Те са тук и не се крият
Защото се ползва с покровителството на полк. Павлин Димитров, както и на местните ченгета от НСС, замесени в наркотрафика. А покрай тая работа - свързани със структурите на "Сивите Вълци". Е, такова нещо няма по цял свят. Обвинявам пряко службите за сигурност в сътрудничество с терористична организация, забранена по цял свят, соча конкретни факти, а те си траят. Утре като ви спрат за нещо, като решат да ви попитат нещо, отговорете им, че те са бандити, престъпници, наркотрафиканти, терористи и нямат моралното право да закачат вас, честните хора. Такова трябва да бъде отношението ни към спецслужбите. Вервайте ми, даже Чобанов няма да възрази. Щото и той май се облажва от наркодоларите...
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Никой не бива да се доверява на тия служби. Не бива дори да ги търси за помощ, защото може да стане по-лошо. Трябва всеки да се огледа, да намира все повече хора от роднините си, приятелите си и т.н., за да изгражда отбранителни структури.
Нека си мислят, че ни пазят или че ни контролират.
Така един ден ще разберат, че ние сме си изградили кръговете на отбраната и те са се оказали извън тях.
Никаква вяра на службите!
Никакво взаимодействие с тях!
И никаква милост!
материала "Днес Халифат, а утре?"
dnes.dir.bg/LISTS/BASICPLACE-DNES/news_820697.php
Обискирани са пет адреса в квартала, съобщи БНР.
В дома на 55-годишния Мехмед са иззети 71 бойни ловни патрони, както и ловна гладкоцевна пушка 12-ти калибър.
У съседа му 29-годишния Али е открит автомат “Калашников”, 7.62 мм и комплект пълнители към него."
После се досещате какво ще се случи. Изсипва се тумба от 200-300 цигани пред РПУ-то, задържаните мангали биват освободени, а оръжието - върнато.
Ей, готвят ни кървава баня, а ние стоим със скръстени ръце! Моето лично мнение е, всеки българин да се снабди с оръжие и да го крие в случай на опасност. Нито на полиция можем да разчитаме, нито на армия. дошло е време българите сами да се защитаваме, ако не искаме да ни избият като пилци. При това да не забравяме, че оръжието е нещо относително. Дабре заострена пръчка арматурно желязо е добро оръжие, а нейното притежание не се преследва от закона. Та не е зле всеки в дома си да си има нещо подръка за неканени гости.
А що се отнася до харпуна - никой не може да ти забрани да го притежаваш.
"Разоръжиха ромската махала на Сарая
Публикувано четвъртък, ноември 03 @ 04:05:36 EET от PA media
При спецакция на служители от сектор “Криминална полиция” при РПУ-Пазарджик са открити и иззети автомат “Калашников”, гладкоцевна пушка и боеприпаси за тях. Полицаите атакували 5 къщи в ромската махала на пазарджишкото село Сарая. При претърсването в дома на 55-годишния М.М. униформените открили ловна гладкоцевна пушка калибър -12 и 71 бр. ловни и бойни патрони. В къщата на П.Г.-29г. от същото село органите на реда се натъкнали на боен автомат “Калашников” калибър 7.62мм., както и
комплект пълнители за него
Незаконното оръжие и боеприпаси са иззети от притежателите им. Срещу двамата мъже са образувани бързи полицейски производства."
Същата е майка на една още по-известна мека китка - Руши Видинлиев, чийто баща е именно един от водачите на "Сивите вълци".
