Още малко за чандала
Такова оръжие не може да ме защити от директна атака, но кога врага е в забранената зона за цигани - може да получи от тъмното неприятно убождане. А след минути и други неща могат да му се случат в зависимост от НЕЩОТО и прегрешението на мангала.
Така постъпва змията кога се защитава - хапе и бяга да се спасява. А отровата остава.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Не, аз това го споделям единствено с цел обсъждане - да не си помисли някой новопристигнал, че ще го правя аз или някой друг от този форум.Елтимир писа: Браво, georgi_nz, изобретателно племе сме ние, българите!
Не - няма такова нещо. Нашата цел е единствено образователна - така както по физика за 10-ти клас на времето учихме за атомната бомба: принцип, устройство и действие, но без опити и експерименти.
"Observer
Sr. Member
Неактивен
Публикации: 382
Re: ТИХАТА КОСОВИЗАЦИЯ започна да ПРИПЛАМВА
« Отговор #19 -: 23 август 2007, 22:10:01 »
Искам да ви запозная с един от основните методи на тихата косовизация,
която върви у нас от 50 години насам ....
Става въпрос за тихия, но перманентен "БИТОВ ТОРМОЗ" ....
Преди 10-на години най-красивата вилна зона до Карлово, бе на изток от Циганския квартал, около река Николичница. Вилите не бяха масивни и бяха на бедни и средни българи. Имаше всички видове овошки, зеленчуци, домашни животинки, там си живееха пенсионерите ...
Всичко бе спокойно, докато .......... ДОКАТО в един момент изведнъж ги емнаха циганите, чиито квартал е на 300-500 метра западно. Всяка вечер обири и кражби. Няма спасение. Хорицата тръгнаха да се жалват.
Имаше син кмет, после червен кмет ---- нищо не им помогнаха ....
Циганите всяка нощ си пускаха конете през оградите да пасат вътре ...
Накрая българите се предадоха и един ден разглобиха, каквото бе останало от бараките и навесите, отсякога овошките си и напуснаха ...
Две-три години след това, минавайки оттам видях една стара циганка,
която наглеждаше 2 коня в предишната вилна зона
"Ей, успяхте да ги изгоните тия хора" - подкачих я аз
"А-а-а, добре че направихме така, че да има къде да ни пасат животните"
И тогава аз се усетих. Те са се събрали на съвет и са решили, и са заповядали тоя денонощен тормоз, за да си осигурят пасища за конете и другите животни.
И са успели. Успели са, защото власт срещу нас има, но срещу тях няма ..."
"Събитията през изминалите 12 месеца, както и докладите и
проучванията на различни институции, превърнаха борбата срещу
ислямофобията, антисемитизма и расизма в един от приоритетите на
европейската политика. Престъпленията от омраза несъмнено ще
продължат да бъдат тема на различни форуми и дискусии и през
2005 г., а това е показателно за сериозността на проблема и
състоянието на духа на европейското общество."
И при мене чандала, горски работници докарана от комунерите вързаха на моите ливади конете си, но едно пълнителче във въздуха и чандалските диви коне на следващия ден вече ги нямаше, та до ден днешен.
Изводът не бъдете толерантни, не бъдете гостоприемни, бъдете както си требе - зли и диви Българи.
Пък тия тука и Петиция са взели да правят. Верват още в някаква си Конституция...
По подобен начин както описано горе започнаха набези - от нагли по-нагли. Пребиха баба ми - само дето не умря. Откраднаха на вуйчо ми кравата..... Полицията - все едно че я няма никаква. Съда съди крадците на кравата , но по думите на съдията "не можем да му направим нищо на циганина - защото няма имущество, а кравата я заклали и изяли".
И се принудихме да спасяваме какво можем. Ние разваляме и товарим, циганите и те развалят и товарят на каруците. А много са - не можеш да се противиш, щото ще има заклани. Както от тях, така и от нас. И после нас ще осъдят, а циганите ще пуснат. Затова колкото можахме - спасихме от къщата правена през 1941-ва, така здраво и майсторски, че със зор я съборихме.
От 1995-та не съм ходил на мястото дето беша къщата. Мъчно ми е, понеже там съм отраснал, там съм изкарал всички ваканции с братовчедите - на свобода и воля далеч от градския шум.
Та относно племето чандала дето тъпчи свещени граници - отношението ми е определено за цял живот. Така и ще възпитавам идващите след мен.
Jordan_13 писа:
meshter_at писа:
На мене пък ми трябва това устройство,дето работи с патрони...Jordan_13 писа: Ама и аз говоря сериозно, не се шегувам, и на мене ми трябват, само, че от старичкия калибър - 6,35.
Няма значение калибъра...
Та някой ако има такава БРАВА,да се обади.
Вземи си пачкаджия, примерно "Блоу", защото дулото му е по-дълго и е много точен, става и за тренировка по мишени, докато барабанлията е с късо дуло и точността му на по-голямо разстояние е никаква.
Не всички "барабанлии" са с къси дула
www.monitor.bg/bulgaria/article?sid=&aid=130874&cid=20&eid=1146
Какво ли ще е то? Евреин-талмудист, черен шаман или просто мургав техен съплеменник? Циганите са много суеверни и това "извънземно" наистина трябва да ги е изкарало от равновесие. Те добре знаят,че всичко на този свят се връща и заради безчинствата срещу търпеливите българи, приели ги в земята си ще си плащат жестоко. Затова е и тази истерия.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.