За отсъствието на Елтимир
Питбул, с теб май сме градскиpitbull писа: Здравейте! На мен ми е наложена няква забрана и не мога да посещавам сайта от лаптопа ми! Това стана преди десетина дни! Имам над 60 фаворити и единствено със страницата на войните имам проблем! Доста тъпо и доста необичайно! Ползвам интернет на визио и естествено започнах да ги притеснявам и не смятам да спирам! Оказа се обаче, че нещата са по-дебели, защото не само не срещам съдействие относно проблема, ами и се правят на луди и ни лук яли! Доста странно поведение се демонстрира ! Задълбах нещата и си казаха някои неща- нямаха избор! Забраната ми е наложена от София и доставчикът тук не може да направи нищо по въпроса! Явно има някви "големци" (а може и един да е..) , които действат тъпо и не могат да се усетят , че предизвикват верижна реакция , която ще ги застигне .....! Тук в Пловдив има доста компютри..
Сега, като чета какво става с Елтимир, съм убеден, че това е целенасочено!
Поздрави на всички!
Относно цензурата - дойде и моят ред да се оплача: горе-долу преди седмица разглеждах една обширна тема във форума www.bg-nacionalisti.org (с участието на Йордан и Бел) и по едно време ми изписа Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
И оттогвава нямам достъп (освен чрез Торпарк, което не ми върши работа). А аз не съм се регистрирвал, че да ме банват; от компютъра на съседа също не мога да го отворя.
Така че при теб един националистически сайт, при мен - друг и нашият град май е шампион по цензура
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Нашият град е едно еврейско гнездо, фрашкано и със всякаква друга сган - циганьори, турчальори, не знам само дали маори, още не са се заселили и представлява един комунистически кенеф, в който евреите всеки ден ходят по-голяма нужда.Strannik писа:
Питбул, с теб май сме градскиpitbull писа: Здравейте! На мен ми е наложена няква забрана и не мога да посещавам сайта от лаптопа ми! Това стана преди десетина дни! Имам над 60 фаворити и единствено със страницата на войните имам проблем! Доста тъпо и доста необичайно! Ползвам интернет на визио и естествено започнах да ги притеснявам и не смятам да спирам! Оказа се обаче, че нещата са по-дебели, защото не само не срещам съдействие относно проблема, ами и се правят на луди и ни лук яли! Доста странно поведение се демонстрира ! Задълбах нещата и си казаха някои неща- нямаха избор! Забраната ми е наложена от София и доставчикът тук не може да направи нищо по въпроса! Явно има някви "големци" (а може и един да е..) , които действат тъпо и не могат да се усетят , че предизвикват верижна реакция , която ще ги застигне .....! Тук в Пловдив има доста компютри..
Поздрави на всички!Сигурен ли си, че проблемът е при доставчика? Питам, понеже днес пратих линк на един колега към сайта , а той е абонат на Визио и си го отвори без грижи. Да не би повредата да е в твоя телевизор
? Пишеш, че си с лаптоп - не може ли да пробваш от някоя точка за безжичен интернет?
Относно цензурата - дойде и моят ред да се оплача: горе-долу преди седмица разглеждах една обширна тема във форума www.bg-nacionalisti.org (с участието на Йордан и Бел) и по едно време ми изписа Forbidden
И оттогвава нямам достъп (освен чрез Торпарк, което не ми върши работа). А аз не съм се регистрирвал, че да ме банват; от компютъра на съседа също не мога да го отворя.
Така че при теб един националистически сайт, при мен - друг и нашият град май е шампион по цензура
А и ти сигурен ли си, че, оня сайт "БГ националисти" е въобще националистически? Щом админа му, Императора, ходи и пописва в "Патриоти. орг" - един ужасно комуноиден форум, с изтрещяли от комунизъм мозьци, ние за какво говорим? Къф, национализъм, кви пет лева? Аз неслучайно ясно си казах тука - националисти с комунистическо мислене - такова животно нема, такъв тюрлюгювеч не се яде и се дава на прасетата. Спокойно можеш да свържеш тези факти, с изказването на евреина Станишев вчера, на поредния им пленум (не мога ги сброя от 1945 г., насам колко са), че новата Задача на евреите, сиреч БСП била възхода и борбата на патриотизма срещу крайния национализъм.
Чифутчето Станко Шеф сам потвърди думите на Елтимир, че разликата между патриотизъм и национализъм е огромна, точно, каквато е разликата между евреина и Българина.
Ми, има някои разликиgeorgi_nz писа: Ми то ако това е европейския съюз, каква е тогава разликата от Съветския съюз???!!!
По времето на СССР, ни облъчваха с псиоръжието, а сега в ЕС замислят и имплантирането на микрочипове, у нас.