Запитана да обясни развитието на кариерата си от лека жена до бизнес-дама , (разбира се журналистът не е посмял да използва първото определение) , Лора е повече от лаконична:
-детството й протича в интернати
-на 18 години се омъжва и заминава да живее в Италия
-след 6 месеца се развежда и остава сама с 1 дете - дъщеря й Ели
-А ето тук и "историята" на успеха й:
...направо да ти се доплаче - истинска Пепеляшка..."Аз се смятам за голяма късметлийка. Съдбата винаги ми е подавала ръка, може би защото съм търсила това. Живеех в Торино и за да се издържам, миех стълбищата на един блок. В блока живееха хора, които произвеждаха бои. Запознах се с тях и започнах да ги разпитвам за това-онова. Те ме харесаха, взеха ме на работа и дори ме обучиха. Така започнах да продавам бои. От всяка продажба вземах комисионна. Това е първият ми контакт с бизнеса. Между другото, тогава беше бумът на развитието на Европа - 70-те и 80-те години. Много по-лесно се правеше бизнес в Италия, по-лесно се печелеха пари.
Започнах да работя за много фирми - продавах и вземах комисионна. Работех с всичко - кожи, дърво, метали. Установих връзки с всички външнотъровски предприятия в България и започнах да работя с всичките - без изключение.
Имах представителства към Интерпред, Техноимпекс…
От 1975 година се занимавам основно с козметика. Бях най-големият доставчик на западна козметика на българския пазар. Започнах да пътувам непрекъснато по света, по бизнес. Установявах контакти с много страни. В момента имам стотина фирми, но в България няма нито една с моето име. Когато се разбере, че е моя, върху мен или служителите ми се изсипват кофи с боклук. Винаги е било така. Затова в България си идвам със смесени чувства."
Но ти си се върнала в България в края на 70-те години...
Да, защото се запознах с бащата на Руши по време на едно пътуване. И се върнах да живея в България заради него. Аз изглеждам много силна, но съм уязвима, когато става дума за любов, за приятели. С бащата на Руши изживяхме силна, страстна любов. Той беше много красив, също като мен. Изобщо мен винаги са ме виждали с много красиви мъже (заразителен смях).
Каква наглост! Какво излиза?! - Че един турски терорист си е живеел изключително удобно в България по времето на червените изверги...
А относно това, дали през 1975г. у нас е имало внос на западна козметика - няма да коментирам... Попитайте вашите майки и бащи , те със сигурност ще си спомнят, особено популярния през комунистическо израз- "Един араб - един чорап..." - да , защото тогава много от жените в България се продаваха по хотелите на разни арабски поплювки, на цената на ...ЕДИН ЧОРАП! До там бяха докарали червените изроди Българския народ. За козметиката, мисля че можете да си направите извода...
Най-лошото е, че хората са прекалено, ПРЕКАЛЕНО късопаметни... Същите тези "хора", явно са били много доволни от режима, след като и на тези поредни избори - 15 ГОДНИ ПО-КЪСНО, пак отиват с варените си мозъци и ПАК гласуват за тези иззедници.... Не, не знам вече, какво да кажа за Народа Ми, аз лично почвам да не го припознавам, това не може да е Народът Ми, който е подчинявал на волята си, други народи и е бил създател , да - не носител, а СЪЗДАТЕЛ на уникална култура, Народът на Тангра, Народът на Орфей, Народът на хиляди светци...
Черна†а роза
Елтимир писа: И днес колата беше там. Изпалзвах случая да кажа на шефа ми, че в понеделник ако тая кола пак е с тая емблема, ще й надупча гумите. Той, разбира се побесня. Братът на моя шеф работи в Сметната палата, а самият той е в много близки отношения с местните ДС, извинете - НСС. Всичко е вързано. И едните червени /Сивите Вълци/, и другите червени /комунягите/. Няма от какво да се учудваме. Има обаче какво да направим. Когато държавата я няма, ние получаваме моралното право да я заместим. Аз поне няма да стоя със скръстени ръце. Засега се задоволих само да нарисувам Свастика върху задното стъкло на колата. Да върви да се оплаче, не се крия, не отричам, че аз я нарисувах. тези копелета станаха прекалено нагли и трябва да почнем да им даваме уроци. Като начало можем да им демонстрираме, че не ни е страх от тях. ие сме си на нашата земя, тях трябва да ги е страх. А службите да вървят на майната си!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.