За отсъствието на Елтимир
Затова не е сред нас. И е време най-скоро в Епохални времена на излезе цяла статия за наште "хубостници" какви ги вършат за свободата на словото в страна от прехваления Европейски съюз. Ми то ако това е европейския съюз, каква е тогава разликата от Съветския съюз???!!!
Дето е казал Апостола - ако ще си имаме цар, то и сега си имаме султан!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Хм, не може да остане така положението, ще трябва да се измисли нещо!
Ще трябва да се отиде на място...!!!Bell писа: До там ли стигнаха мръсните гадове? Да пращат кабелите да режат
!!!
И май това ще съм аз...
Това е добре...!!!PARADOX писа:
Ще трябва да се отиде на място...!!!Bell писа: До там ли стигнаха мръсните гадове? Да пращат кабелите да режат
!!!
И май това ще съм аз...
Близко си...!!!
После кажи какво е положението...!!!
Лек път...!!!
Бъди здрав...!!!
Работите загрубяха отново! В момента той няма връзка с интернет, понеже единствения местнен доставчик му е резнал кабела. Пак същия, е наложил филтрация към нашия сайт, та от никой местен интернет клуб няма достъп до страниците ни!
Това е ИНВАЗИЯ!
Хе, тия са смешници, личи си, че са мръсни и прости евреи и комунисти! Ще инвазират, а ние не можем ли да отидем до офиса на съответната фирмичка и да я "приватизираме" по древнобългарски. Бахти боклуците. Аз съм "За" участие в това дело. В това кървавочервено гнездо Ботевград, трябва да се сложи малко ред и някои полковници да бъдат разходени из близките планини, за глътка въздух и проветряване на комунистическите мисли!Запознат писа: Елтимир помоли, някой, който е по-близо до Ботевград да отиде до тях.
Работите загрубяха отново! В момента той няма връзка с интернет, понеже единствения местнен доставчик му е резнал кабела. Пак същия, е наложил филтрация към нашия сайт, та от никой местен интернет клуб няма достъп до страниците ни!
Това е ИНВАЗИЯ!
Нали Парадокс заяви,че ще отиде на място да види,какво е положението.Дано пътя му е бил лек,както му пожелах.Да се надяваме,че скоро/днес/ще ни информира.Запознат писа: Елтимир помоли, някой, който е по-близо до Ботевград да отиде до тях.
Това е ИНВАЗИЯ!
А относно предложението на Йордан съм "ЗА".
Времето на ДС изтича и затова така са озверели.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.