Още малко за чандала
www.standartnews.com/bg/article.php?d=2008-02-12&article=221631
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Тя ще помни с "добри" чувства тази дата за в бъдеще!
Пребиха млада жена в София
08.03.2008
Тази вечер на ъгъла на улиците Възкресение и Добротица пред бл. 201 е пребита и ограбена млада жена около 24-годишна, научи БГНЕС.
Жената е откарана в болница с тежки травми по лицето и е приета в отделение по челюстна хирургия.По първоначални данни извършителят е от ромски произход. /БГНЕС
news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1171271
трябва да има мъст и възмездие за такива деяния... в Русия или Индия, в абарските страни ще убият 10 цигани в отговор... не случайно там не вирее тази тежка смъртоносна болест циганите
Днес разбрах гадната истина : мангалите от новозагорското нарко-гето са фрашкани с пари и понеже се чудят какво да ги правят отдавна практикуват залагания на "руска рулерка". Целта е да се мине с бясна скорост на червен светофар на едно кръстовище без видимост. За повече смелост каскадьорите се дрогират до неузнаваемост и почват залаганията.
Трагедията ми е близка, понеже познавам едното загинало момче, Радко- от моето село е.
С всеки изминал ден се убеждавам, че мангалите не са дори получовеци. Те са лемурни същества без човешки души. И съвсем близо е деня кога някой така почернен баща ще си купи адвокат Калашников, ще влезе в някое гето и ще стреля докато патроните свършат.
А аз му пожелавам да няма нито един неулучил куршум.
Ето как трябва да се действа с крадците от малцинствата. Като няма полиция има права лопата.
news.ibox.bg/news/id_1122609031
А който има малко повечко пари - да си купи оръжие. Едното законно, другото .... Като влезе мангустата - в стрелба в десятката, а другото в ръчичката му. Важното е да не е улучена в гръб. Златно правило. Дори и според комунистическите закони, всеки български гражданин има право на самоотбрана.
А родителите и приятелите на прегазеното момче имат пълното право да ги поутрепят като видят мангустите пак да карат с мръсна газ на червено. Ми, случайност - долетяло отнякъде нещо. Щото тия ще ги пуснат. Те вече толкова изнагляха, че почнаха да убиват и полицаи. Пазете ги още, господа ушевци. Още преди бяхме писали тук, че и вие или близките ви ще сте техни мишени.
www.segabg.com/online/article.asp?issuei...6§ionid=5&id=0001201
П.С
Връзка към Замунда
П.П.С
Една от снимките в галерията е сякаш точно за плакат на този филм.
Ще се опитам да дам и връзка към нея.
img215.imageshack.us/my.php?image=77yf8.jpg
Не можах да я открия, но добре че я имам на твърдия си диск.
На 26 юни един човек бе зверски убит, а двама бяха ранени след като ромите са опитали да нахлуят в черешова градина край Шишковци, община Кюстендил. Единият от пострадалите пазачи е настанен в хирургичното отделение на Кюстендилската болница с опасност за живота. Той е със счупени долни крайници, пръсти на ръцете, ребра и наранявания в гръдния кош и корема. Вторият ранен е жена, тя също е със счупени крайници.
Цялата статия
Мнението ми по темата е, че да застрелящ 1 , 3 , 5 или 20 мангала "вилнеещи ми над бащино ми огнище" не е никакъв грях пред Българския Бог. Дори това е богоугодно дело.Bile писа: Етническата война продължава. Отново цигани бият и убиват българи.
На 26 юни един човек бе зверски убит, а двама бяха ранени след като ромите са опитали да нахлуят в черешова градина край Шишковци, община Кюстендил. Единият от пострадалите пазачи е настанен в хирургичното отделение на Кюстендилската болница с опасност за живота. Той е със счупени долни крайници, пръсти на ръцете, ребра и наранявания в гръдния кош и корема. Вторият ранен е жена, тя също е със счупени крайници.
Цялата статия
Ние сме си в Свещената Българска земя и никакъв писан от чифути закон не може да бъде миродавен. Закона в Българската земя е такъв какъвто го смятат Българите за справедлив.
Чуждоземците нямат никакво право да предявяват никакви претенции.
Единственото право на чифути, мангали, турци, педераси и педофили е да изчезнат от нашата свещена Земя след като не дължат нищо на нас Българите.
Но ако дължат макар и 0.001 стотинка - правото им отпада до второ нареждане и изясняване на случая.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.