Нов пан-български форум

преди 19 години 2 месеца #17522

Запознат писа: До Бел: Вместо емигрантското БГ, можеше да напишеш България.

Ти не ми давай акъли на мене как да пиша!

А за форума, много е просто - аз и други като мен просто няма да имаме възможност да комуникираме, ако е на руски! Идеята е да се разбираме по някакъв начин какъвто и да е той, според мен това е основното!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 2 месеца #17530

Bell писа:

Запознат писа: До Бел: Вместо емигрантското БГ, можеше да напишеш България.

Ти не ми давай акъли на мене как да пиша!

А за форума, много е просто - аз и други като мен просто няма да имаме възможност да комуникираме, ако е на руски! Идеята е да се разбираме по някакъв начин какъвто и да е той, според мен това е основното!

Всеки е добре дошъл в форума. Спокоино пиште на български руски англииски чувашки татарски или каквото ви доиде на ум. Като пан български форум не можем да се ограничим само с 1-2 езика.

преди 19 години 2 месеца #17531
Нужно ни е да осъществим връзка помежду си.Истинският език сам ще изплува като нужда в нашето подсъзнание,щом той почувства,че е нужен.А това няма да стане без да осъществим първоначално сближаване.

преди 19 години 2 месеца #17540

Спорт-Здраве писа: Нужно ни е да осъществим връзка помежду си.Истинският език сам ще изплува като нужда в нашето подсъзнание,щом той почувства,че е нужен.А това няма да стане без да осъществим първоначално сближаване.

Работя по въпшроса. Чувашите хранят много топли чувства към българите от опитите за рекалама на сайта досега. Татарите са по незапознати за съжаление и са възприели повече пан тюркската идея.
Ни веднъж да влязат те ще разбереат истината. Пропагандата му е майката. Правя каквото мога.

преди 19 години 2 месеца #17542
Аз съм от "Дъртите",както елегантно се изказа наш участник-съфорумец и смятам,че английския,който и без това насилствено ни се налага в ежедневието,като заместител на българския и то доста сполучливо,както виждам,няма място тук!Това е езика на "доброжелателите ни".Искрено съжалявам,че някои няма да могат да демонстрират познания,но руския е близко до нашия,а и те като част от Русия -всички говорят руски.Тенденцията-да минем на български.Иначе е повод и за "младоците" да научат език,който е доста по-свързан с историята ни от всеки друг.

преди 19 години 2 месеца #17544
както казах. Темите ще се дублират с времето и на руски. Има време. Всеки е дообре дошъл в форума. Ако някои има идеи как и откъде да привлечем волжкие българи да участват в форума нека каже.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.