Никой няма право да пъди циганите... вижте тази еврейска подлога Ангел Грънча

преди 19 години 2 седмици #19324
По-хубаво фашист отколкото фъшкист или още по-зле професионален философ. Даже ме е гнус да пиша в хомофилсикя му сайт. Не знам вие как го изтърпявате толкова време.
Сега един пример. Имам място на едно село и нямам време да се грижа за него, та от доста години пустее. Мангалите си пускат добитъка да пасе там, понеже са откраднали и оградата и дори са изровили кабелите от земята, да не говорим за други работи - тотална съсипия. Ако да кажем едно мангалско семейство се нанесе и си изцвъкат 5-10 чавета там, то значи те вече са собственици и нямам право да ги изгоня. Така е според логиката на фалософфа приложена в моя случай.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 2 седмици #19334
Организирахме атака с постинги в неговия блог. Който иска да се включи.

преди 19 години 2 седмици #19339
В резултат на атаките от наша страна, вече имаме малък успех. Принудихме философа-българомразец да си покаже острите зъби. В блога му, вече коментарите се одобряват от него и после се публикуват. Цензурата на свободното слово е налице!

преди 19 години 2 седмици #19340
Тая игра я играх доста пъти, докато разбрах, че няма смисъл. Само напразно пилеене на полезна енергия. Няма смисъл да опровергаваме или да доказваме. Единственото, което има смисъл при посещението на чужди сайтове, освен черпенето на информация, разбира се, е да бъдат привличани хора. Можем да разпалваме тяхното любопитство, да ги накараме да надникнат тук. Някои от тях ще останат. Другото е душевна ч..ия.
Е, когато на някого му стане прекалено скучно, може да се поразтовари по тоя начин. Само не го вземайте на сериозно. Малко невинно развлечение, нищо повече. Може да греша, но поне така мисля.

преди 19 години 2 седмици #19351

Елтимир Публикувано на Aug 21 2007, 08:44 AM:
Можем да разпалваме тяхното любопитство, да ги накараме да надникнат тук. Някои от тях ще останат.

Ей това е и според мен, другото е загуба на време. Разпиляване на енергия и отнемане на вниманието ни от важните неща. А как само се мъчи философа да ни задържи там/бълва тема след тема, коя от коя по провокативна/, защо ли? Едва ли е само въпрос за рейтинга му.

преди 19 години 2 седмици #19354
Нещо конкретно. Не че особено вярвам да има резултат, но пък ще е малка демонстрация от наша страна. Та получих едно писмо от д-р Дориян Александров:
"Подкрепете петицията в защита на българите - срещу гаджалските изстъпления и абдикирането на антибългарската власт от служебните си задължения. МРЪСНИЦИТЕ ПОГАЗВАТ УМИШЛЕНО ЗАКОНА И НИ ПОДЛАГАТ НА ГЕНОЦИД!!!....."
Към писмото има атач с друго писмо и линк:
"Благодарим Ви, че подкрепихте петицията "Гражданска петиция срещу неравното третиране на гражданите на Република България пред закона".

За да бъде включен подписът Ви е необходимо да го потвърдите на следния адрес:

www.bgpetition.com/validate/6-94101-558266

Ако неможе да се отвори страницата копирайте линка и го отворете в нов браузър.

Поздрави,
Екипът на BG Petition."
Натискате линка и вашият подпис се прибавя към Петицията. Щом е против мангалите, подписвам се. И с химикалка, и с перодръжка, и с дръжката на ножа, и с ръкохватката на пистолета, и всякак. Сега го направих с клавиатурата на компютъра. Ама това е само прелюдия към другата клавиатура. Нали знаете вица:
"Днес ще правим дискотека. Ханс е заредил четири диска за картечницата..."

преди 19 години 2 седмици #19355
www.bgpetition.com/diskriminacia/signed.html

Общо подписи: 11034

преди 19 години 2 седмици #19357

Елтимир писа: www.bgpetition.com/diskriminacia/signed.html

Общо подписи: 11034

След мен станаха вече:11042

преди 19 години 2 седмици #19358
Чудя се дали не идва Коледа. Тревата между блоковете е побеляла от градушката, която току-що се изсипа. Коледа в бяло и червено.
И друго си мисля. Тая земя престана да бъде земя на Българите и Българският Бог престана да я пази. Нека мераклиите да заемат нашето място се позамислят.

преди 19 години 1 седмица #19541

Севар писа: По-хубаво фашист отколкото фъшкист или още по-зле професионален философ. Даже ме е гнус да пиша в хомофилсикя му сайт. Не знам вие как го изтърпявате толкова време.
Сега един пример. Имам място на едно село и нямам време да се грижа за него, та от доста години пустее. Мангалите си пускат добитъка да пасе там, понеже са откраднали и оградата и дори са изровили кабелите от земята, да не говорим за други работи - тотална съсипия. Ако да кажем едно мангалско семейство се нанесе и си изцвъкат 5-10 чавета там, то значи те вече са собственици и нямам право да ги изгоня. Така е според логиката на фалософфа приложена в моя случай.

Здрасти Севар,

Ти си потърпевшият, в случая, Севар!
Ако аз бях потърпевш, и се отнасяше до роми (гости както ги нарече), нямаше да разчитам на ционистките подлоги, да ми решат проблема.

На, няколко пъти ми се наложи да имам вземане-даване, с роми, и мирната ми душа се преобърна :karte4:

Това си е мой личен подход, и не те подтиквам към нищо! Ти най-добре си знаеш!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.