Никой няма право да пъди циганите... вижте тази еврейска подлога Ангел Грънча

преди 19 години 2 седмици #19192
Не, той не е педерас. Има си жена и деца. Обаче смята за "демократично" и нормално да се прекланя пред всичко, което се проповядва от юдео-либералната пропаганда. И си въобразява, че това е антикомунизъм.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 2 седмици #19195

Елтимир писа: Не, той не е педерас. Има си жена и деца. Обаче смята за "демократично" и нормално да се прекланя пред всичко, което се проповядва от юдео-либералната пропаганда. И си въобразява, че това е антикомунизъм.

Елтимир,като има жена и деца не значи,че не е педеруга.
И между другото този николай е той!
Тема на ангел педеругата:
angeligdb.wordpress.com/2007/08/17/%d0%9...bd-%d0%b3/#more-1861

преди 19 години 2 седмици #19197
Не, тези му думи показват, че не е той: "Дискусията по една от моите теми, а именно “Защо някои са така враждебни спрямо “обратните”?” е посетена от някой си Николай, гей, който е написал крайно интересно мнение. "
Впрочем в темата за Волен Сидеров, адашът взема писмото на Памир, Наталия от В. Търново. Познавам я лично, нормална жена си е, много свястна като човек и не е адашът ми.

преди 19 години 2 седмици #19200

MARSCHALL писа: Тая идиотка памир е с вродени психични отклонения!
Предателството също й е вродено, така че най-добре
да не й се объща внимание на истеричните пристъпи, които
проявява. Да я съжалим, все пак е в критическата възраст, може би
ще и мине след няколко години. :-D

Истинският предател е Сидеров, защото се сдружи с евреите и комунистите, а Скат - вкара бивши ДС служители на екрана, за да ни казват, че от ДС има полза.
Наталия просто се е осъзнала и напуснала. Това не е предателство.

преди 19 години 2 седмици #19201

Jordan_13 писа:

MARSCHALL писа: Тая идиотка памир е с вродени психични отклонения!
Предателството също й е вродено, така че най-добре
да не й се объща внимание на истеричните пристъпи, които
проявява. Да я съжалим, все пак е в критическата възраст, може би
ще и мине след няколко години. :-D

Истинският предател е Сидеров, защото се сдружи с евреите и комунистите, а Скат - вкара бивши ДС служители на екрана, за да ни казват, че от ДС има полза.
Наталия просто се е осъзнала и напуснала. Това не е предателство.

Кой е идиот и предател, най-малко може да определя кресливия истеричен чакал Табаки (Книга за джунглата), който в официалния си живот носи името Калоян (фу, какъв позор за великия владетел!!!) Христов от Русе.
С Елтимир може да имат уговорка за ненападение един срещу друг. Но това е персонална уговорка, която не се разпространява на мен.
Обидите и оскърбленията към други форумци са си забранени по всички форуми, така е по правилата.
И този форум не е изключение, защото Памир пише и тук.
А че Сидеров се кле 2 пъти пред гроба на Левски, 2 години е в Парламента, 2 книги написа (поне 2 знакови) и въпреки това няма и 2 грама намерение да си държи на думата (обещания, послания, призиви и клетви), го знаят всички, които са общували с него или могат да правят сравнение между ДУМИ и ДЕЛА и да виждат липсата на допирни точки между тези територии.
Ако това не е предателство, намерете друга дума за него.
Само не го наричайте национализъм. Защото тогава аз съм анти-националист.

преди 19 години 2 седмици #19203
Между другото, като стана дума за Памир, жената е решила да направи нещо важно, конкретно и проверяемо.
Започнала е да излага в сайта си не само своята позиция на принципа "защото аз така смятам и така ми харесва", а именно на базата на фактологията и документалистиката.
Можете да го видите на atakavt.com/e107_plugins/forum/forum_viewforum.php?34
там вече започват да излагат и други градове своите проблеми, и май се стараят да го направят по същия обоснован начин.
Става дума за Стара Загора, сега с Варна се координират, че и там нещата прегряха... Скоро ще пишат и от Козлудуй, Своге, Дупница, вероятно и от Нова Загора и Горна Оряховица...
Имах неудоволствието и нещастието лично да пообщувам с антиучителката (която просто не може да пише нормално на български език) Цвета Георгиева.
Отвратен съм от арогантния и вулгарен изказ на тази жена. Ако тя е била лицето на Атака в морската столица, на Доган съюзник във Варна няма да му трябва...

Там има и за Димитровград (Наталия ме помоли), но с нашия случай вече не искам да ви досаждам - всички вие отдавна го знаете или сте изминали своя път към болезненото прозрение какво всъщност прави и преследва Атака...

преди 19 години 2 седмици #19204
Пак нощ и прохлада,
спи Ран, лешояда,
Манг, прилепът, вече се скри.
Човека затвори стадата в обори,
че ний сме на лов до зори.
За ноктите смели, за зъбите бели настъпи решителен час.
"Добър лов!" на всеки по тия пътеки, Закона сега е със нас!
- Киплинг, "Книга за Джунглата"

преди 19 години 2 седмици #19205

Елтимир писа: Не, тези му думи показват, че не е той: "Дискусията по една от моите теми, а именно “Защо някои са така враждебни спрямо “обратните”?” е посетена от някой си Николай, гей, който е написал крайно интересно мнение. "
Впрочем в темата за Волен Сидеров, адашът взема писмото на Памир, Наталия от В. Търново. Познавам я лично, нормална жена си е, много свястна като човек и не е адашът ми.

Грешиш според мен.Сравни исказа му на този "николай",начина на сравнения и ще се убедиш,че е българофоба-ангел адаш ти.
Още малко за размисъл!
Кой има сметка да разбутва тема от 1 юни?
Той!
Темата за чандала затихна,време е да разчовърка друго миризливо лай.о...
И кое е то?
Ами естествено,че педеругите!

П.П.Не си сменя ника постоянно,а само когато създава интрига!

преди 19 години 2 седмици #19302
абе вие сте расисти! :-D

преди 19 години 2 седмици #19303

Биляр писа: абе вие сте расисти! :-D

Да, при това най-обикновени расисти.
Абе що не мога да разбера искат да ни изкатат и фашисти?
Не че ми пука от последното, но по тази логика утре ще се опитат да ни нарекат и комунисти - и тогава вече ще ми кипне . :plamp:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.