Още малко за чандала

преди 19 години 5 дни #19921

anti666 писа: Крайно време е МВР да се размърдат, защото техните пистолети срещу АК47 в ръцете на малоумни и дрогирани цигани нямат много шансове. Една координирана акция в маалите с масова конфискация на дрогата и оръжието там ще отложи проблема за години напред (докато измислят нещо друго). Иначе първо техните колеги ще пострадат, а на българите дори заключените врати по панелките няма да ги предпазят от вилнеещата и въоръжена сган.

Ето кое може да постави милиционерите(обикновените сержанти и старшини) на място. Страха за не си загубят службицата не е основание за тях да се вслушат в здравия разум, но виж вече сериозната заплаха за живота им е ! След като им се обясни цялата ситуация, след като разберат че размириците са въпрос на време, след като те са българи и ще бъдат едни от първите жертви - значи могат да минат на наша страна в критичния момент и контраатаката за мангалите да бъде изпепеляваща.
Това е само една от посоките в която трябва да работим. Но доста важна понеже кога се започне пукотевицата обикновения българин ще намери начин да се отбранява( и в крайна сметка да навре мангала в кучи ...) а въпросът тогава ще е милицията да не му пречи да го прави.

Когато милицията е осъзната ( макар да ми е друдно да си го представя отведнъж) и е на наша страна при идващите събития - проблема на чифутите ще стане много голям и нерешим. А мангалите - мангалите те са слаба ракия. Дори да имат оръжие - това не означава нищо. Участвал съм като ученик в масови битки с цигани и твърдя че като видят кръв и се насират от страх. Но иначе са садистично жестоки кога усетят слабост у противника. Затова се събират по много - да имат повече кураж, понеже са страхливи и със стадно чувство - като овцете. Едната като тръгне и всички след нея за да не се делят от цялото.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 5 дни #19923
Някаква форма трябва да обмислим за да стигне тази информация до обикновения полицай - този който е невеж и си мисли че си изпълнява дълга, а всъщност работи против всички българи. Включителни и себе си и рода си. Например нещо като призив, позив или подобно. Да го пуснем на някой познат полицай, а той да предаде на следвашия. И така апокрифно да се разпострани както навтемето Паисий е направил осъзнаването възможно.

Важно е да знаят полицаите какво ни чака. А и да преценят от напред на коя страна си избират да застанат. Но преди това трябва да им се посочат страните. Щото те и това не знаят.

преди 19 години 5 дни #19926
точно така и полицаите могат да окажат влияние на своите шефове-антибългари. я си представете всички полицаи да стачкуват и да не ходят на работа няколко дена и да обяват публично че ги принуждават да работят срещу собствения им народ - циганите.

в случая сме свидетели на доста опасно явление - евреите въоражават чрез своите българи-пионки местните цигани посредством нелегални оръжия и бизнеси с дрога и проституция. опасно е, че на тях в кризисен момент може да им се раздадат огнестрелни оръжия - както се раздава хляб например, а на нас няма кой да ги ни раздаде. виждате ли в каква неравнопоставена позиция сме? те с оръжия, с незакачаща ги уж българска полиция, с еврейски организации защитаващи ги... а ние? някой да предложи хипотетично решение... аз имам предвид нещо, но то е на етап осмисляне.

п.с. който има информация за такива нелегални оръжейни цигански складове, да ми пише на лс.

преди 19 години 4 дни #19987

Биляр писа: точно така и полицаите могат да окажат влияние на своите шефове-антибългари.

Не - те не могат да влияят на шефовете си. Но кога има критичен момент обикновения полицай вместо да застане срещу нас и да ни арестува или дори да стреля по нас - може да си направи пас или дори да пусне един откос по мангалите. Това е достатъчно.

