и акъл(бунт)!Между другото, не съм забелязъл някой да привлича други хора в сайта, освен мен.Пуснах една тема за реклама, почна да се обсъжда и толкова.Няма конкретни резултати.Просто не проумявам как ако не привлечем вниманието на хората към този сайт, ще се оправим.Затова се надявам и други да почнат да привличат вниманието към него.

преди 18 години 6 месеца #25396
Айде, кога правим въстанието! Давай дата, час и място където ще гърми първата пушка. Кои ще сме там? Аз, ти и другарите от НСБОП? А с оръжие можеш ли да стреляш? Какво оръжие ще имаме - два газови пищова и една самоделна пушка-флоберка?
В тази тема аз предлагам нещо конкретно - не става дума за мръсна работа, а за оформяне на документи от човек, който знае как да го направи. Кой ще ги пусне и как - това си е отделна работа. Разбира се, ако Елтимир не иска - никой не може да го накара насила.
И пак по въпроса за въстанието - ако не си наясно, прочети днешната преса, по специално за новите права на ДАНС. Ако не знаеш какво е това, да поясня - новото ДС с права да използва срс без дори съдебно решение. Затова и тук се отнасяме с подозрение към такива като теб и кметабг, които още не прочели за какво става дума и дайте да дадеме. Това, че си решил да помагаш - добре. Това, че си решил да привличаш внимание на други върху този сайт - пак добре. Но успокой малко топката и не бързай с квалификациите.

преди 18 години 6 месеца #25414

anti666 писа: Айде, кога правим въстанието! Давай дата, час и място където ще гърми първата пушка. Кои ще сме там? Аз, ти и другарите от НСБОП? А с оръжие можеш ли да стреляш? Какво оръжие ще имаме - два газови пищова и една самоделна пушка-флоберка?
В тази тема аз предлагам нещо конкретно - не става дума за мръсна работа, а за оформяне на документи от човек, който знае как да го направи. Кой ще ги пусне и как - това си е отделна работа. Разбира се, ако Елтимир не иска - никой не може да го накара насила.
И пак по въпроса за въстанието - ако не си наясно, прочети днешната преса, по специално за новите права на ДАНС. Ако не знаеш какво е това, да поясня - новото ДС с права да използва срс без дори съдебно решение. Затова и тук се отнасяме с подозрение към такива като теб и кметабг, които още не прочели за какво става дума и дайте да дадеме. Това, че си решил да помагаш - добре. Това, че си решил да привличаш внимание на други върху този сайт - пак добре. Но успокой малко топката и не бързай с квалификациите.

Много ясно, че нямах предвид точно това.Мисля, че се подразбира.Нито имах предвид ново Априлско въстание.Обаче, как иначе смяташ, че ще се справим с тези утрепки?Въобще мислил ли си по въпроса?Дали например да не си направим и ние една хубава партийчка, която да включва всички потребители от този сайт и да я кръстем с някое хубавичко име като например "Воини на Тангра"?Как мислиш, колко секунди ще им отнеме да я махнат, да ни обявят за ултранационалисти, фашисти, сектанти и да ни изпратят всичките до един по пандизите?Имат си безброй начини да сторят това.Или може би да симпатизираме на най-"свястната" партия, с надеждата тя да се окаже различна от другите и да се справи с тях.Да имаш някакви други идеи?Аз използвах хипербола.Имах предвид да организираме нещо като протест, да кажем на цял народ за какво става дума.После никой няма да гласува, да ги подкрепя, а като блокират няколко министерства просто няма да могат да си вършат работата.Знам, че това не е идеалното решение, не съм го измислил.Просто не си представям как ще съберем толкова пари за пушкала, пищови, обучение, как ще се организираме, без държавата да усети нищо и даже и да успеем, как ще се изправим и ще надвием ченгетата.Дори само написано звучи смешно.Но ако организираме нещо внезапно, просто няма да усетят откъде им е дошло.

преди 18 години 6 месеца #25432

anti666 писа: Забравих да спомена и как ще бъде отразено във вестниците...

"Гуруто на сектата Войни на Тангра се опита да убие жена".
Статията, забутана в криминална хроника ще е нещо подобно;
"Известният си с психичните си проблеми Ангел Грънчаров - Елтимир от антихристиянската секта Войни на Тангра, беше заловен от органите на реда при опит за убийство на самотна майка. В явно нетрезво състояние, той обясни на полицаите, че С.М. предизвикала с психоатака от разстояние здравословни проблеми на жена му. Свидетели като Калоян Христов от Русе и Цветомир Йолов от Варна потвърдиха, че обвиняемият е отправял нееднократно заплахи за живота им и срещу тях. Предстои психиатрична експериза за да се провери дали е вменяем. Ангел Грънчаров има собствен сайт в който се разпространяват анархистични, антиправославни и антисемитски идеи. Докато трае следствието е затворен от органите на реда."
Най-вероятният резултат накрая ще бъде, че ще те обявят за невменяем под лекарски контрол, министърът на Шадраваните ще отчете още един успех в борбата с престъпността, а С.М. ще ти нашепва нежно "Обичам те, дори и да ме мразиш. Щастливей!", докато се мяташ в усмирителната риза и ти бият успокоителна инжекция.

А не си ли мислил, че аз тъкмо това искам, съдебен процес? Само че на тях не им стиска. Те искат тихо, аз искам шум.

преди 18 години 6 месеца #25495
Дори и да не е съгласен Елтимир,ние трябва да направим опита.Българските левове са си български левове.
Наистина,ако успеем,чифутягите ще имат правото да кажат:ето на,виждате ли,ние сме добрички,даваме пенсии...
Но това не е толкоз важно.Важно е физическото оцеляване на семейството на Елтимир към момента!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.