СССР не подлагаше, толкова явно, задник на световните институции, както го прави ЕС
Strannik, няколко души, за които смея да твърдя, че са меко казано големи специалисти, се запознаха с проблема ми и всички стигнаха до един и същ извод! Има наложено ограничение на моето АйПи! И в двата ми офиса имам интернет, а в единия е на визио също и от там нямам проблеми със страницата!Strannik писа:
Поздрави на всички!Сигурен ли си, че проблемът е при доставчика? Питам, понеже днес пратих линк на един колега към сайта , а той е абонат на Визио и си го отвори без грижи. Да не би повредата да е в твоя телевизор
? Пишеш, че си с лаптоп - не може ли да пробваш от някоя точка за безжичен интернет?
Ако не друго, то поне една камара народ разбра за сайта покрай моя проблем!
Поздрави!
Добър вечер Парадокс!Видях,че си се завърнал след неочакваното ти напускане.Притесних се градски да не ти се е случило нещо лошо след като те нямаше повече от месец сред нас.PARADOX писа:
Ще трябва да се отиде на място...!!!Bell писа: До там ли стигнаха мръсните гадове? Да пращат кабелите да режат
!!!
Хм, не може да остане така положението, ще трябва да се измисли нещо!
И май това ще съм аз...
Как мина срещата?
Как е Елтимир и всичко около него?
Оправи ли се проблема с интернета?
Току що се върнах от Ботевград..antijew писа:
Добър вечер Парадокс!Видях,че си се завърнал след неочакваното ти напускане.Притесних се градски да не ти се е случило нещо лошо след като те нямаше повече от месец сред нас.PARADOX писа:
Ще трябва да се отиде на място...!!!Bell писа: До там ли стигнаха мръсните гадове? Да пращат кабелите да режат
!!!
И май това ще съм аз...
Как мина срещата?
Имам най-новата книга на Елтимир: "Невидимата атака"
Не е много добре със здравето. Мъчат го още няколко зъба, но затова се погрижих (не съм му ги избил, а ще ги оправи)...!!! Поздравява всички които си знаят...
За всички останали цитирам дословно:
-Не ми се връща в сайта! Много мръсотия се насъбра там..
Останалото ще запазя за себе си...
Дано скоро се изчистят всичките му здравословни проблеми!PARADOX писа:
!!!
И май това ще съм аз...
Как мина срещата?
Не е много добре със здравето. Мъчат го още няколко зъба, но затова се погрижих (не съм му ги избил, а ще ги оправи)...!!! Поздравява всички които си знаят...
Искрено Му го желая!
Всичко друго рано или късно ще си дойде на мястото!
Духа ми е с Него...и Го подкрепя.
А лично към теб Парадокс имам забележка.Обичам коректноста,точноста и Честноста.Неизпълнени обещания не обичам.Лично аз,като обещая нещо се стремя с всички честни средства да го изпълня!Ако не съм СИГУРЕН,че мога,не обещавам!Не се чуди защо те "нападам" в темите...Ти парадираше,че си близко и ще се отзовеш на проблема Му...а доколкото разбрах...чак след месец и нещо си сторил това....Изниза се като п....я на 30 май и ни вест,ни кост по важния въпрос от теб.
Защо?
Бях в чужбина.. Имах уговорка с Ангел да се видя с него в събота (ако не бъркам 4-ти) но така стана че ми взеха билет на 2-ри и неможахме да се видим.. Ангел знаеше, че може да стане така. Е върнах се и веднага отидох при него... Жена ми подържаше връзка с него по телефона и и бях дал инструкции как да реагира, ако стане нещо! Не виждам само каква е тая параноя..?!! Първо питайте, после нападайте.. Ангел просто не иска да си пуска нета! По негови си причини.. Каквото съм обещал и зависи от мен съм го направил!antijew писа:
Дано скоро се изчистят всичките му здравословни проблеми!PARADOX писа:
!!!
И май това ще съм аз...
Как мина срещата?
Искрено Му го желая!
Всичко друго рано или късно ще си дойде на мястото!
Духа ми е с Него...и Го подкрепя.
А лично към теб Парадокс имам забележка.Обичам коректноста,точноста и Честноста.Неизпълнени обещания не обичам.Лично аз,като обещая нещо се стремя с всички честни средства да го изпълня!Ако не съм СИГУРЕН,че мога,не обещавам!Не се чуди защо те "нападам" в темите...Ти парадираше,че си близко и ще се отзовеш на проблема Му...а доколкото разбрах...чак след месец и нещо си сторил това....Изниза се като п....я на 30 май и ни вест,ни кост по важния въпрос от теб.
Защо?
А то каква стана,Човека остана с празна надежда...
Жена ми, билета айде сега ...
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.