Никой няма право да пъди циганите... вижте тази еврейска подлога Ангел Грънча
"А иначе журналистите какво друго очакват, след като всеки циганин дето се е появявал крещи смърт за българите, и ако не сте чули топ изказването на мангала в Самоков:
"За всеки паднал ром-три българчета" разбирайте го както щете "
За един българин - 33 мангала мъртви. Аз съм вече стар, нямам какво да губя. Ще убивам, преди те да са ме убили. Предпочитам да убия, отколкото те, мангалите мен да убият. Хайде, нека ме обвинят в расизъм, манаголофилите скапани! Аз искам ние да убием тях, преди те да са убили нас. Те са го заявили. Ние само се браним. Някой нещо да каже?
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Елтимир, в Медиапоол ми беше писнало да се разправам с него !!! Бях леко изденадан когато прочетох твои неща при него !!! Знаеш че с интерес следа вашият форум, но според някои писания тук- "филисьова" както му оках в Медиапоол попада в разред - НЕСПОКОСАН ЕНЕРГИЕН ВАМПИР!!!Елтимир писа: Не, той не е педерас. Има си жена и деца. Обаче смята за "демократично" и нормално да се прекланя пред всичко, което се проповядва от юдео-либералната пропаганда. И си въобразява, че това е антикомунизъм.
Най - голям кеф ми правеше да го заяждам за дипломата МУ от Ленинградтският Государствен Университет, а той ме плюе че - не завършил съм в Петербургският Государствен Университет!!! Да ти, кажа направо си е трагедия чиляка !!!
Е вчера , в кафето до НОИ се заприказвах с един Костовост и накрая ми ока "Според теб всички са маскари(демек и антикомунистите костовисти) захилих се и му казах "Амче да маскари сте, защото заедно с комунистите лапата,лапате и пак лапате"!!!
Искам Елтимир да те питам :
-Защо , аджеба тия от Централна Европа , Приблатийските Републики , пък и напоследак и Румъния дръпнаха , а ние си драпаме на едно място и ОСВЕН тая простовлута словесна борба с ченгетата на ДС от страна на ВСИЧКИ ВИДОВЕ ПРЕМИЕРИ и едно лапане друго не видях???
Дорие тук във връзка с Лемс, пак не бях разбран относно тия ченгета!!! За тия 18 год. когато чуя някой как се бори и как тия ченгета пречат на българите , вече се оглеждам внимателно да вида какво ОЩЕ ИМА ДА СЕ КРАДЕ!!!!
Категорично изключвам твоето отношение по тоя въпрос-ти си им сърбал попарата и наистина си прав, но тияяяя премиери особено Костов ... абе лапачи до безобразие !!!!
Като пример , виж законите на чехите против комунистите от преди три год., или как поляците накараха папата да отмени булата(или там как му окат) за назначаване на Варшавският кардинал , който става автоматично и глава на поляците!!! При положение че всички РЕШЕНИЯ на папта са безпогрешни и не подлежат на промяна и т.н.!!!
Съгласен съм , че една шепа висши ченгета и една кохорта от гъзолизци - ограбиха страната така както и башибозука не го е крал!!!
Дори от тук взимам , актуални статии и ги пускам в Медиапоол като посочвам и източника, е понякога пропускам , но после показвам от къде е взет. Един от последните материали е
ЗАКОН ЗА ИЗТРЕБЛЕНИЕ НА РАЗБОЙНИЦИТЕ
Утвърден с указ N: 721 от 07.12.1922 г. и обнародван в ”Държавен вестник ”, брой 205 от 12 декември 1922 г. в раздела за Гражданско общество във България!!!!!
Окам им от години , че с тува безаконие което цари в България е цяло чудо , че все още сме оцелели!!!! Но като префазирам думите на Г.Димитров -
-Други народи , при нашето дередже за 15-20 год. се затриват като държава , на нас ни ТРЯБВА само 150-200 год. докато се усетиме че нещо не е ТИКА!!!!
между другото има бутон редактирай, научи се да го използваш!
п.с. темата се изчерпа, повече няма да пиша по нея. аз призовавам като Запознат обаче, да не го оставяме на мира. редовно разглеждам и пиша в наболелите циганофилски теми, като последният път го заплаших...

Това съобщение е редактирано от Запознат на 25.8.2007, 16:44
podblanc.ath.cx/node/4360
И после да се оплакват от дискириминация.
Той каза, че е възможно Провидението, което им е дало еднакви имена да им е отредило и взаимозаменяемост. Да, ама не.Биляр писа: никой не се е провъзгласявал за Елтимир. или поне не този Ангел Грънчаров - псевдофилософа от своя блог.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.