Те са тук и не се крият

преди 20 години 9 месеца #2816
Днес най-после снимахме колата с емблемите. Щом прехвърлим снимките на моя компютър, веднага ще ги пусна в сайта. Нека сега да кажат, че не е вярно. И че зам. шефа на Националната полиция полковник Павлин Димитров не е свързан със "Сивите Вълци". А днес се получи още една информация. Димитров е свързан с ДПС посредством един свой съименник, бандита-бизнесмен Павлин Марков, кандидат за дупедат от ДуПиСе на последните избори. Ето ви я веригата. Та когато те ни упрекнат в нещо, ние ще им хвърляме в очите тези факти и ще им казваме: вижте се само какви бандити сте! Вие нямате право да ни държите сметка за нищо. Истината и справедливостта са на наша страна, у вас е само оръжието. Което не означава, че оръжието утре няма да бъде у нас...

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 9 месеца #2817
Аз навремето съм се клел да защитавам Родината.
Срещу такива като тоя шеф от МВР ще приложа най-доброто, което научих в кашимерията. Окото ми няма да трепне, нито пръста, докато обира мекия спусък.
Чакай, че се замечтах :-)
:karte4:

преди 20 години 9 месеца #2820
Добър е изгледа и през оптиката на Драгунов. А за мекия спусък - трябва плавно да се обира и изстрела да дойде почти неочаквано. Така резултата е най добър.

Откланям леко темата:
Сещам се в казармата имаше едни откачалки и си играеха на нерви - обираха си мекия спъсък един ерещу друг с патрон в цевта. То глупоста по хората ходи, не по животните.

преди 20 години 9 месеца #2887
Качих снимките. Можете да ги видите.

преди 20 години 9 месеца #3040
Не мога да видя добре на снимките, има ли нарисуван вълк над полумесеца?

преди 20 години 7 месеца #3846

LETO писа: Не мога да видя добре на снимките, има ли нарисуван вълк над полумесеца?

Купи си очила. Или кажи на оня извратен криминален тип да ти купи. Той има, ченгетата му дават добри хонорари. Май ще има кръв и ще падат жертви.

преди 20 години 7 месеца #3995
Елтимире вярваш ли ги нещата дето ги пишеш ? Имам чувството че не си наред.
Представям си за какъв ще ме обявиш сега, но да знаеш че не съм никакъв.

преди 20 години 7 месеца #4002

Елтимире вярваш ли ги нещата дето ги пишеш ? Имам чувството че не си наред.
Представям си за какъв ще ме обявиш сега, но да знаеш че не съм никакъв.

Спокойно, ще те знаем, че не си никакъв.

преди 20 години 7 месеца #4009
Абе я отивай на доктор бе ненормалник.
Себе си успокоявай не мене.

преди 20 години 7 месеца #4010
Тоя плъх не беше ли другаря Мааркс, както му казваха в един друг форум? Такива са си болшевишките комплексари, все някъде трябва да избиват комплексите си. Много се ядосват, когато някой не мисли като тях.
Тези дни няколко души от эпишещите в този форум имаха щастието да видят със собствените си очи колата с емблемата на "Сивите Вълци". Другарю Мааркс, сега да не кажеш, че сме получили колективна халюцинация?

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.