Те са тук и не се крият

преди 20 години 9 месеца #2624
Разберете,че ние трябва да намерим наш правоприемник в лайнамента(парламента),за да може да спре толерирането на малцинствата в България и репресирането на българското население!Разбирасе,че "Сивите Вълци" ще се разкарват спокойно из българските градове,все пак тяхните водачи участват в политиката и няма да Ни е толкова лесно да ги спрем!!Те разполагат с много мръсни пари,който водят до изкушаване и понеже нашите политици нямат мозък се съгласяват с всичко казано от небеизвестните лидери ,заради гадните финикииски знаци!Репресивната платформа в социален аспект е представена от редици факти и деяния на малцинствените групи:1-во-циганите не си плащат тока с месеци години и никой не им го спира-Защо??,защото те се носят в посоката на различните политически ветрове.Другата страна на случая е,че ако едно българско семейство не си плати тока в срок,то веднага бива преустановен ,докато не си го платиш,но това "българските"политици не ги интересува,защото си българин и те много добре знаят,че на следващите избори без да те подкупват ти ще отидеш и ще гласуваш!!Покрай кметските избори разбрах колко е била тарифа на един цигански глас в началото е била 10 лева,а за балотажа е скочила на 30!!!3-то:Един от източниците на пари за терористичната организация "Сивите Вълци" са далаверите на Ахмед Доган в Кърджали,това се разбра непосредствено преди парламентарните избори,самите турци го предадоха,но изведнъж всичко се покри.Кой знае и там дали си плащащ тока "клеите"турци,но поне не се разчува,защото те са по-умни от чанделата.4-то:Турците може да се разхождат и с турският флаг из България ,но няма да има намеса от половите "органи на нареда",но ако актвисти от движението "Скинхедс" или ако искате даже и от "Воини на Тангра" с български знамена или само ,защото са бръснати и с кобинки или просто изразяват мнението си и възгледите си пред група от хора-те ще бъдат арестувани макар,че от закона да е разрешено изказването на мисли и идей,чрез аудио,видео и текстови амтериали и съдени за разпространение на фашизъм и тем подобни глупости!Да българският дух разчупи оковите в ,който е попаднал и се вдигне на крака,за да покаже силата на Велика България и на Българите

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 9 месеца #2633
Всички журналисти пищят, че на мангалите им плащали да гласуват. Съгласен съм. Обаче как никой от тях не направи една проста скрита камера да ги видят всички с очите си!!? Нарочно плямпат, а нищо не правят, въпреки че разполагат с огромни средства. Това е нарочно за да свикваме малко по малко те да гласуват, а ние да гладуваме. Май единствената беше за някакво заведение, че били сервирали алкохол в деня на изборите. Голяяям праз! Ей, драйфа ми се от тази антибългарска телевизия бТВ! (буквата "б" нарочно е малка, както при бТк за да се умаловажи България и да се покажат техните корпорации като по-висши :mad5: )

преди 20 години 9 месеца #2643
Само да вмъкна нещо към казаното от Севар,Братко така е бтв е еврейска телевизия и това всеки го знае!!!На 3 март миналата година дадоха 2 минути за празника на България и 12 минути ми разправяха за измислицата по не за мен де Холокоста!!Е това на какво прилича??? :mad5: :mad5: :mad5: :mad5: :mad5:

преди 20 години 9 месеца #2644
Искам да Ви дам сигнализация за регистрирал се потребител може би турчин!!! с име mehmed!!!Вижте в списъка с потребители аз там го видях!!!! :mad5: :mad5: :mad5: :mad5:

преди 20 години 9 месеца #2646
Ха, това е супер майтап!
МЕХМЕД - воин на Тангра.

Абе то в Чечения да беше - добре, ама тук...
Такова чудо под небето на България трябва да се види.

преди 20 години 9 месеца #2651

Воина писа: Искам да Ви дам сигнализация за регистрирал се потребител може би турчин!!! с име mehmed!!!Вижте в списъка с потребители аз там го видях!!!! :mad5: :mad5: :mad5: :mad5:

Видях го като се регистрира, но не е писал нищо. А вие вече и воин на Тангра го направихте, споко бе. :-)

преди 20 години 9 месеца #2666
Виж Другарю Севар ,аз съм напълно спокоен,но той се е регистрирал и нищо може да не пиши ,но вижда какво ние пишем!!!Да не стане някой фал с темите за Ахмед Доган -това ми е мисълта!!!Разбираш ли???:) :mad5:

преди 20 години 9 месеца #2667
Ами ако е от Волжка България? Едва ли турчин ще се регистрира точно при нас. да влезе и да чете като гост - допускам. Но някак не ми се вярва да се регистрира. Освен това избягвай да наричаш Севар "другар". Ако беше другар, нямаше да направи тоя сайт. Утре и за мен ще кажеш, че съм от "другарите".

преди 20 години 9 месеца #2669
Ако мислиш,че съм комунист това си е твой проблем,как предлагаш да го назовавам????

преди 20 години 9 месеца #2677
Наистина няма да е добре да ме наричаш другар. Тази дума са я омърсили вече и е придобила изцяло отрицателно или иронично значение. Може просто Севар да ми казваш, няма нужда от допълнителни думи.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.