Нов пан-български форум

преди 19 години 2 месеца #17467
panbulgar.16.forumer.com/
Това е форум за всички българи. От Волжка и Дунавска България. Българите в бесарабия, Aлбания, в Косово, в Западните Покраинини. Форума е чисто нов и тепърва ще се разшири. Досега съм видял само един такъв форум но беше изоставен. С малко труд ще успеем да привлечем и волжките българи да се включат в форума. Които желае може да се включи. Официалния език е англииския(поради нещастието да не можем да се разбираме по друг начин с някои български общности) но има раздел където да се говори на Български.

Крайно време е да се създаде такъв форум на всички които се наричат българи.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 2 месеца #17468
Това е меко казано смешно-във форум, който ще има претенциите да е български, да се пише на английски :hammer:

преди 19 години 2 месеца #17469
На какъв да се пише за да се разбираме с волжките българи? И с чувашите. Това са три различни езика. По принцип само на Англииски и руски ще можем да контактуваме успешно.

преди 19 години 2 месеца #17470
Нека най-напред да кажа, че начинанието ти заслужава най-висши адмирации! :thumbsup: Поздрави за хъса , който проявяваш, поздрави за усилията ти в името на българщината!
А сега по въпроса за езика.... Мисля, че най-близкият ни език е руският, знаят го и чувашите, и волжките българи, а и още много, които са били в границите на бившия СССР. Наистина, подозирам, че ние най-малко ще го знаем, но в името именно на обединението на българите английският е най-малко подходящ.
И още веднъж-желая искренно успех на форума! :thumbsup:

преди 19 години 2 месеца #17471
Аз също съм на мнение ,че езика трябва да е на руски...така ще може да се разбираме всички,щото има хора като мен които не знаят толкова добре английски и не биха могли да вземат пълноценно участие .Иначе идеята е страхотна...

преди 19 години 2 месеца #17472
Руския е най-подходящ,откъдето и да го погледнеш.Но кой/кои/са организаторите.Моля за повече информация,ако е възможно ,разбира се!

преди 19 години 2 месеца #17474
Форума трябва да е на БЪЛГАРСКИ. В никакъв случай на английски. Също така е обидно да пишем на руски в панбългарски форум, руския език е диалект на Българския, а погледнато отстрани би изглеждало точно обратното.

преди 19 години 2 месеца #17476
а каква е причината да не пишат тук? защо ще се създава още един форум??? това е единственият в момента стабилен националистически сайт!!! :-)

преди 19 години 2 месеца #17486
Ами ще си взема белевка но самия аз не го чаткам руския... И затова.

преди 19 години 2 месеца #17490
Подкрепям violence.Нека там има препратка към този сайт и се съберем всички тук,а не на ново място.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.