Още малко за чандала

преди 19 години 1 седмица #19521
Аз пък, понеже имам само въздъшна пушка( от 60лв) си мисля кво ще стане ако вместо съчми да слагам стрелички.Като по панаирите. Добре балансирани и с нужния грамаж за максимална далекобойност. И за да не са безобидни, може върховете(например медицински игли) да са потопени в НЕЩО. НЕЩОТО разбира се може да е специално и не точно безобидно.
Такова оръжие не може да ме защити от директна атака, но кога врага е в забранената зона за цигани - може да получи от тъмното неприятно убождане. А след минути и други неща могат да му се случат в зависимост от НЕЩОТО и прегрешението на мангала.
Така постъпва змията кога се защитава - хапе и бяга да се спасява. А отровата остава. ;-)

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 1 седмица #19522
Браво, georgi_nz, изобретателно племе сме ние, българите! Сега, ако някой има приятели бивши военни да ни кажат някои тайни местенца, където има разни железа, още по-добре. Е, ние не сме мангали и няма да даваме железата на скраб. Ще си направим огради. А какви точно огради, си е наша работа. Наше Дело, Коза Ностра, както казват браточките сицилианци.

преди 19 години 1 седмица #19523

Елтимир писа: Браво, georgi_nz, изобретателно племе сме ние, българите!

Не, аз това го споделям единствено с цел обсъждане - да не си помисли някой новопристигнал, че ще го правя аз или някой друг от този форум. :hammer:
Не - няма такова нещо. Нашата цел е единствено образователна - така както по физика за 10-ти клас на времето учихме за атомната бомба: принцип, устройство и действие, но без опити и експерименти. :hammer:

преди 19 години 1 седмица #19524
Нещо от форума на "Атака". Още веднъж искам да помоля подобни съобщения да бъдат копирани тук. Нека изградим нещо като банка данни за етническата ситуация. Скоро, съвсем скоро ще ни се наложи да теглим от банката:
"Observer
Sr. Member

Неактивен

Публикации: 382

Re: ТИХАТА КОСОВИЗАЦИЯ започна да ПРИПЛАМВА
« Отговор #19 -: 23 август 2007, 22:10:01 »

Искам да ви запозная с един от основните методи на тихата косовизация,
която върви у нас от 50 години насам ....
Става въпрос за тихия, но перманентен "БИТОВ ТОРМОЗ" ....

Преди 10-на години най-красивата вилна зона до Карлово, бе на изток от Циганския квартал, около река Николичница. Вилите не бяха масивни и бяха на бедни и средни българи. Имаше всички видове овошки, зеленчуци, домашни животинки, там си живееха пенсионерите ...

Всичко бе спокойно, докато .......... ДОКАТО в един момент изведнъж ги емнаха циганите, чиито квартал е на 300-500 метра западно. Всяка вечер обири и кражби. Няма спасение. Хорицата тръгнаха да се жалват.
Имаше син кмет, после червен кмет ---- нищо не им помогнаха ....
Циганите всяка нощ си пускаха конете през оградите да пасат вътре ...
Накрая българите се предадоха и един ден разглобиха, каквото бе останало от бараките и навесите, отсякога овошките си и напуснаха ...

Две-три години след това, минавайки оттам видях една стара циганка,
която наглеждаше 2 коня в предишната вилна зона
"Ей, успяхте да ги изгоните тия хора" - подкачих я аз
"А-а-а, добре че направихме така, че да има къде да ни пасат животните"

И тогава аз се усетих. Те са се събрали на съвет и са решили, и са заповядали тоя денонощен тормоз, за да си осигурят пасища за конете и другите животни.

И са успели. Успели са, защото власт срещу нас има, но срещу тях няма ..."

