'Анархисти и неонацисти си размениха обиди'

преди 19 години 4 месеца #16344
news.ibox.bg/news/id_672474351

Според Федерацията на българските анархисти, която официално е получила разрешение за протестно шествие, неонацистите умишлено са саботирали тяхната проява.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 4 месеца #16350
И двете групички са пълни идиоти!

Не можеш на общо основание да обиждаш групи хора, още повече без никакви аргументи! При повторна подобна твоя волна изява, се считай за отстранен от форума! (заб.Админ)

преди 19 години 4 месеца #16352

Metoman писа: И двете групички са пълни идиоти!

Ма ти, май си много запознат, щом се обосноваваш по този начин :roll:

преди 19 години 4 месеца #16368
Не си присъствал не знаеш какво стана . Млъкни по-добре за да изглеждаш по-умен .

преди 19 години 4 месеца #16369
Да ми кажеш в лицето че съм идиот имаш ли смелост?

преди 19 години 4 месеца #16371

bgskin писа: Да ми кажеш в лицето че съм идиот имаш ли смелост?

А ти беше ли на протестният митинг вчера?

преди 19 години 4 месеца #16375

bgskin писа: Да ми кажеш в лицето че съм идиот имаш ли смелост?

Мале........Вие Sкinheads само с*р*те на национал социализма!А за анархистите да не говорим :out:

преди 19 години 4 месеца #16376

Tangru писа:

Metoman писа: И двете групички са пълни идиоти!

Ма ти, май си много запознат, щом се обосноваваш по този начин :roll:

Само да ти кажа,че тези неонацисти по скоро са Skinheads....А лично познавам много "скинари" наркомани,престъпници,пияници и дегенерати.Е и сред тях се намират свестни национал социалисти.Те дори не знаят за какво се борят......Пък да не говорим за вида им :aura:

преди 19 години 4 месеца #16378

Metoman писа: Само да ти кажа,че тези неонацисти по скоро са Skinheads....А лично познавам много "скинари" наркомани,престъпници,пияници и дегенерати.Е и сред тях се намират свестни национал социалисти.Те дори не знаят за какво се борят......Пък да не говорим за вида им :aura:

Но не съм съгласен за анархистите

А и според мен самия анархизъм се основава на древни източни философии. Знам че сега се смята за поитическа ориентировка, но според мен първият анархист е бил
китайският Учител Лао Зи (Лао Ци) - основателят на Таоизма и философията за Естественият Ход на Нещата във Вселената

Така че до известна степен им симпатизирам :-)

преди 19 години 4 месеца #16379

Tangru писа:

Metoman писа: Само да ти кажа,че тези неонацисти по скоро са Skinheads....А лично познавам много "скинари" наркомани,престъпници,пияници и дегенерати.Е и сред тях се намират свестни национал социалисти.Те дори не знаят за какво се борят......Пък да не говорим за вида им :aura:

Но не съм съгласен за анархистите

А и според мен самия анархизъм се основава на древни източни философии. Знам че сега се смята за поитическа ориентировка, но според мен първият анархист е бил
китайският Учител Лао Зи (Лао Ци) - основателят на Таоизма и философията за Естественият Ход на Нещата във Вселената

Така че до известна степен им симпатизирам :-)

Само да добавя че Нешка Робева е анархист :fu:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.