Още малко за чандала

преди 19 години 2 седмици #19338
Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 2 седмици #19341
Ето поредния случай на пребит човек, само затова, че е българин.
www.segabg.com/online/article.asp?issuei...8§ionid=2&id=0000403
Нападателите били задържани, но след 24 часа ще ги пуснат и ще бъдат още по-нагли. Предишният ден друг мангал изнасилил 76 годишна самотна българка, след като имал няколко присъди преди това за изнасилвания и грабежи. Въпреки всичко в името на етническия мир се разхожда на свобода, при условие, че в други държави щеше да е с доживотна, кастриран или екзекутиран. Това са само случаите, които се обявяват, вече ежедневно. Необявените са в пъти повече. Войната срещу българите става все по-мащабна.

преди 19 години 2 седмици #19368
Не можах да намеря същия цитат тук, затова го взех от сайта на моя пловдивски съименник, където Запознат го е копирал:
"Дефакто на циганите по страната им е дадена зелена светлина за още по-големи безчинства и мародерства. Така че нека да не си правим илюзиите, че това е епизодичен случай. Както казва Йордан - това е йодейския отговор на все по-нарастващото Осъзнаване на българите. Просто войната срещу нас след скритото подкопаване на българския Дух и морални ценности вече преминава на друга фаза - погроми и изтребление (по познатия им йодейски сценарии за революции). Учудващо защо обаче те решиха да избързат толкова рано, това се очакваше след няколко години. Явно нещо ги е притеснило сериозно."
Емисарят на Осин е казвал нещо подобно:
"Отначало мислехме, че събитията ще са след около пет години, но сега е решено друго. Първите събития трябва да се случат още тази есен."
Още не знам какво ще се случи, но това не ни пречи да трупаме средства за самозащита. И да ги крием от поробителите /исках да кажа управляващите/ така, както нашите деди и прадеди са крили своето оръжие. Както е тръгнало, такива средства скоро не само ще ни потрябват, ами може да се окажат нашето единствено спасение. Армия си нямаме, а полицията ни е подчинена на дон Цици и на Ахмед Аврам Доган. И на евреина Сер Гей, как можах да го забравя.

преди 19 години 1 седмица #19381
Само искам да ви напомня следното...:
1. През последните 50 години циганин не е получавал военно образование! На тях в казармите вместо автомати им раздаваха кирки и лопати...
2. В България има към 200 000 ловци, въоръжени до зъби и стрелящи повече от добре! Доколкото ми е известно няма нито един циганин с ловен билет...
3. В България има над 30 хиляди запасни офицери и сержанти, сред които няма нито един мангал....

П.П. Ами нека най-накрая мангалите вземат и се вдигнат малко по-серьозно, па барем наборите да се видим след толкова време...

преди 19 години 1 седмица #19382
Един виц от не толкова далечното минало:
-Със какво се соли резняк..?!!
-Със запасняк.....

преди 19 години 1 седмица #19384
PARADOX, аз наскоро попаднах на един чудесен форум:
На лов
Там са все отбор юнаци!

преди 19 години 1 седмица #19386
Аз до скоро бях на лов и пак с отбор юнаци...
Всичките са такива и имат семейства, а това много стимулира стрелбата при определени обстоятелства...

преди 19 години 1 седмица #19389
Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

преди 19 години 1 седмица #19390
Има една много хубава мисъл на Рузвелт:
- Единственото от което трябва да се страхуваме, е самият страх...!!!

Циганите са страхливи! Живял съм години сред тях и ги познавам.. Не тях трябва да мислим... Като опре до дебелия, те първи ще си ударят камшика....

преди 19 години 1 седмица #19391
Искам да правим дискотека на магалите. Някой да има повече дискове за картечницата? Ще правим и състезания по плуване. Обещаха ми цистерна със сярна киселина да напълня басейна.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.