Те са тук и не се крият

преди 20 години 7 месеца #4022
Първо не съм другар, нито пък на такава откачалка, като тебе съм другар в истинския смисъл на думата.
Колата на сивите вълци обикаля специално пред вас в ботевград ли, те друга работа си нямат, ами се занимават точно с тебе ли ? Та ти си никой и нищо, и такъв ще си останеш. Аз ако служех на САЩ , израел или на болшевиките щях да ти издействам заплата, защото ти нанасяш: наистина големи вреди на България с тъпотиите дето ги измисляш.
Интересно ми е до кога ще ви издържи психиката, преди да ме баннете ? Като ви гледам, какви ненормални изтерици сте, няма да е дълго време :tooth:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 7 месеца #4028
Нерви имаме достатъчно, ама не и време да се занимаваме с теб. Не си ни интересен, нито си полезен с нещо. Нито пък форума е обществен, той си е наш. Следователно скоро ще има бан за теб. :-D

преди 20 години 7 месеца #4038
Банни го веднага, нарочно те провокира за да НЕ го баннеш и да продължава....старата песен на нов глас!

Не се ли научихме от старите грешки и техните последствия?

Разбрахме че иска да каже че сме ненормални, още колко пъти трябва да го каже за да разберем че друго не може да каже?

преди 20 години 7 месеца #4044
Bell, все ми е едно какъв ще ме нарече някакъв си боклук. Обаче пише глупости за Елтимир, това вече никак не ми харесва.

преди 20 години 7 месеца #4056
Азерат съгласна съм с теб но Севар решава...

преди 20 години 7 месеца #4068
Легиона ми каза да го банна! :devil: :tooth:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.