преди 19 години 1 седмица #19525
www.bta.bg/cgi-bin/site.1/freenews/bulga...dmes=12&predgod=2004

"Събитията през изминалите 12 месеца, както и докладите и
проучванията на различни институции, превърнаха борбата срещу
ислямофобията, антисемитизма и расизма в един от приоритетите на
европейската политика. Престъпленията от омраза несъмнено ще
продължат да бъдат тема на различни форуми и дискусии и през
2005 г., а това е показателно за сериозността на проблема и
състоянието на духа на европейското общество."

преди 19 години 1 седмица #19526
Хахах, как може да съществуват толкова тъпи ора. Тия пенции са били чисти комунисти, вервали са в Партията Майка закрилница и нейната покровителствена роля, не са се въоръжили, не са гледали лошо циганите, кога минават през техни имоти, правели са им услуги, рантутили са ги, били са толерантни (както иска Партията), вследствие, на което паразитите са решили да ги довърпат.

И при мене чандала, горски работници докарана от комунерите вързаха на моите ливади конете си, но едно пълнителче във въздуха и чандалските диви коне на следващия ден вече ги нямаше, та до ден днешен.

Изводът не бъдете толерантни, не бъдете гостоприемни, бъдете както си требе - зли и диви Българи.

преди 19 години 1 седмица #19528
www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html

Пък тия тука и Петиция са взели да правят. Верват още в някаква си Конституция...

преди 19 години 1 седмица #19530
Точно така мангалите от новозагорското гето ( 16 хиляди мангала) - през 1995-та ни принудиха да съборим къщата на дядо ми, родом от еленския балкан. Намираше се извън града и там се гледаха зеленчуци в промишлени количества.Къща правена с материали донесени от родното му село Буйновци с волски коли. Та къщата беше от 4 стаи, килер, обор за коне, 2 плевника, двор 4 декара, два кладенеца, няколко ореха на по 50 години и дебели метър в стеблото...... и пр.
По подобен начин както описано горе започнаха набези - от нагли по-нагли. Пребиха баба ми - само дето не умря. Откраднаха на вуйчо ми кравата..... Полицията - все едно че я няма никаква. Съда съди крадците на кравата , но по думите на съдията "не можем да му направим нищо на циганина - защото няма имущество, а кравата я заклали и изяли".
И се принудихме да спасяваме какво можем. Ние разваляме и товарим, циганите и те развалят и товарят на каруците. А много са - не можеш да се противиш, щото ще има заклани. Както от тях, така и от нас. И после нас ще осъдят, а циганите ще пуснат. Затова колкото можахме - спасихме от къщата правена през 1941-ва, така здраво и майсторски, че със зор я съборихме.
От 1995-та не съм ходил на мястото дето беша къщата. Мъчно ми е, понеже там съм отраснал, там съм изкарал всички ваканции с братовчедите - на свобода и воля далеч от градския шум.

Та относно племето чандала дето тъпчи свещени граници - отношението ми е определено за цял живот. Така и ще възпитавам идващите след мен.

преди 19 години 1 седмица #19536

Jordan_13 писа:

meshter_at писа:

Jordan_13 писа: Ама и аз говоря сериозно, не се шегувам, и на мене ми трябват, само, че от старичкия калибър - 6,35.

На мене пък ми трябва това устройство,дето работи с патрони...
Няма значение калибъра...
Та някой ако има такава БРАВА,да се обади.

Вземи си пачкаджия, примерно "Блоу", защото дулото му е по-дълго и е много точен, става и за тренировка по мишени, докато барабанлията е с късо дуло и точността му на по-голямо разстояние е никаква.

Не всички "барабанлии" са с къси дула :thumbsup:

преди 19 години 1 седмица #19538
Нещо черно и голямо броди из маалата
www.monitor.bg/bulgaria/article?sid=&aid=130874&cid=20&eid=1146
Какво ли ще е то? Евреин-талмудист, черен шаман или просто мургав техен съплеменник? Циганите са много суеверни и това "извънземно" наистина трябва да ги е изкарало от равновесие. Те добре знаят,че всичко на този свят се връща и заради безчинствата срещу търпеливите българи, приели ги в земята си ще си плащат жестоко. Затова е и тази истерия.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.