преди 19 години 4 дни #19988
Георги, тоя път не съм съгласен с теб. точно рапорти на обикновени полицаи в Ботевград станали причината полковник Педерас Петров да си вземе отпуск. Дори на обикновените полицаи понякога почва да им писва, когато им нареждат безропотно да понасят мангалските ритници. Няма вечно да ги понасят!

преди 19 години 4 дни #19991

Елтимир писа: Дори на обикновените полицаи понякога почва да им писва, когато им нареждат безропотно да понасят мангалските ритници. Няма вечно да ги понасят!

И аз това имам в предвид - в обикновените полицаи има надежда. Те началниците им са безвъзвратно увредени. Липсват им чипове по дъната платка, а местата на чиповете са разпробити с бормашина.

Снощи много страно ми се стори, че един възрастен човек с който се срещнах - знаеше за готвените събития през септември. А той не ползва компютри и интернет.
Не посмя да каже повече от колкото каза.

Попитах го за градовете дето няма цигани - какво ще стане?
Думите му бяха : Ооо , там пък друго ще има!

Повече не каза. Предполагам, че става дума за психогенераторите , дето предизвикват инфаркти и инсулти.

Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 31.8.2007, 10:57

преди 19 години 3 дни #20086
Аз съм българсче и черна
майка мене е родила;
за крадене, с блага обилна
мойта родина е мила.

Аз съм сиганин. Обичам
наште политици мили,
"Смърт на българи" да викам -
първа радост е за мене.

Аз съм циганче свободно,
в гетото си аз живея,
всичко българско и родно
псувам, мразя, не жалея.

Аз съм циганче и расна
в дни размирни, в смътно време,
син съм на земя глобална,
син на паразитно племе.

одобрено от цигански хелзински комитет

Това съобщение е редактирано от Запознат на 1.9.2007, 19:09

преди 18 години 10 месеца #22416

Запознат писа: Аз съм българсче и черна
майка мене е родила;
за крадене, с блага обилна
мойта родина е мила.

Аз съм сиганин. Обичам
наште политици мили,
"Смърт на българи" да викам -
първа радост е за мене.

Аз съм циганче свободно,
в гетото си аз живея,
всичко българско и родно
псувам, мразя, не жалея.

Аз съм циганче и расна
в дни размирни, в смътно време,
син съм на земя глобална,
син на паразитно племе.

одобрено от цигански хелзински комитет

Парите от данъци и всякакъв държавен рекет,който се упражнява върху нас, отиват за паразитите-чандала,които ни крадът,убиват,изнасилват нашите жени и извършват всякъкви гадости върху нас. Това може би е за награда? 15 000 000 лева!

Правителството ще осигури 15 млн. лв. за жилища на ромите догодина

15 млн. лв. за жилища на ромите ще се осигурят през 2008 г. по плана за действие по националната програма за подобряване жилищните условия на ромите, реши правителството.

През тази година тези средства от бюджета са в размер на 10 млн. лв. Досега 22 селища в България с компактно ромско население имат готови кадастрални карти и регистри.

Сред тях са "Столипиново" в Пловдив, Сливен, Димитровград и други. В 59 от 60 общини с над 10% роми са разработени и приети общински планове за развитие с конкретни мерки за живеещите.

В МРРБ досега са постъпили около 80 искания от 41 общини за финансиране на проекти за техническа инфраструктура в квартали с ромско население.

Общата им стойност достига 18.5 млн. лв. Реализирането на националната програма за подобряване жилищните условия на ромите се очаква да доведе до подобряване условията на над 400 000 души в страната.

bulgaria.actualno.com/news_130693.html

преди 18 години 10 месеца #22495

Jordan_13 писа:

Jordan_13 писа: На мене пък ми трябва това устройство,дето работи с патрони...
Няма значение калибъра...
Та някой ако има такава БРАВА,да се обади.

