Никой няма право да пъди циганите... вижте тази еврейска подлога Ангел Грънча
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Така е. Когато дадох на баща ми онази първата книга на Елтимир с политическите коментари за развитието на България от 1989 г., насам, тя много му хареса, но каза, че се знае, че тоя бил агент на комунистите. А пък аз му викам: "бе къв, агент, Елтимир е лежал в затвора за национализъм", а той - не, та не. Въобще не предполагах, че в Пловдив има негов съименник, и че за този негов съименник ми говори той.violence писа: Накратко, разбрахме се! Ще следим форума на тоя нещастник, и при антибългарски прояви ще бъде париран! Ако продължи, ще се направи сайт срещу него
Мисля, че имаше вече някакъв направен. Или ще бъдат разпространени неговите душевни отпадъци. 100% той играе някаква роля в целият цирк и не е случаен човек. Плащат му най-вероятно да пише такива простотии и да насочва хорските вълнения в някаква посока, в случая - вредна за народа! Тази Ружа, и тя е същата като него. Между другото аз бях шокиран и объркан когато чрез гуугъл попаднах на този блог и си помислих, че е на Елтимир. Викам си, бре той е различен от този от Войните, гледай какви простотии пише, пък и философ, пф. Добре, че после видях, статията посветена на двете различни личности носещи еднакви имена. Пък и знам, че Елтимир е роден в Ботевградско, пък тоя е от Пловдив. Също така да кажа, че много хора от медийното пространство свързват образа Ангел Грънчаров, с нашия приятел Елтимир, това е в ущърб на движението!
Да си хомосексуалист е нормално!:
angeligdb.wordpress.com/2007/06/01/%d0%9...0%b1-2/#comment-6674
Да мразиш циганите,е комплекс за национална малоценност:
angeligdb.wordpress.com/2007/08/16/%d0%9...0%d1%8f%d0%bc%d0%be/
Любов към световния терорист СЕЩ:
angeligdb.wordpress.com/%D0%90%D0%B7-%D0...0%D0%B8%D0%BA%D0%B0/
И тема специално създадена за Дари/от нашия форум/,която мрази свтовния терорист/СЕЩ/ и това е лошо според българофоба:
angeligdb.wordpress.com/2007/06/13/%d0%9...e%d0%b1%d0%be%d0%b4/
Да му е... тъпата логика!
Впрочем аз мразя не само циганите. Мразя и останалите паразити. Мразя кърлежите и бълхите, например. Очаквам така нареченото Народно /или Нередно, все едно/ събрание да приеме закон за защита на паразитите и убийството на кърлеж, бълха или въшка да се наказва със затвор. А за убийството на българин от български произход да се дава орден. Орден "Стара планина", предполагам. Нищо чудно, след като убиецът на български деца Ахмед Демир Доган беше награден със същия орден. Е, вярно, той после върна ордена. Но някои твърдят, че го е върнал в знак на протест, че и други убийци на българи не са наградени.
Та такива работи в бивша България.
За делото в Страсбург - изречението ти е една пълна бъркотия. Кои са и колко са тези “педераси”, защото ти гарантирам, че повечето от тях са страхливци и никога не биха посмяли да се покажат открито за такова публично дело. Сигурно става дума за няколко човека на кръст от гей-организацията “Джемини”. Както и ти гарантирам, че всички сме българи и сексуалната ни ориентация не ни прави повече или по-малко българи. Трето - “педерасите” не могат да раждат деца, защото са мъже. Те обаче могат да осиновяват хилядите деца по сирашките домове, които никога няма да видят родители през живота си, защото българите са прекалено бедни, за да се грижат за други деца, освен за собствените си. Какво според теб е по-добре - бездомните деца да тънат в мизерия по сирашките домове, или да бъдат осиновени от гей-двойки, които могат да ги отгледат, облекат, хранят, водят на училище и така нататък. Световната здравна организация излезе преди 2 години с доклад от 30 годишно изследване, според което хомосексуалните хора са напълно равностойни и способни родители. Ако се страхуваш, че осиновените деца могат да бъдат “направени” хомосексуални в гей-семейства - това е научно невъзможно - децата се раждат с оформена сексуална ориентация и никой не може да я промени. Ако родителите можеха да променят сексуалната ориентация на децата си, то тогава хомосексуалисти нямаше да има, защото родителите им щяха да се погрижат да ги “обърнат” на хетеросексуални. Моите родители със сигурност се опитаха да ме превърнат в хетеросексуален - биха ме, водиха ме на психолог, ограничаваха излизането ми от дома, обиждаха ме в продължение на 7 години. И какъв е резултатът? Никакъв. Винаги съм бил хомосексуален и никога не съм бил привлечен сексуално от жени.
Айде недей да бързаш с тези объркани изречения на едро, ами седни и се информирай по въпроса от достоверни източници."
Отговорих му, обаче отговорът ми нещо не излиза. Пускам го тук:
"Най-малко от Световната здравна организация мога да взема пример и ум. Тъкмо тая еврейска организация изпрати заразената кръв в либия, та някои не дотам виновни търкаха наровете по либийските затвори. А това за Страсбург го написах, за да покажа абсурдността на ситуацията.
Обаче политиците! Политиците, тяхната верица политическа! Това, че половината от тях са педераси е напълно вярно. И защо половината от тях са педераси? Защото педерасите са като евреите и циганите - тръгне ли един да се издига, повлича и останалите себеподобни след себе си. Дайте на един мангал някое министерство и съвсем скоро няма да видите българин там. Дори като посетител. Ето, това е проблемът. Не че са педераси, а че политиката им е педераска. Проблемът е, че и те, също като мангалите и чифутите изпитват активна неприязън към всички, които не са като тях. Аз обаче искам да ме управляват хора, които мислят добро за мен, а не ме мразят.
Не че са педераси, не че са мангали, джагали или чифути - това ми е все едно. Моята неприязън към тях се дължи само и изключително на тяхната неприязън, на тяхната ненавист към мен, към моите близки и приятели. "Каквото повикало - такова се обадило!""
ЛЕМС нали и тя практикува НЛП чрез ПСИХО-нещо си?Център за развитие на личността
Ако сте тревожен, ако се чувствате изолиран, ако имате проблем и не виждате изход, ако търсите промяна и по-добро качество на живот - обадете ни се. Центърът предлага професионална помощ на всички, които търсят промяна, по-ефективно самопознание, отговорност и авторство над собствения живот, умения за решаване на проблемите и премахване на стреса. Всеки, който иска да сътрудничи на Центъра или да получи специализирана консултация, нека да пише на angeligdb (@) abv.bg Вижте и сайта за ПСИХОЛОГИЧЕСКИ КОНСУЛТАЦИИ, ПСИХОТРЕНИНГ И ПСИХОАНАЛИЗА.
Аз вчера за пръв път се зачетох и пописах във форума му, ама сега от твоите цитати виждам, че той си разказал най-важната част от биографията.
А на това:
мога да му кажа:Те обаче могат да осиновяват хилядите деца по сирашките домове, които никога няма да видят родители през живота си, защото българите са прекалено бедни, за да се грижат за други деца, освен за собствените си. Какво според теб е по-добре - бездомните деца да тънат в мизерия по сирашките домове, или да бъдат осиновени от гей-двойки, които могат да ги отгледат, облекат, хранят, водят на училище и така нататък
Другарю педераст, а не е ли по-добре да направим тъй щото българите да не са толкоз бедни и въобще да няма нужда нито от домове за сираци, нито от осиновители? А?
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.