За отсъствието на Елтимир

преди 19 години 3 месеца #17240

antijew писа: Нали Парадокс заяви,че ще отиде на място да види,какво е положението.Дано пътя му е бил лек,както му пожелах.Да се надяваме,че скоро/днес/ще ни информира.

PARADOX не успял да отиде по уважителни причини, а само се е чул с него по телефона.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 3 месеца #17241
Онзи ден един друг доставчик от друг град си бе позволил да филтрира достъпа до сайта www.voininatangra.org
Това е втория случай за който знам. Ако иска участника в нашия форум, той си знае кой е, може да разкаже повече за това. Лично той е ходил до фирмата да се разправя с "професорите", които му казали, че най-вероятно това е направил техния доставчик консорциума Евронет.

преди 19 години 3 месеца #17248
Днес се опитвах многократно да пиша на Епохални времена, но нещо не ми се отдаде:

503 Service Unavailable
Failed to resolve the name of server www.ottegljane.epochtimes-bg.com to connect

Ако някой успее да се свърже с тях, нека ги помоли да изнесем случая за Елтимир - за последното мероприятие на службите.

преди 19 години 3 месеца #17254
Здравейте! На мен ми е наложена няква забрана и не мога да посещавам сайта от лаптопа ми! Това стана преди десетина дни! Имам над 60 фаворити и единствено със страницата на войните имам проблем! Доста тъпо и доста необичайно! Ползвам интернет на визио и естествено започнах да ги притеснявам и не смятам да спирам! Оказа се обаче, че нещата са по-дебели, защото не само не срещам съдействие относно проблема, ами и се правят на луди и ни лук яли! Доста странно поведение се демонстрира ! Задълбах нещата и си казаха някои неща- нямаха избор! Забраната ми е наложена от София и доставчикът тук не може да направи нищо по въпроса! Явно има някви "големци" (а може и един да е..) , които действат тъпо и не могат да се усетят , че предизвикват верижна реакция , която ще ги застигне .....! Тук в Пловдив има доста компютри.. ;-) Сега, като чета какво става с Елтимир, съм убеден, че това е целенасочено!
Поздрави на всички!

преди 19 години 3 месеца #17255

georgi_nz писа: Днес се опитвах многократно да пиша на Епохални времена, но нещо не ми се отдаде:

503 Service Unavailable
Failed to resolve the name of server www.ottegljane.epochtimes-bg.com to connect

Ако някой успее да се свърже с тях, нека ги помоли да изнесем случая за Елтимир - за последното мероприятие на службите.

Пробвай с този линк:
www.epochtimes-bg.com/ottegljane/

преди 19 години 3 месеца #17256

pitbull писа: Здравейте! На мен ми е наложена няква забрана и не мога да посещавам сайта от лаптопа ми! Това стана преди десетина дни! Имам над 60 фаворити и единствено със страницата на войните имам проблем! Доста тъпо и доста необичайно! Ползвам интернет на визио и естествено започнах да ги притеснявам и не смятам да спирам! Оказа се обаче, че нещата са по-дебели, защото не само не срещам съдействие относно проблема, ами и се правят на луди и ни лук яли! Доста странно поведение се демонстрира ! Задълбах нещата и си казаха някои неща- нямаха избор! Забраната ми е наложена от София и доставчикът тук не може да направи нищо по въпроса! Явно има някви "големци" (а може и един да е..) , които действат тъпо и не могат да се усетят , че предизвикват верижна реакция , която ще ги застигне .....! Тук в Пловдив има доста компютри.. ;-) Сега, като чета какво става с Елтимир, съм убеден, че това е целенасочено!
Поздрави на всички!

Благодаря от името на Администраторския екип за разясненито, което направи Pitbull, понеже това може да се окаже част от по-голям проблем във връзка с информационното затъмнение, което ни налагат!

преди 19 години 3 месеца #17257

Запознат писа: Пробвай с този линк:
www.epochtimes-bg.com/ottegljane/

Благодаря ти. Пробвах и стана. Дано ми отговорят.
Но съветвам и други да пишат за геройствата на чекистите.

преди 19 години 3 месеца #17259
И аз им писах! Дано има положителен резултат!

Препоръчвам на всеки,който е загрижен от ставащото,според възможностите си да "тръби"на колкото се може повече места! :thumbsup:

преди 19 години 3 месеца #17260

antijew писа: Препоръчвам на всеки,който е загрижен от ставащото,според възможностите си да "тръби"на колкото се може повече места! :thumbsup:

Докато все още "тръбенето" е възможно и не са го криминализирали, подобно на Свастиката, отричането на холокоста и пр.
Като гледам - натам ни водят другарите от ДС/НСС и най пагубното за нас е да си трайкаме и да си мислим че това е нормално (без да коментирам кой спуща нормите на това "нормално").

преди 19 години 3 месеца #17265
www.epochtimes-bg.com/ottegljane/article..._prisada_Eltimir.jpg
Забелязах че най долу пише:
"Присъдата може да се обжалва... от днес 26.XIII 1978"
13 месец??? Нарочно са го написали да не можеш да обжалваш. И селд време заради тази грешка този доумент може да се обяви за невалиден. За добо или лошо. В тях хляба, в тях ножа...

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.