На първо време можеш да си вземеш газов. Не си мисли, че е безопасен. Отпред може да му се монтира второ дуло, което се продава отделно и струва пет лева. Това е така нареченото дуло за топчета. Но вместо, пластмасово или гумено топче, може да се сложи сачма, от лагер примерно. Идеална е, и е смъртноносна. Перне ли те, особено по-големичкия калибър ти отнася черепа.

Циганчята отдавна са изучили тоя номер и си пробиват дулата на газовите пистолети (т.е. незаконно действие), а сачмата я поставят, т.е. набиват на самия патрон. Но калибъра на тая сачма не е голям.

Обаче, кога я поставиш отпред на второто дуло и я затъкнеш с малко хартия, за да не пада (както през 16 век се е стреляло по подобен начин), това е идеален куршум и закона не те лови.

Вземи си пачкаджия, примерно "Блоу", защото дулото му е по-дълго и е много точен, става и за тренировка по мишени, докато барабанлията е с късо дуло и точността му на по-голямо разстояние е никаква.
В крайна сметка плащаш само за патроните (халосни) 35 ст., не ти трябва разрешително, а сачмите можеш да си набавиш с торби от стари лагери.

Нещо такова например. Само например и с учебна и теоретична насоченост. Дето се вика за теоретична пълнота.

tangra.nz.free.bg/%26%231042%3b%26%23109...%3b%26%231074%3b.doc

преди 18 години 10 месеца #22777

georgi_nz писа:

Jordan_13 писа:

Jordan_13 писа: На мене пък ми трябва това устройство,дето работи с патрони...
Няма значение калибъра...
Та някой ако има такава БРАВА,да се обади.

На първо време можеш да си вземеш газов. Не си мисли, че е безопасен. Отпред може да му се монтира второ дуло, което се продава отделно и струва пет лева. Това е така нареченото дуло за топчета. Но вместо, пластмасово или гумено топче, може да се сложи сачма, от лагер примерно. Идеална е, и е смъртноносна. Перне ли те, особено по-големичкия калибър ти отнася черепа.

Циганчята отдавна са изучили тоя номер и си пробиват дулата на газовите пистолети (т.е. незаконно действие), а сачмата я поставят, т.е. набиват на самия патрон. Но калибъра на тая сачма не е голям.

Обаче, кога я поставиш отпред на второто дуло и я затъкнеш с малко хартия, за да не пада (както през 16 век се е стреляло по подобен начин), това е идеален куршум и закона не те лови.

Вземи си пачкаджия, примерно "Блоу", защото дулото му е по-дълго и е много точен, става и за тренировка по мишени, докато барабанлията е с късо дуло и точността му на по-голямо разстояние е никаква.
В крайна сметка плащаш само за патроните (халосни) 35 ст., не ти трябва разрешително, а сачмите можеш да си набавиш с торби от стари лагери.

Нещо такова например. Само например и с учебна и теоретична насоченост. Дето се вика за теоретична пълнота.

tangra.nz.free.bg/%26%231042%3b%26%23109...%3b%26%231074%3b.doc

Това с въпроса за трошливата рама го обсъждат по оръжейните форуми. Имало е такива случаи, рамата да изхвърчи и да ти се забие в рамото, но аз си стрелям и досега не съм имал проблеми с рамата. Вероятно, като вземеш пистолет за 40 лв, не само рамата му може да се строши. Рамата не дава чак такъв откат, а доста елегантно даже се движи. Налягането не е чак толкова голямо. Специално съм стрелял за да наблюдавам тоя процес. Вероятно много зависи от модела газов пачкаджия, който ще си купиш.
Все пак за предпазливост, изстрелването на сачма може да стане и чрез ракетника, когато пистолета е пачка.
Но, ако пистолета е барабанлия, никви проблеми с рами няма.

Идеята ти за втората цев с пълнителя отдолу е много добра. Има нещо като идея, като че ли взето от Калашников, в случая :-D , но ми изглежда много добро. Ако проработи при тебе, ще си поръчам и аз едно такова дуло.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.